DR.AYKUT COŞKUN a tedavi olan var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi beryu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

beryu

Ziyaretçi
arkadaşlar DR.AYKUT COŞKUN a tedavi olan var mı lutfen cvplarınızı beklıyorum
:enbuyukkk:

canım benim doktorumda aykut coşkun çok severim kendisini sanırım aynı doktordan bahsediyoruz,,,,

canım benim doktorumda aykut coşkun çok severim kendisini sanırım aynı doktordan bahsediyoruz,,,,

feminart kadın saglıgı ve tup bebek merkezı caddebostanda sende aykut beyın hastasımısın canım yenı tedavıye basladık kısmetse agustos sonu gıbı transferım olacak cok heyecanlıyım sende ondamı tedavı goruyorsun

ewet canım ta kendisi ,,, bende onun hastasıyım , çok ii bir doktordur hep pozitifdir ve ayrıca işinde çok iidir..

canım ben aşılama oldum ,, ve hamile kaldım fakat erken doğumla bebeğimi kaybettim bunun üstünden 1 yıl geçti yakın zamanda yeniden tedavi başlıyacam inş..

cnm allahım en yakın zamanda bebısını kucagına almayı nasıp etsın bıze asılamayı onermedı dırek tup bebek tavsıye ettı ınsallah cabalarımız boşa cıkmaz cok korkuyorum cok tedırgınım sankı gunler gecmıo

canım rahat olmaya çalış ,, umarım sende yakın zamanda bebğini kucağına alırsın....

Merhaba

Cevap icin gec mi oldu bilmiyorum ama Aykut Bey benim 12 senelik doktorum. Doktor olarak da insan olarak da kendisini cok seviyorum. Odasina girince huzur duydugum ve artik guvendeyim diye hissttigim ender doktorlardan biridir.

Gecmis olsun, sevgiler.

aykut beyle tup bebek tedavısı gorup basarı elde eden varmı

Yude arkadaşım, Aykut Coşkun benim de 4 senelik doktorum. Ben de kendisinden çok memnunum, ufak tefek jinekolojik rahatsızlıklar ve rutin kontroller için 4 sene boyunca kendisine gittim. Gerçekten dünya iyisi bir insandır. Bebek istediğimizde de polikistik overli olduğum için altı ayın sonunda doğrudan ona gittim. ılaç tedavisi uyguladık, negatif sonuç alınca eşime de bakıldı ve maalesef aşırı derecede sperm yetersizliği çıktı ve tüp bebek yöntemine geçmek zorunda kaldık. Ben Aykut Bey'i çok beğenip güvenmekle birlikte anlaşmalı olduğu ve transferi gerçekleştirip embriyoloğunu kullandığı iki merkeze pek güvenemedim. Tüp bebek bir laboratuar işi ve ben dünya çapında güvenilir bir laboratuarı olan bir merkeze gitmek istedim. Ama bana Aykut Bey'i tavsiye eden arkadaşım ve iki arkadaşı Aykut Bey'in uyguladığı tüp bebek tedavisiyle bebeklerine kavuştu. ıçin rahat olsun, Aykut Bey'e güvenebilirsin, eşimdeki rahatsızlık olmasaydı ve bize daha güçlü laboratuar olanakları gerekmeseydi ben de kendisiyle devam edecektim.

haymatlos merhaba cnm bende aykut beyın hastasıyım eylul ayında bır tup bebek denememız oldu negatıf sonuclandı evet aykut bey hakkında sımdıye kadar hıc olumsuz bırsey duymadım ama benı cok umıtlendırmıstı ve kendıde benım kadar umıtlenmıstı sonuc negatıf olunca benım butun guvenım sarsıldı tabı oncelıkle hersey allahtan ama ınsan sarsılıyo sımdı dondurulmuslarla devam etmeye cesaretım yok allahım hepımızın yardımcısı olsun

Yudeciğim, seni çok iyi anlıyorum. Ben de tedavimi yaptırdığım hastanemde negatifimi aldığımda aynı şeyi hissettim. Hatta ikinciyi başka yerde mi yaptırsam diye düşündüm ama alınan sonuç üzerinde doktorlarımızın fazlaca bir kontrolü de yok. ılk seferde tutacak diye bir durum yok. Her transfer % 20 -25 şans. O yüzden insanların çoğunlukla ikinci üçüncü denemelerinde tutuyor. Sakın moralini bozup kendini bırakma. ılla ki olacak. Aykut Bey ile devam edip etmemek başka bir mesele, sen o güveni hissetmezsen kimse sana hissettiremez, istersen Aykut Bey'den tedavi kayıtlarını isteyip bekleme süresinde birkaç merkezle daha görüş, sana daha güven verecek bir yerle karşılaşırsan orayla devam et. Yaşını bilmiyorum, beklemek isteyip istemediğini de bilmiyorum ama eğer acelen varsa bence hazır dondurulmuşların da varken onların da rahatını bozmamak için aynı yerde dondurulmuşların bitene kadar devam etmekte fayda var. Ben kendim öyle yapacağım.

salı günü bende gidicem randevumu aldm ilk defa gidiyorum aykut bey e bakalım nolcak

salı günü bende gidicem randevumu aldm ilk defa gidiyorum aykut bey e bakalım nolcak

Çok sevimli bir insan ve çok başarılı bir doktordur, hala onunla devam etmediğim için aklıma geldikçe vicdan azabı duyarım. Bence iyi bir seçim yapmışsın. İnşallah sonuçlar da olumlu olur.

teyzemin dokturu aslen 3 yıl cocugu olmmıştı aykut bey sayesinde oldu bana çok ısrar etti ona götürmek için teyzemin sayesinde oldu birazda çünkü çok inanıyor

Evet Aykut Bey çok sempatik, güleryüzlü, vs. vs....bende bir arkadaşımın ve de kuzenimin eşi tavsiyesi ile kendisi ile tedaviye başlamıştım (bu arada feminart ile tedaviye başladığımda sağ tüpümün kapalı olduğunu öğrenmiştim.)
2009 Ağustos ayında aşılama ile ilk tedaviye başladık olmadı. Eylül ayında uzun protokolle mikro enjeksiyona başladık. (bir tanıdığımda da benimle aynı problem vardı 5 mikro denemesinden sonra Alman hastanesi Bahçeciye gitti ve tüplerde sıvı olduğunu bu sebeple mikroların tutumadığını öğrendi küçük bir operasyon sonrası ilk mikro da hamile kaldı ve şu anda kızı 1,5 yaşında) Bu hikayeyi bildiğim için Aykut Bey'e özellikle sordum olabilirmi bende de böyle birşey diye. Yok yok kesinlikle yok raporun temiz dedi. Neyse bundan sonraki aşamalar zaten büyük bir heyecanla geçti. Yumurta toplama işlemi, transfer vs. derken test günü geldi büyük bir heyecanla sonucu almaya gittiğimizde değerimin 12 olduğunu bunun kimyasal gebelik olduğunu eğer benim moralimi daha yüksek tutmuş olsam böyle olmayacağı gibi şeyler söyleyip bizi bir sonraki adet döneminde tekrar çağırdı. (döllenmiş yumurta sayım fazla olduğu için dondurulmuş embriyoları kullanacaktı). Ben bu üzüntü ve vicdan azabı ile bir sonraki adet tarihimi beklemeye başladım. Bu sefer Aralık ayında iğneler olmadan sadece ilaçla başladı bir sonraki tedavim. Test günü tekrar hüsran. Aykut Bey gene benim yeterince inanmadığımı söyleyerek bizi gene bir sonraki adet tarihinde çağırdı kalan embriyoları kullanmak için. Kadınlar Klübü vs ve çevremden bildiğim kadarı ile 2 başarısız mikro denemesinden sonra genelde farklı incelemelere başlandığını duymuştum bunu da sordum Aykut Bey'e gene gerek yok dedi. Ve o görüşme benim Aykut Bey ile son görüşmem oldu (Bu konu bitince kuzenimin eşinin Aykut Bey ile macerasını da anlatacağım) Zaten kendisine güvenim azalmaya başlamıştı bu son nokta oldu daha fazla vakit kaybetmek istemedik ve eşimle doğru düzgün bir tüp bebek merkezine devam etme kararı aldık. Ya Bahçeci yada Memorial. Memoriala gitmeye karar vermiştik aslında en başında da oraya gidecektik ama acaba maliyeti çok yüksek gelirmi diye düşündük keşke öyle düşünmeseydik Aykut Bey bize çok daha pahalıya mal oldu bide yaşattığı vicdan azabı ve üzüntü cabası...

2 hafta içinde hemen Memorial Tüp Bebek Merkezi Bölüm Başkanı Sn. Prof. Semra Kahraman'dan randevu aldım. Bir hafta sonra gittik. Bir kere ekip olarak çalışıyorlar ve ilk muayene aslında başka bir dr. tarafından yapılıp daha sonra Semra Hanımla bir toplantı yapılıyor.İlk görüşme bu yüzden yaklaşık 2 saat falan sürüyor. Benim ilk muyenemi yapan Aynur hanım ultrasonda kapalı olan tüpümde sıvı olduğunu farketti inanabiliyormusunuz. Hemde ultrasonda farkedilebilecek kadar. Bu sıvı hamile kalmayı engellemezmiş ancak embriyonun rahme tutunmasını yada rahme tutunmuş embriyonun yaşamasını engellermiş...BEN BOŞU BOŞUNA VİCDAN AZABI ÇEKMİŞİM. Bebeğimi ben yeterince inanmadığım için değilde sağ kanalda bulunan svı yüzünden kaybetmişim. Aykut Bey bunu farketmiş olsaydı şu anda muhtemelen ya hastanede yeni doğum yapmış olacaktım yada bebeğimizle birlikte evimize yeni gelmiş olacaktık. Zaten bu sıvı ile ilgili birtakım şikayetlerimden Aykut Bey'e bahsetmiştim adetlerim ağrılı ve uzun sürüyor ama kanama şeklinde değil de kahverengi sıvı bir akıntı şeklinde diye kendisi bunu da önemsememişti bu arada uzundan kastım 13-14 gün falan. Bunlarda hep kanalda bulunan sıvıdan kaynaklanıyormuş hatta o kadar ilerlemişki artık neredeyse rahmede zarar vermeye başlayacakmış. Neyse ben Şubatın 2 sinde laporoskopi yöntemi ile küçük bir operasyona alındım ve sağ kanal ile rahimin ilişkisi kesildi ilk adetim ile birlikte 3. mikro denemem Memeorial hastanesinde başladı. Takiplerimi Semra Hanım eşliğinde Nur Dokuzeylül gerçekleştirdi çok yoğun olduklarında diğer dr. larda takiplere katıldı ama bu kötü bişey değil aksine tam bir ekip çalışması takibiniz kimin tarafından yapılırsa yapılsın tedavi ile kararlar Semra Hanımın kararınında olduğu bir toplantı sonucu şekillendiriliyor. Ya da kritik birşeyler olduğunda hemen kendisine danışılıyor. Tedavi sürecinde Aykut Beyde öğrendiklerimin dışında yeni şeylerde öğrendim mesela Aykut Bey olabildiğince çok yumurta elde etmeye çalıştı oysa Memorial ekibi ilacı kısıtlı tutarak az ama kalitesi yüksek yumurtalar elde etmeye çalıştılar max 4 yumurta elde etmek istiyorlardı. O zaman elde edilen yumurta ve sonucunda da embrio kalitesi çok yüksek olurmuş. Gerçi ben süreci yaşarken gerçekmidir doğrumudur bak yumurta sayım çok az ya olmazsa gibi ciddi endişeler taşımadım değil ama gerçekten doğruymuş arkadaşlar... Memorialda ki ilk denemem sonucu şu anda 23 hafta 2 günlük hamileyim. Darısı tüm isteyenlerin başına.

Bu konuda bize düşen 2 şey var ilk etapta doğru bir EKİP ile çalışmak,
2. si bol dua Semra Hanım transferimi gerçekleştirdikten sonra bana dedi ki "Biz elimizden geleni en iyi şekilde gerçekleştirdik bundan sonrası Allaha kalmış" çok doğru.

Bu arada Ekip seçimi derken gerçekten Ekip seçiminden bahsediyorum. Tüp bebek uzmanlığı şu şekilde alınıyormuş.
Bakanlığın belirlediği bazı hastaneler (bunların bazı kriterleri var) eğitici seçiliyor ve bu hastanelerin dışında çalışan dr.lar bu hastanelerden eğitim alıp tüp bebek sertifikası alıyorlarmış.

Aykut Coşkun iyi bir kadın doğumcu olabilir ama ne kan tahlilini yaptırdığı lab. ne de tüp bebek işlemlerinin yapıldığı lab. kendisinin değil. Memorialda başka meoriala gitseniz bile kan tahliliniz ilk yapılan makine hangi memorialdaysanız oraya gönderiliyor.
Aykut Coşkun sadece tüp bebek üzerine çalışan bir dr. değil konsantrasyonu çok farklı alanlara kayıyor oysa tüpbebek ayrı bir uzmanlık konusu.

Ben kendisi ile bunca şeyi yaşadıktan sonra benimle ilgili yaptığı hataların mesleki bilgi ve ekipman yetersiziğine bağlı olduğunu düşünmek istiyorum...

Not: Memorial sandığımızdan çok daha ucuza geldi bir kere yapılan kan tahlilleri toplam alınan ücretten düşüyor 2.si de ilaç miktarı neredeyse yarısına kadar düştüğü için ilaç maliyetide yarı yarıya düşmüş oluyor bilginize...

Bana Aykut Bey'i tavsiye eden kuzenimin eşi Aykut Coşkun'a gidiyordu onun hamile kalmak ile ilgili birsıkıntısı yoktu ama bebekleri bir şekilde düşüyordu tam sayısını bilmiyorum ama 2 yada 3 düşün üstüne 2 bebeğinide 20. hafta civarında doğurmak zorunda kaldı. Meğerse kendisinde rahim yetmezliği varmış ve çok basit bir de tedavisi 12. haftada eğer rahim ağzı dikilip yatması sağlansaymış bu kadar olay yaşamamış olaaktı düşünsenize acıyı hamileliğinizin yarısını tamamlıyorsunuz birden su geliyor hastane ve arkasından doğum, bebek aslında yaşıyor ama organsal gelişimi tam olmadığı için dışarıda ölüyor çok acı. Kendiside benim gibi bakın bu o kadar düşükten sonra 2. doğum bir araştırma yapılmayacakmı diye sorunca Aykut Coşkun gene gerek yok tekrar devam edeceğiz bişey yok demiş. Neyse artık kuzenimin eşide Memorial ekibine emanet ama o tüp bebek tedavisi görmeyecek riskli gebelikler bölümü ile tedaviye devam edecek...

Bu tip riskleri göze alıyosanız Aykut Coşun ile tedaviye başlayın derim eğer bizlerdeki gibi problemleriniz yoksa klasik mikroenjeksiyon yöntemi ile hamile kalıp hamileliğiniz sorunsuz bir şekilde sürdürüp bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Çünkü Aykut Coşkun'un ezberi dışına çıkmamış olursunuz.

umudum yazdıklarında cok haklısın su an aykut beye o kadar sınırlıyım kı anlatamam ınsanlara ümıt verıp sonra sız cok ınanmadınız guvenmedınız dıye sacma sapan mazeretler uyduruyor bızım butun hayellerımızı umutlarımızı aldı bır kadın dogum uzmanı olabılır ama asla tup bebek konusunda ıyı degıl ne dogru duzgun arastırma tahlıl bunların hıcbırı yok bırde ne sorsan hersey yolunda mukemmel dıo o kadar mukemmelse bızım neden kucagımız hala bos senın yazını daha once okumustum cvp vermek bu gune kısmetmıs dun bır drla gorustum oda bana semra hanımı tavsıye ettı kısmetse nısan mayıs gıbı gıtmeyı dusunuyorum maddı acıdan cok sarsıldım ınşll o zamana kadar toparlayıp semra hanımla gorusecegım rabbım bebısımı kucagıma almayı banada nasıp eder senınkıde saglıklı hayırlı evlat olsun amınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…