Dr.Ayşe Funda Demir ERDEM HAST.giden varmı???

Funda hanım benim doktorum mükemmel bir doktor. tavsiye ederim. onunla konuşunca bebeğimi güvende hissediyorum bana güç veriyor.

Bende zaten Funda hn.a gidiyorum gercekten cok iyi bir doktor...Bugun için bazı endişelerim vardı telde konustuk rahatladım yarın gidip ultrasonda bebeğimi göreceğim hayırlısıyla insallah bir sorun yoktur...

Funda hanım benim doktorum mükemmel bir doktor. tavsiye ederim. onunla konuşunca bebeğimi güvende hissediyorum bana güç veriyor.

Bende zaten Funda hn.a gidiyorum gercekten cok iyi bir doktor...Bugun için bazı endişelerim vardı telde konustuk rahatladım yarın gidip ultrasonda bebeğimi göreceğim hayırlısıyla insallah bir sorun yoktur...

Ne güzel. kaç aylık bebişin

Bugun 15+5 oldu...:)Hamile oldugumu öğrendiğimden beri ona gidiyorum,tanıdıgım onda dogum yaptı zor ve tehlikeli bir doğum olacaktı gayet basarılı gecti bende onu doktorum olmazsına karar verdim

Allah bağışlasın. ben tesadüfen gittim ama daha sonradan doğum yaptırdığı bir tanıdığım çıktı o da çok memnun kalmış. inşallah bizim de herşey yolunda gider sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

Senin ki nekadarlık sanırım sende 1 ayda bir gidiyorsun doktora beni öyle çağırıyorda...Amin insaallah hayırlsııyla kavusuruz,allah bağışlasın!!!

Senin ki nekadarlık sanırım sende 1 ayda bir gidiyorsun doktora beni öyle çağırıyorda...Amin insaallah hayırlsııyla kavusuruz,allah bağışlasın!!!

benim ki 18 haftalık evet 1 ay sonra gidicem bende çarşamba günü gittim en son cinsiyetini öğrendim birde üçlü test yapıcakmıyız diye sordum ikili testin sonuçları iyi çıktığı için üçlü test e gerek yok dedi

hmm masallah aramızda 2hafta var:)bende ikili test yaptırmıstım bana da ole dedi 3lü teste gerek yok diye sonuclar iyi oldugundan...normalde benim kontolum 8 nisanda fakat bazı endişlerimiz var buyuzden yarın doktoru bi ziyaret edicez:)sanırım seninki kız olucak benimki daha belli deildi gecen hafta ama suan bi cıkıntı yokk dedi sanırım bu kıza işaret:):)kzı istiyoruzda aslında herseyin hayırlısı tabii allahtan amaa gönül buu:)

hmm ne güzel masaallah aramızdada 2hafta var...:)Banada 3lü teste gerek olmadıgını soledi 2li testin sonucları iyi cıktıgından...Normalde kontrolum 8 nisanda fakat bazı endişelerimiz oldugundan yarın doktoru bi ziyaret edicez:)

Canım gecen akşam enşilerimden dolayı doktora gittim birşeyin olmadığını gayet saglıklı oıldugunu soledi:) hatta cinsiyetide belli olmdu kız bebiş bekliyoruz:) senin nasıl gidiyorr??

Canım gecen akşam enşilerimden dolayı doktora gittim birşeyin olmadığını gayet saglıklı oıldugunu soledi:) hatta cinsiyetide belli olmdu kız bebiş bekliyoruz:) senin nasıl gidiyorr??

AAA Süper çok sevindim minik bir prenses daha geliyor. ben bu haftayı mutlu geçiriyorum çünkü sırt ve bel ağrılarım geçti. doktorum ağrıların kalsiyum eksikliğinden dolayı olduğunu söyleyip ( küçük cimcimem bütün kalsiyumumu almış ) D vitamini verdi ve 1 bardak sütü 2 bardağa çıkardı. çok şükür şu an iyiyim bebişimde çok iyi ALLAH a ŞÜKÜR.

Sormaa istediğimiz oldu cok şükür:)bende hiç böyle şeyler olmuyor hamilemiyim değilmiyim anlayamıyorum bilee...cok sakin gecti 4 ayımız bakalım bundan sonraki aylar nasıl olcak:S iyi olmanıza sevindim allah kötü bir durumla karsılaştırmasın!!!!!

yaaa ne güzel sevindim hamileliğini kolay geçirmene. Ben valla hamilelikte yaşanabilecek bütün sıkıntıları yaşıyorum. ama kızım sağlıklı ya o bana yetiyo.off daha doğuma çok var bir an önce bebeğime kavuşmak için sabırsızlanıyorum. bebişini sev benim için a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…