Dr Asu Deniz Burhanoglu Hasta Yorumları (Burun Estetiği

Olsun burdan yazisiriz cnm
Evet avrupada burun cok yapilmiyor
Trde gundelik yapiliyor buyuzden trden doktor olmasi daha iyi
Avrupada burunda iyi degiller ben
Ve bircok tanidiklarim bunu yasadi

Sen nerdensin

kesinlikle zaten almanya da yapilmaz cnm.. hele birde türksen :)

ben nürnberg de yasiorum cnm. ya sen?

bu arada bende asu hanimda olmamaya karar verdim. icim isinmadan da o ameliyata girmem..

bugün derya baykalın programında gördüm doktor hanımı. kendisinin de burun estetiğine ihtiyacı var bence... tercih meselesi tabi ki, böyle de hoş bir hanım ama kim daha mükemmel görünmeyi istemez ki sonuçta. doktorun hastasına güven vermesi gerekir her şeyden önce. ama asu hanım belli ki kendisi de korkmuş burun ameliyatından. yani bende böyle bir izlenim uyandırdı....

kendisiyle o şekilde barışıktır. ne mutlu ona :) keşke hepimiz öyle olsak

e kendine nasıl ameliyat yapsın. Başkasına da güvenmiyor demek ki..

kizlar isinize karismak gibi olmasin ama bence hakkinda hic bir bilgi olmayan doktora gozu kapali guvenmeyin..yaptigi isler cok onemli iyice arastirin,sitede goz gezdirirken gordum konu basligini hic duymadim dr un adini daha once...bana kalirsa uc kurus fazla olsun icinize sinen tam guvenebileceginiz bir dr olsun...umarim bir an once bulursunuz cunku bende suzunle ayni kaderi paylasiyorum...kararsizim

Bu nasıl bir yorum inanamadım. Bir doktorun sadece internette hakkında bilgi olmaması o doktorun kötü olduğu anlamına mı gelir? Bence hastalarının interneti yoğun kullanmadığı veya hastalarını internette yorum yazması için yönlendirmediği anlamına da gelir.Yapmayın lütfen insanları bu kadar kolay değerlendirmeyin. Gidin doktorlarla görüşün yaptığı işleri inceleyin kararınızı ona göre verin.

Kesinlikle haklisin ama yönlendirme olmadıgı konusunda bence yanılıyorsun.mebb97 ve yader1980 nin yazılarını ve profillerini incelersen sen de anlicaksin. Tabii ki kimsenin hekimliğine birsey diyemeyiz ama burda reklam amaçlı tercih edilen yol çok basit ve antipatik...İster istemez insanların güvenlerini sarsıyor.

Yönlendirme konusunda yanlış anlaşıldım sanırım. Yönlendirme yok demedim. Bazen doktorlar da kendi hastalarını yazı yazmaları konusunda yönlendiriyorlar dedim.

doktora kotu demiyoruz elbet
ama yurtdisinda yasayanlar tek tek kalkip tatilinde klinik gezmekle vakit geciremezler
buyuzden internetten bilgi ve hasta yorumlari almaya calisiyoruz

iyi doktor guzel konusuyorsa ozaman ameliyatmi olalim butun doktorlar guzel konusur elbet
doktor cana yakinsa hemen ameliyatmi olalim
her doktor kendi capinda isini iyi yapiyordur ama onemli olan senin tarzinmi yaptigi ameliyatlar?

birde doktorun bilgisayarlardan gosterdikleri hasta fotolari hep kendi hastalari degil malesef insanlari aldatmasinlar
aralarinda kendi hastalarida var ama herzaman enguzellerini gosteriyorlar
veya ayni hastanede calisan baska doktorunda o bilgisayarda resimleri olabiliyor cunki iksi ayni hastaneye calisiyor
bunun gibi seylerde okudum ve duydum

bitane hastane bana hasta resimleri yolladi
guya bu doktorun kendi hastasiymis ama ben googledan estetik burunlara cok baktigim icin
bu fotolarin amerika doktorlarina agit oldugunu gormustum daha onceden
bununla kandirdi doktor beni inanirmisin kendi hastasiymis diye ayip ayip
bunlarda oluyor iste

Ben yorumumda doktoru kötülemedim yada yorum yoksa kötüdür demedim zaten.internetten yada etrafdan yada doktorun kendisinden sizi tatmin edecek bilgi alamıyorsanız iki kez duşunun dedim.bence benim yorumumda olumsuz hiç bir şey yok.bende sizin dediğiniz gibi para kısmını kafaya takmadan sizin için en iyisini bulun dedim.

28 Martta Asu Hanıma ameliyat oldum ve çok çook memnunum.. Tam istediğim gibi oldu herşey.. Çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Daha önce bu forumlarda adı sıkça geçen doktorların üç tanesi ile görüştüm ve hiç içime sinmedi bence burda biraz isimleri şişiriliyor.. Doktorumu ilk gördüğümde çok güvendim ve gerçekten beni yanıltmadı..

Merhabalar canım , ben de burun ucumdan estetik ameliyat olmak istiyorum .Asu hanıma randevu aldım görüşmek için .Ama aklımda hala soru işaretleri var bana doktor hakkında bilgi verirsen çok memnun olurum.Bir de ne kadar ücret ödedin ameliyat için. ? olainol, post: 34775018, member: 389756"]28 Martta Asu Hanıma ameliyat oldum ve çok çook memnunum.. Tam istediğim gibi oldu herşey.. Çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Daha önce bu forumlarda adı sıkça geçen doktorların üç tanesi ile görüştüm ve hiç içime sinmedi bence burda biraz isimleri şişiriliyor.. Doktorumu ilk gördüğümde çok güvendim ve gerçekten beni yanıltmadı..[/QUOTE]
Merhabalar

asu deniz burhanoğluna göğüs küçültme ameliyatı oldum ameliyat sonrası ağrı sızı bir şeyim olmadı kendisi ilgili bir doktorda ancak benim göğüsümün biri büyük biri küçük oldu ve bu fark bariz bir şekilde belli. o yüzden bütün bu iyi yönleri önemsiz kalıyor çünkü ameliyat sonrası mutlu olmadım ve istediğim gibi olmadı. her kontrolde iletmeme rağmen kendi hatasını hiç kabul etmedi bir sene oyaladı beni sonrasında ise fahiş bir rakam karşılığı yani nerdeyse ameliyat ücreti kadar düzeltmeyi kabul etti dalga geçer gibi. ben mağdur oldum kendisinden keşke hiç ameliyat olmasaydım siz de gitmeden iki kere düşünün.

Bende asu hocaya amelıyat oldum gogus buyutme daha bı hafta oldu sag gögsüm daha büyük daha cok agrıdı ve daha mor dıkıs yerlerım sızınle konusmak ıstıyorum son durumunuzu merak edıyorum nolur cevap yazın bana Bende çok pişmanım

merhaba istediğinizi sorabilirsiniz benimki hala aynı hatasını kabul etmedi asla ve biri büyük biri küçük. kendi hatasını düzeltmek için de çok yüksek ücret talep ettiği için gitmedim. bir buçuk sene geçmesine rağmen izlerim duruyor hala. çok pişmanım istediğim gibi olmadı parayı çöpe attım resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…