ECNPLT Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2019 12 4 16 33 25 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ECNPLT #1 Merhaba hanımlar 13 haftalık hamileyim ve halen kadın doğum doktoru arayışındayım Hamileliğinde İstanbulda Dr. Banu hanıma giden ve ya doğumunu onda yapanlar tecrübelerinizi yazar mısınız?
Merhaba hanımlar 13 haftalık hamileyim ve halen kadın doğum doktoru arayışındayım Hamileliğinde İstanbulda Dr. Banu hanıma giden ve ya doğumunu onda yapanlar tecrübelerinizi yazar mısınız?
U umutluyum_2706 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ekim 2018 1.112 737 43 36 kartal 25 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ECNPLT #2 ECNPLT .!.: Merhaba hanımlar 13 haftalık hamileyim ve halen kadın doğum doktoru arayışındayım Hamileliğinde İstanbulda Dr. Banu hanıma giden ve ya doğumunu onda yapanlar tecrübelerinizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kuzenim gitti onla dogum yapti cok memnundu ama ben dogum yaparsam dr. Erhan karaalp.e giderim mutlaka.
ECNPLT .!.: Merhaba hanımlar 13 haftalık hamileyim ve halen kadın doğum doktoru arayışındayım Hamileliğinde İstanbulda Dr. Banu hanıma giden ve ya doğumunu onda yapanlar tecrübelerinizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kuzenim gitti onla dogum yapti cok memnundu ama ben dogum yaparsam dr. Erhan karaalp.e giderim mutlaka.
ECNPLT Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2019 12 4 16 33 25 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ECNPLT #3 umutluyum_2706 .!.: Kuzenim gitti onla dogum yapti cok memnundu ama ben dogum yaparsam dr. Erhan karaalp.e giderim mutlaka. Genişletmek için tıkla... Merhabalar Hangi hastahane de hizmet veriyor acaba?
umutluyum_2706 .!.: Kuzenim gitti onla dogum yapti cok memnundu ama ben dogum yaparsam dr. Erhan karaalp.e giderim mutlaka. Genişletmek için tıkla... Merhabalar Hangi hastahane de hizmet veriyor acaba?
U umutluyum_2706 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ekim 2018 1.112 737 43 36 kartal 25 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ECNPLT #4 ECNPLT .!.: Merhabalar Hangi hastahane de hizmet veriyor acaba? Genişletmek için tıkla... Alle saglik diye kurumda calisiyor anlaşmalıhastaneleri var sanirsam. Instigramdan arastirin zaten neden bu dededigimi anlarsiniz.
ECNPLT .!.: Merhabalar Hangi hastahane de hizmet veriyor acaba? Genişletmek için tıkla... Alle saglik diye kurumda calisiyor anlaşmalıhastaneleri var sanirsam. Instigramdan arastirin zaten neden bu dededigimi anlarsiniz.
ECNPLT Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2019 12 4 16 33 25 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ECNPLT #5 umutluyum_2706 .!.: Alle saglik diye kurumda calisiyor anlaşmalıhastaneleri var sanirsam. Instigramdan arastirin zaten neden bu dededigimi anlarsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
umutluyum_2706 .!.: Alle saglik diye kurumda calisiyor anlaşmalıhastaneleri var sanirsam. Instigramdan arastirin zaten neden bu dededigimi anlarsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim