bak oda tabikine dogru, ama yinede ögretim olarak avrupa o kadar da kötü degillerdir. Tek problemleri, burun sorunlari olan az kisi oldugu icin pratik fazla yapamiyorlar, oda deneyimsiz olmalarina büyük bir sebep. Tr'dekiler günde yapiyorlarsa, avrupadakiler belki hafta da birdefa yapiyorlardir diye tahmin bile edebiliyorum.
bu arada bana özel msj atmissin cnm, ama malesef sistem 100 tane yazi yazmadan özel msj atilmasina izin vermiyor, onun icin cvplayamadim-.-
ön bilgi edinmelisin bence arkdasim
bugün derya baykalın programında gördüm doktor hanımı. kendisinin de burun estetiğine ihtiyacı var bence... tercih meselesi tabi ki, böyle de hoş bir hanım ama kim daha mükemmel görünmeyi istemez ki sonuçta. doktorun hastasına güven vermesi gerekir her şeyden önce. ama asu hanım belli ki kendisi de korkmuş burun ameliyatından. yani bende böyle bir izlenim uyandırdı....
bugün derya baykalın programında gördüm doktor hanımı. kendisinin de burun estetiğine ihtiyacı var bence... tercih meselesi tabi ki, böyle de hoş bir hanım ama kim daha mükemmel görünmeyi istemez ki sonuçta. doktorun hastasına güven vermesi gerekir her şeyden önce. ama asu hanım belli ki kendisi de korkmuş burun ameliyatından. yani bende böyle bir izlenim uyandırdı....
e kendine nasıl ameliyat yapsın. Başkasına da güvenmiyor demek ki..
kizlar isinize karismak gibi olmasin ama bence hakkinda hic bir bilgi olmayan doktora gozu kapali guvenmeyin..yaptigi isler cok onemli iyice arastirin,sitede goz gezdirirken gordum konu basligini hic duymadim dr un adini daha once...bana kalirsa uc kurus fazla olsun icinize sinen tam guvenebileceginiz bir dr olsun...umarim bir an once bulursunuz cunku bende suzunle ayni kaderi paylasiyorum...kararsizim
Kesinlikle haklisin ama yönlendirme olmadıgı konusunda bence yanılıyorsun.mebb97 ve yader1980 nin yazılarını ve profillerini incelersen sen de anlicaksin. Tabii ki kimsenin hekimliğine birsey diyemeyiz ama burda reklam amaçlı tercih edilen yol çok basit ve antipatik...İster istemez insanların güvenlerini sarsıyor.Bu nasıl bir yorum inanamadım. Bir doktorun sadece internette hakkında bilgi olmaması o doktorun kötü olduğu anlamına mı gelir? Bence hastalarının interneti yoğun kullanmadığı veya hastalarını internette yorum yazması için yönlendirmediği anlamına da gelir.Yapmayın lütfen insanları bu kadar kolay değerlendirmeyin. Gidin doktorlarla görüşün yaptığı işleri inceleyin kararınızı ona göre verin.
Kesinlikle haklisin ama yönlendirme olmadıgı konusunda bence yanılıyorsun.mebb97 ve yader1980 nin yazılarını ve profillerini incelersen sen de anlicaksin. Tabii ki kimsenin hekimliğine birsey diyemeyiz ama burda reklam amaçlı tercih edilen yol çok basit ve antipatik...İster istemez insanların güvenlerini sarsıyor.
Bu nasıl bir yorum inanamadım. Bir doktorun sadece internette hakkında bilgi olmaması o doktorun kötü olduğu anlamına mı gelir? Bence hastalarının interneti yoğun kullanmadığı veya hastalarını internette yorum yazması için yönlendirmediği anlamına da gelir.Yapmayın lütfen insanları bu kadar kolay değerlendirmeyin. Gidin doktorlarla görüşün yaptığı işleri inceleyin kararınızı ona göre verin.
Bende asu hocaya amelıyat oldum gogus buyutme daha bı hafta oldu sag gögsüm daha büyük daha cok agrıdı ve daha mor dıkıs yerlerım sızınle konusmak ıstıyorum son durumunuzu merak edıyorum nolur cevap yazın bana Bende çok pişmanımasu deniz burhanoğluna göğüs küçültme ameliyatı oldum ameliyat sonrası ağrı sızı bir şeyim olmadı kendisi ilgili bir doktorda ancak benim göğüsümün biri büyük biri küçük oldu ve bu fark bariz bir şekilde belli. o yüzden bütün bu iyi yönleri önemsiz kalıyor çünkü ameliyat sonrası mutlu olmadım ve istediğim gibi olmadı. her kontrolde iletmeme rağmen kendi hatasını hiç kabul etmedi bir sene oyaladı beni sonrasında ise fahiş bir rakam karşılığı yani nerdeyse ameliyat ücreti kadar düzeltmeyi kabul etti dalga geçer gibi. ben mağdur oldum kendisinden keşke hiç ameliyat olmasaydım siz de gitmeden iki kere düşünün.
Bende asu hocaya amelıyat oldum gogus buyutme daha bı hafta oldu sag gögsüm daha büyük daha cok agrıdı ve daha mor dıkıs yerlerım sızınle konusmak ıstıyorum son durumunuzu merak edıyorum nolur cevap yazın bana Bende çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?