Tüp Bebek Merkezleri Dr.Aretkamar istanbul da tüp bebek yaptıran varmı ?

Ya inşAllah güzel haber alırsınız, bizede haber verirsiniz ama bence pozitive olucak ilk pozitiv çıktısa keseyide görürsünüz inşAllah, evet herkes Aret beyi övüyo inşAllah ona yaptırırım heralde bende, ben burda aşılama ovitrelle ile 4 kere yaptım clomen içiyodum daha sonra ovitrelle iğnesi yapılıyodu 4 defa yaptık biz 5 cide yumurtalıklarım artık büyümedi tepki vermiyodu artık ilaçlara şimdi burdaki doktorlar çokda profosyönel değil bu bakımdan onun için en iyisi türkiye diye karar verdik, inşAllah hayırlısı sizdende güzel haverler bekliyoruz inşAllah

Aminn Rabbım hepimize güzel haberler almayı ve güzel haberler vermeyi nasip etsin .
Hepimiz öyle çok emek veriyoruz ki Rabbım emeklerimizin karşılığını versin
Aminn ,Aminn Aminnnn

Merhaba, hangi süreçtesin?
Değerlerin neydi amh, fsh kaçtı?
Muayenesi ne kadar hocamızın yeri nerde?

Canım, senle yazışmıştık, nasılsın, nasıl gidiyor?

Seninle sıkıntımız benzerdi rezerv.
Havuz yaptırmış mıydın, sanırım kendiliğinden doğal oldu hamilelik?

Dr un verdiği gıda takviyesi Advenced plusu kaç ay kullanmıştın?

Merhaba, hangi süreçtesin?
Değerlerin neydi amh, fsh kaçtı?
Muayenesi ne kadar hocamızın yeri nerde?
Merhaba,
Hala yumurta toplama sürecindeyim. Maalesef yumurta kalitesizliği var bende. O yüzden sürecim uzuyor.
Amh 1.5, fsh 7.
Gümüşsuyu'nda. Ben başlayalı uzun zaman olduğu için şu an güncel fiyatları bilmiyorum. Ben sadece şu an opu ve tahlil parası veriyorum. Siz başladınız mı tedaviye?

Degerlerin iyimiş, ins nasip olur
Yumurta kalitesi için Dr gida takviyesi verdi mi, evetse kaç aydır kullanıyorsun?

Benim degerlerim düşük medipole gittim Dr umutsuz konuşunca sevkim kırıldı.
Kendim beslenmeye çalışıyorum yumurtayı kaliteli hale getirebiliriz umarım

Teşekkür ederim. Amin hepimize inşallah ben artık amh değerine inanmıyorum. Sonuçta hepimiz 1 yumurta 1 spermden olduk. 1 tane olsun kaliteli olsun diye bakıyorum ve bunun peşindeyim.
Amh ve fsh kaç sizin? Genetik test yapıldı mı? Umutsuz konuşup ne diyor ki
İnşallah kaliteli yumurtalarımız olur

Bende öyle dusunmek istiyorum
Amh 0.larda fsh 20 lerde. Rezerv sıkıntısı malum.

Bu değerlerle tüp.bile zor dediler Dr lar
Ins olur yumyrtada kalute

Canım bu gida takviyesini aldım icinden haplarda çıktı necir bunlar bilir misin? Kutusunu atayım.

Eklentiler

• Screenshot_20230418-133117_WhatsApp.webp
    14 KB · Görüntüleme: 34
Bende öyle dusunmek istiyorum
Amh 0.larda fsh 20 lerde. Rezerv sıkıntısı malum.

Bu değerlerle tüp.bile zor dediler Dr lar
Ins olur yumyrtada kalute
İnşallah 1 yumurta da olsa altın yumurta olur size evlat olsun yumurta kalitesi için mutlaka takviye kullanın, vitamin değerlerinize baktırın. Yaşınız kaçtı?

İnşallah 1 yumurta da olsa altın yumurta olur size evlat olsun yumurta kalitesi için mutlaka takviye kullanın, vitamin değerlerinize baktırın. Yaşınız kaçtı?
Ins hep beraber canim cokca amin
Yas faktörü 46,
Takviye kullanıyorum, Dr kan tahlilime bakarak vermişti.
Ins be canm o altın yumurta hepimize vurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…