DR.AYKUT COŞKUN a tedavi olan var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi beryu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biraz geç bir cevap olacak belki. Herkesin yaşadıklarına göre iyi ve kötü değişiyor. Öncelikle o süper diye bahsettiğiniz Memorial Tüp Bebek Merkezinde
ilk denememi yaptım.Üstelikte doktorum Semra Hanımdı. Sonuç Negatif. Yanlış anlaşılmasın sonucun negatif olması değil güvenimin azalma sebebi yaşadıklarım. Semra Hanım doktorum olmasına rağmen tedavi süresince 1 kere bile beni muayene etmedi. Özel olarak ondan randevu almam gerekmiş ama bu konuda kimse beni yönlendirmedi. Hergün numaramatikten sıra al kan ver ve her gün farklı doktor tarafından muayene edil. Bu çok yorucu ve psikolojiyi etkileyen bir durum. Embriyolarım geç gelişti.
Daha transfer sırasında adı bende saklı doktor tutmayacağından emin bir şekilde ikinci denemeden bahsetti. Ben ağlarken transfer yapıldı ve hiç inanmadım tutacağına. Çünkü doktorda öyle söylemişti.
Sonuçta dediğim gibi negatif oldu.
Şimdi ikinci denemem ve yarın yumurtalarım toplanacak. Aykut Bey yürütüyor tedavimi. Belki bu da negatif olacak ama en azından insan muamelesi görüyorum. Teşhisleri ve yöntemleri memorial'dan farklı da değil. Üstelik labaratouar olarak ta Memorial ile anlaştık. Toplama ve transfer işlemi Aykut Bey ile birlikte orada yapılacak.

Benim bir arkadadım hiç memnun kalmadı. Bu forumada yazmıs canım yaa. İnsallah senin iyi olur

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...bek-yaptiracaklar-arkadaslar-buyrunn-415.html

Hayat2011
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact

Papatya

Giriş tarihi:Feb 2011
merhaba tanem,
feminarta gitmeni kesinlikle önermem, şu anda işyerinden pek yazamıyorum ama ilgilenirsen sana özelden yazarım. Ben gittim, zaman ve para kaybettim, bin pişman oldum gittiğime. O dr jinekolog, tüp bebek uzmanı değil, çatlatma önleyici iğneyi bile bilmiyor, nacizade önerim tüp bebek merkezine gitmen.

canım rahat olmaya çalış ,, umarım sende yakın zamanda bebğini kucağına alırsın....

Allahimdan butun iyi anne olmak isteyenlere hayirli saglikli evlat vermesini diliyorum. Evladi hak etmeyen, tas kalpli, bencil ve sapik ruhlu, sadist insanlarin anne baba olmasini kabullenemiyorum...

Selam. Ben tup bebekle ilgili cok derin bilgilere sahip degilim ama catlatma önleyici igne neden yapilir? yada ne zaman catlamali ne zaman catlamamalari gerekir yumurtalarin? Tesekkurler cevabin icin:)

canım neden boyle bir sey yazdın yada neler yasadın bılmıyorum ama inan o kadar uzun suredır bu işin içindeyimki artık ne doğru ne yanlış bilemez oldum ... ben aykut beyde 4. denememi yaptım ama inan bana en rahat deneme surecımdı sonuc negatıf ama ben cok rahatım cunki bundan onceki denemelerimi seninde dediğin gibi en iyitupbebek merkezlerınden bırınde yaptırdım ilaç olarakta sureç olarakta hiçbir fark yasamadım tek avantaj daha iyi bir iletişimdi ve oraya giderken çok iyi hissediyorum kendimi ... tabiki herkeze gore değişiyor bu merkezler ben istanbul da bu işle isim yapmış tüm dr ları dolaştım hepsi artık otomatığe bağlamış sorun yok herşey yolunda yumurtalar iyi rahim iyi sperm iyi embiryolar 1. kalite oluşuyo ama tutunma aşamasında rahme tutunamıyor sebep yok daha hiç biri neden bu demedi bana denilen sadece şu sakın pes etme bu tabloyla mutlaka hamile kalacaksın ... dediğim gibi tabiki merkez doktor önemli ama bu işte psikoloji ve dr unla iletişimininde büyük faydası var bence zaten tup bebek olayının en onemli kısmıda bu birde labratuvar ee ondada zaten nereye gıtsen doktorun değil embiryologlar devreye giriyo... çok uzattım galiba ama sendende fikir almak isterim eğer neden boyle düşündüğünü yazarsan sevinirim canım ...

merhaba 2010 aralık ayında başladı benim problemim, sorun rezerv azlığı. 2009 Eylülde evlendim 3-4 ay sonra yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ile dr Aykut'a gittim. Yaşım 31di. Hemen bebek istediğimizi söyledim, annem erken menopoza girdi dedim. Ve idrar zoru, ya da en ufak bir ağrıda bile evime de yakın olması nedeniyle hemen ona gittim. Gidiyorum uzun bir bekleme süreci, randevu veriliyor ama hiçbir zaman zamanında almıyor. Sonra fiyat pazarlığı, nakit verirsen şu kadar bu kadar, beni çok rahatsız eden durumlar. Neyse bunlar o kadar da önemli değil. Hemen her ay kontrol ettirdim kendimi. Bir sorun yok, süpersinizz, zaten kendisi asla olumsuz birşey söylemez hep pozitifti, ama kızlar buna da çok dikkat edin iyi dr riskleri ve olumsuzlukları da uygun bir dille mutlaka söylemelidir. 2010 Aralık sonuna kadar bu durum devam etti, deniyoruz olmuyor, dene diyor. Yaşım 31, ne fsh baktı, ne prolaktin, ne kaç yumurtam olduğunu söylemek hiçbiri yok. Ben çok düzenli regl olurdum,28 günde 1 . Bir iki kez 15 günde 1 oldu tabi ben hemen gittim eşimle, doğum kontrol ilacı verip yolladı. Sonra reglim geçti, tahlil yaptırdım hamile değilim 40 gün sonra regl oldum, gittim yine yolladı. Bir sonraki ay normal regl oldum, ve sonraki ay regl olmadım. Gittim bana test falan yapmayacak mısınız bir düzensizlik var dedim, en sonunda aklı başına geldi fsh yaptırdı 30 çıktı. Bu panikledi, yumurta sayıma baktı 3 tane, acil tüp bebek dedi. Ben de sürekli diyorum ona geçen aylarda herşey süper diyorsunuz 1 ayda mı yumurtalar bitti nasıl olur bu durum. Cevabı: Bu süreç çok hızlı olur, herşeyin çok normaldıi. Test yapmadı ki nerde normal. Sonra memorial da profa gittim baktı drun bu durumu nasıl göremedi dedi, bir anda olmaz bu bir süreçtir dedi, sonra yine memorial cem demirele gittim aynı şeyi söyledi, dhea kullan 6 ay sonra gel dedi. Ben bu 2 dra gitmeden önce Dr. Aykut acil tüp bebek dediği için onu dinleyerek 2 kez de deneme yaptım. Bana çok yüksek doz 3 farklı iğne verdirdi, 5 gün sonra gel dedi. Şimdiki drum durumunuz çok hassas deyip beni gün aşırı kontrol ediyor, düşününn. Neyse 5 gün sonra gittim ilkinde yumurtalar büyümedi. Bu arada acayip bir para verdim iğnelere. 1 ay sonra 2. deneme için çağırdı yine aynı ilaçlar, aynı doz, ne ilaç değişimi ne doz değişimi yok.5 gün sonra gittim, yumurtalar çatlamış, 5 gün sonra değil de daha erken çağırsaydı, ya da tüm tüp bebek drlarının yaptığı gibi yumurtaları koruma altına alsaydı benim yumurtalarım ziyan olmayacak o kadar ilacı vücudum almayacaktı. Normalde tüp bebek yaptıranlar bilirler yumurta 12-13 mm olunca erken çatlamasın diye çatlamayıcı engelleyici iğne verir dr, çok önemlidir bu, yoksa erken çatlama olur ve tedavi biter. 2 tedavide de bunu yapmadı. Gidiyorum, olacak diyor, sallayıp yolluyor hep soruları ben soruyorum ona. Sonra tüp bebek merkezlerinde tedavi fiyatı bellidir, bunda 15 günde bir muayene parası veriliyor, 44 tlye şu an yaptırdığım e2 ve progesteron testlerini dışarda yaptırdığı için 60 tl gibi rakamlar alıyordu. Bana çokk pahalıya maloldu. Sonuç olarak dr aykut, her işe bakıyor. Doğum, genel kontrol, kist, tüp bebek vs.. Yoğunlaşamıyor, tüp bebek özel bir iş, merkez ve ekip işi, 2 hemşire ile olacak bir iş değil. Ben çok yakın arkadaşım çok ısrar ettiği için gitmiştim ve çok güvenmiştim, çok büyük hata yapmışım. İlgiye denilince inan birçok dr çok ilgili ve çok pozitif, ben tedaviyi yarım bıraktım beni bir kez bile aramadı sormadı, çok da iyiydi aramız. İlgiliyse neden ilgilenmedi. Bence drun başarı oranı, ne kadar tavsiye edildiği çok önemli, işine ne kadar titiz, riskleri sana söylüyor mu, somut cevaplar önemli,herşey iyi, olacak olacak lafları bana birşey ifade etmiyor. Bir dr çocuk istiyorum diye giden birine nasıl gerekli testleri yapmaz, nasıl yumurta sayısına rahim durumuna bakmaz, ben bunu anlayamıyorum. 4. denemem diyorsun, lütfen çok dikkat et, ben o dr gerçekten severdim önemserdim ama şimdi düşününce kendime çok kızıyorum, ne kaybedecek zamanımız ne de paramız var bizim, bence bu konuda uzman, isim yapmış birine gitmelisin, inşallah mutlu sona ulaşırsın. Ben 1 yıldır bu konuyla ilgili hiçbirşey yazmamıştım ama tedavide olduğunu görünce dayanamadım. Eşim ve ben acayip yıprandık o dra gidince. Sonra dr değiştirdim, dr aykutun çok yüksek dozda bile büyütemediği yumurtaları yeni dr çok düşük doz ilaçta büyütüp 1. kalite embriyo elde etmeyi başardı ondan daha da pozitif üstelik. Çok dikkatli olmanı öneririm sana.

Bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım Aykut beyle. Arkadaşımın çocuğu olmuyordu bir kaç yıl başka bir doktorda tedavi olduktan sonra Aykut beye gitti ve birkaç ay sonra hamile kaldı. Ben rutin kontroller için gitmeye başladım. 2010 kasım gibi miyomum vardı o alındı. 2005 yılında da laparoskopi geçirmiştim. Sonra ailemizi büyütmeye karar verdik eşimle.2011 yılı denemelerle geçti. Aykut bey hep gülümseyen ve pozitif haliyle hiçbir problemimin olmadığını her şeyin normal olduğunu söyledi. Bu arada sadece muayene etti Aykut bey , tek tahlil bile yapmadı. En son gittiğimde tahlil falan yapmak gerekmez mi dedim. evet yapalım dedi.Benim o son gidişim oldu. 2012 nin ilk yarısında Aykut beyden pes ettim. Ben gitmeyi bıraktım ve Aykut beyin oradan bir kere bile aramadılar beni :)) Birkaç ay dinlenme süreci tanıdık kendimize. Daha sonra bir tavsiye üzerine özel bir hastanede başka bir doktor gitmeye başladım. Doktora hikayemi anlattıktan sonra benden tahliller istedi. Ve tahlil sonuçları 'sadece tüp bebek'. Erken menopoz riskim var. O gün ne kadar yıkıldığımı anlatamam. Kasım ayından beri iki kere toplama yapıldı. İkisinde toplam iki tane orta kalite yumurtam var. Toplamadan sonraki aylarım verimsiz geçti. Dinlenmeye alındım. Bu ay tekrar deneyeceğiz. Aykut beye devam ediyor olsaydım muhtemelen hala deneyin bir şeyiniz yok diyecekti. Problem yaşamayan bayanlar için evet çok pozitif , güleryüzlü bir doktor. Ama benim gibiler için sanırım uzak durulmalı.

En son 2013 yılında Aykut bey hakkında yorum yazılmış. Bu siteye kayıt olmamın nedeni Aykut Bey ile iki günlük tercübemi yazabilmek. Bir buçuk ay önce eşimle artık çocuk sahibi olmaya karar verdiğimiz için kontrollerimi yaptırmak üzere kendisine gittim. Önce smear ve kültür testi yaptık. İkisinin de sonucunun gayet temiz olduğunu söyledi. Kültür testi elime geçince bir euraplasma söz konusu olduğunu ve antibiyotik kullanmam gerektiğini gördük. Nasıl böyle bir şeyi atlayabilir aklım almıyor. Daha sonra reglimin 3. günü yapılması gereken hormon testini ben daha regl olmadan ve 10 gün gecikmişken yaptı. dhae hormonum normal değerlerin üstünde çıkınca bana telefonda doğum kontrol hapı olan diane 35 verdi ve bu hormonun yüksek olması düşük riskini yükseltebileceğini iddia etti. Bana pek mantıklı gelmedi. İlaç dhae hormonunu baskılıyor ancak bırakınca tekrar bu hormon eski değerlerine dönüyor. Ben hamile kalmak isterken doğum kontrol hapı kullanamayacağıma göre enteresan bir yöntem diye düşündüm. Diane 35 ilacı da baya ağır bir ilaç. Son olarak da yumutralarımın fazla olduğunu ve belki de polikistik over sendroma sahip olabileceğim bilgisini verdi. Polikistik over sendroma sahipseniz bunun hemen ultrasonda görülebileceğini de bildiğimden başka bir doktora gitmeye karar verdim. Nitekim gittiğim doktor diane 35 tedavisini hemen sonlandırdı. O hormonun düşük riski yaptığına dair bilimsel hiç bir kanıtın olmadığını, dhae hormonum gebeliği etkileyecek kadar yüksek olmadığını ve ağır bir ilaç olduğunu bu tedavinin anlamsız olduğunu söyledi. ultrason ile yumurtalarıma baktı ve ne sayısı fazlaymış ne de polikistik over sendrom riski varmış. Kısaca olan şeyi yokmuş, olmayan şeyi de varmış gibi nasıl yorumlayıp olmadık tedavi şekillerini telefonda hastasına önerebiliyor şaşkınım. Bu kadar basit komplikasyonlar da bile 3de 3 yanlış yapabiliyorsa tüp bebek operasyonunda neler yapar hiç bir fikrim yok. Ben şiddetle tavsiye etmiyorum.

Aykut Coskun'un tüp bebek konusunda çok iyi olması bir yana, bize verdiği ümit! değer! pozitif enerjisi ve herşeyden para koparmamaya çalışması da çok çok kıymetliydi bizim için. kesinlikle tavsiye ediyorummmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…