Dr. Aynur Baysoy Cemaloğlu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

penpetekir

Allahım sen büyüksün
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
562
22
118
Selamlar,
Ben B.düzü medilife hastasıyım doktorum Selda Hanım doğum izninde ve Burcu Hanım'a gidiyorum ancak aşırı derecede yoğun. Şimdi yeni bir doktor başlamış Aynur Hanım. Bu doktor hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar beni bilgilendirebilir misiniz? Sanırım B.çekmece Kolan'da çalışmış...

aynı şekilde bende selda hanıma gidiyordum iki kere burcu hanıma gittim yoğunluktan ilgilenemiyo ayrıca randevu saatimden 1 saat sonra ancak bakılıyorum.aynur hanım hakkında araştırdım internette hiç bilgi yok, bilen arkadaşlar varsa nasıl bi doktor acaba yardımcı olurmusunuz.

kesinlikle çok yoğun Burcu hanım. Ben Selda Hanım'dan aşırı derecede memnundum umarım biran evel gelir izinden.

Arkadaşlar bilen varsa bizi aydınlatabilir mi Aynur Hanım hakkında...

benimde doktorum selda hanımdı taa ki doğum iznine çıkana kadar :) şu an doğru düzgün takip olabildiğim doktorum yok zaten doğumada selda hn yetişiyor. yanılmıyorsam ağustos sonu gibi izni bitiyordu en son siliviri serene polikliniğinde detaylı ultrason oldum ondan evvel aynur hanıma gittim rutin kontrol için.tansiyon ve kiloda problem yaşamadım asistanı değerlerime baktı hemen kendisine iletti. evet randevulu çalışıyor selda hanımın odasını kullanıyor ama selda hanımın yerini tutmuyor. :)

merhaba;

Dr.Aynur Hanım'a daha önce çalıştığı hastanede takip oluyordum.Kendisi gözünüz kapalı güvenebileceğiniz ve kendinizi kadın hastalıkları olsun yada doğum konusunda olsun emanet edebileceğiniz çok tecrübeli güleryüzlü sevecen ve dünya tatlısı bir insan.Aynı zamanda türkiye beşincisi Çapa birincisi bir doktordur

çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için...

arkadaşlar medilife da dogum ücretleri ne kadar bilgisi olan var mi? ben b.duzu medicana ya gidiyorum ama çok yüksek geldi ücreti o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum (normal dogum 3500 sezaryen 4500 dendi)

29 haftalik hamileyim, Daha once kuşadasinda oturuyorduk iş nedeniyle istanbula taşındık hangi hastane hangi doktor derken medilife da aynur hanımı bulduk beylikduzunde oldugumuz icin bugün ilk defa gittim ve cok memnun kaldım ilgisine doğumuda inş burada yapacağım

Kuşadasından istanbula.. ne talihsizlik.. biz burdan kaçmanın yollarını ararken..
Sabrınız ve şansınız bol olsun..

Mesajınızı yeni okuyabildim kalıcı değiliz inş üç beş senelik geldik memleket aydın eninde sonunda geri döneceğiz bir kapımız da kuşadasinda nasılsa

canım bende aynur hanıma gidiyorum şimdilik memnunum soru sormadan anlatıyor ayrıntılı siz doğumuda burada yapacağınızı söylemişsiniz aynur hanım mı girecek doğuma telini verdimi ben istemedim teli ama doğum anında nasıl olacak bilmiyorum yani doğum anında nasıl ulaşıcam doktora bilmiyorum kafam karışık bırazcık :)

Gelecegin ne göstereceğini bilemiyoruz malesef erken doğum :) tatil için eşimin memleketine tarsus a geldik acil olarak doğuma alınmak zorunda kaldım buraya geldigimde kontrol için eşimin arkadaşına gidiyordum sagolsun aynur hanimi aratmiyordu ilgisi, gece aradık hemen geldi 30.06.2016 gece 12:15 de ogluma kavuştum şükürler olsun, Allah isteyen herkese nasip etsin sağ salim; evlat aşk mis ,annelik deli birsey :)

Merhabalar ben size kısaca bu dr denen hanimefendi ile.ilgili yaşadığım. Acı tecrübeyi aktarmak istiyorum.hamile.kalmıştım arkadaşım o hastanede hemşire idi dr önerdi bizde eşim. İle heycanla gittik normal. Muane etti konüstü bilgilendirdi sonra 12 haftanda kanama yaşadım. Ve ne yazık o.günü kendisine ulaşamadım çok sevgili bayan kimseye cep tel vermiyor.neys en yakındaki hastaneye gittik düşük olabilir yatsı verdiler o kadar not bırakmama rağmen o ikiyüzlü asistaninada beni 3 gün sonr arayıp sorun yoktur umarım dediler neyse 31 ağustos günü geldiğinde malum gün evden işe diye çıkarken nerde bileyim su kesem açılmış ((asıl. Sorun rahim ağzı açıklığı varmış ve çok sevgili.bu bayan dr bunu.farkedemmiş. muanede)) o günü bütün gün çalıştım. Ve akşama doğru bebek.kordonu sarkmaya başlamış bende o.panikle apar topar hastaneye gittim bilmiyorum. Ne oldgunu ilk hamilelik neysr bu bayan tam.çıkmak. üzereyken yakaladım. Ve bana mesaisi bittiğini eşinin kapıda beklediğini nöbetçi dr beklemem istedi ben ole kapssininda kala kaldım nöbetci dr 7.sularında aldı muane e yaklaşık 1 saat bekleim neys muane etti ve bana şu kesemin yirtilarak doğum başladığını soledi rahim.açılmış. dedi dünya badıma yıkıldı. Kürtaj olcksin dedi ..
Biz apar topar o bölgedeki tüm hastanelere gittik aynı şeyi. Solediler dünyam başıma yıkıldı beni yetmiyor givi o yeni doğan katına algılar ben çocuğumun olsunu almak için giderken milet kucağında seviyordu ertesi sabah bu sevgili bayan dr ben yatsı yaptığim için geldi doğal olarak hastasını kontrole 4 5 kişilik bir ekip ile neyse bana utanmadan gençsin daha dogurusun üzülme dedi..
O an bir şey yapmadim.çünkü canım. Açıyor konusamiyordum ve bana 10 gun sonra elime bir kağıt verip bebeğin de senin sorun varmis dediler şimdi çok. Merkez ediyorum 2 3 li taramalar temizKen 20 haftalik dogun yaptırılır sonra bebek zaten sorunlu deyip işin içinden çıktınız sevgili bayan ...b3n farklı. Bir hastanede Prof giderek durumu. Anlattım. Ne.hikmetse bende rahim.ağzı açıklığı varmış ve bu sevgili.bayan bunu anlayamamış kendisini eger 12 haftada farkedp dikis atsaymis bebek yasarmis...kendisini ilahi adalete teslim ediyorum çünkü diğer dünyada iki elim yakasında olucak..

ben aynur hanıma g,d,yorum çok şükür memnunum, gereksiz korkutmuyor psikolojik olarak tedirgin olmayınca her şey kolay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…