- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
- Konu Sahibi penpetekir
-
aynı şekilde bende selda hanıma gidiyordum iki kere burcu hanıma gittim yoğunluktan ilgilenemiyo ayrıca randevu saatimden 1 saat sonra ancak bakılıyorum.aynur hanım hakkında araştırdım internette hiç bilgi yok, bilen arkadaşlar varsa nasıl bi doktor acaba yardımcı olurmusunuz.
merhaba;
Dr.Aynur Hanım'a daha önce çalıştığı hastanede takip oluyordum.Kendisi gözünüz kapalı güvenebileceğiniz ve kendinizi kadın hastalıkları olsun yada doğum konusunda olsun emanet edebileceğiniz çok tecrübeli güleryüzlü sevecen ve dünya tatlısı bir insan.Aynı zamanda türkiye beşincisi Çapa birincisi bir doktordur
peki epidural normal doğum hakkında bilginiz var mı? ona merak sardım doğum yaklaştıkça
canım sanırım sen dogum yapmışsın.gözün aydın öncelikle Rabbim yawrunuzu size bagıslasın güzel günlerini göstersin.
medilifede mi dogum yaptın ve hangi dogum şekliyle yaptın.bende orda aynur hanıma gidiyorum şu sıralar kafam cok karısık
gecen gittiğimde dogum fiyatlarına normal 450 küsür zorunlu sezeryan 650 küsür ve istege baglı sezeryana da 850 gibi bi rakam verdiler ssklı fiyatları bunlar.sen neler yasadın anlatır mısın lütfen nasıldı memnun kaldınmı vs
29 haftalik hamileyim, Daha once kuşadasinda oturuyorduk iş nedeniyle istanbula taşındık hangi hastane hangi doktor derken medilife da aynur hanımı bulduk beylikduzunde oldugumuz icin bugün ilk defa gittim ve cok memnun kaldım ilgisine doğumuda inş burada yapacağım
29 haftalik hamileyim, Daha once kuşadasinda oturuyorduk iş nedeniyle istanbula taşındık hangi hastane hangi doktor derken medilife da aynur hanımı bulduk beylikduzunde oldugumuz icin bugün ilk defa gittim ve cok memnun kaldım ilgisine doğumuda inş burada yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?