Dr. Aycan Uğur Kayıkçıoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ezgi089

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
30
0
86
Ankara
selaaammm kızlarrr bu ay içinde 2.burun ameliyatımı olacm sorun şu ki forumu yine baştan başa okudum tüm doktorları araştırdım ama yine de bir sonuca varamadım.Ameliyat için devlet hastanesi olarak Hacettepe'yi düşünüyorum hacettepedeki hocalardan Prof.dr.Aycan Uğur Kayıkçıoğlu'na burun estetiği yaptıranlar varsa lütfen yorum yazın şimdiden teşekkürlerr :97:

Son düzenleme:
şimdi aradım bu dr 300 lira muayene üçreti istiyo:53: ameliyata ne ister açaba :31:

Merhaba, Ben 2011 yılında burun estetiği operasyonu geçirdim. Burnumda kıkırdak , kemik eğriliği , burun ucu genişliği ve et büyümesi bir aradaydı. aynı zamanda sağa doğru ciddi bir eğrilik ile burnumun orta yerinde de çok belirgin bir kemik vardı. Hacettepede o sene memurluk tapan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aycan hocayı tercih ettim. Kİbarlığının yanında işi de çok iyi yapıyor. Ben memnunum. tavsiye ederim. tabi tercih yine de sizin ;)

Arkadaşlar bu doktoru bilen var mı, nasıldır, memnun olan olmayan varsa yazsın lütfen :12:

Ben aycan hocaya 2 hafta once burun estetiği ameliyati oldum. Su an biraz şiş olsa da cok dogal ve guzel bir burnum var. Aycan hoca zaten ucu kalkik sivri burunlardan ziyade düz ve dogal burunlar yapiyor. Ben sonuctan cok memnunum. Saglik acisindan da burnumun icindeki egriligi de duzelttiginden nefes almam baya iyilesti. Kendisi cok ilgili bir doktor zaten bence burun ameliyatı icin doktor arayisinda olan kimse aycan hocayla gorusmeden karar vermesin.

Merhaba, Ben 2011 yılında burun estetiği operasyonu geçirdim. Burnumda kıkırdak , kemik eğriliği , burun ucu genişliği ve et büyümesi bir aradaydı. aynı zamanda sağa doğru ciddi bir eğrilik ile burnumun orta yerinde de çok belirgin bir kemik vardı. Hacettepede o sene memurluk tapan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aycan hocayı tercih ettim. Kİbarlığının yanında işi de çok iyi yapıyor. Ben memnunum. tavsiye ederim. tabi tercih yine de sizin :KK66:
Merhaba, ben aycan beye bu yaz ameliyat olmayi dusunuyorum. Ama yaptigi burunlarin hic resmini gorme sansim olmadi Amerika' dan yaziyorum. Rica etsem resminizi mesajla atarmisiniz. Cok makbule gecer.m Tesekkurler

selaaammm kızlarrr bu ay içinde 2.burun ameliyatımı olacm sorun şu ki forumu yine baştan başa okudum tüm doktorları araştırdım ama yine de bir sonuca varamadım.Ameliyat için devlet hastanesi olarak Hacettepe'yi düşünüyorum hacettepedeki hocalardan Prof.dr.Aycan Uğur Kayıkçıoğlu'na burun estetiği yaptıranlar varsa lütfen yorum yazın şimdiden teşekkürlerr :97:
Merhaba ameliyatinizi Aycan beymi yapti. Bende dusunuyorum yalniz hic hasta resmini gormedim. Paylasirsaniz cok makbule gecer. Tesekkurler

Evet kızlar sakın bu doktora olmayın. Benimkini hem kalın bıraktı hem de burun deliklerim yamuk sakın beni ark uyarmıştı dinlemedim. Oldum revizyon olacağım Allah nasip ederse

Back
X