DR. Banu Uçar Güvendik ANKARA

Varmı Banu hanımla dogum yapan? ben simdilik kontrollere lokman hekime gidiyorum ama dogum için kararsızım

ben kendisine gittim hamile olduğumu yeni öğrenmiştim eşimle çok heyecanlıydık ama doktor çok aceleci davrandı klasik bilgilendirme bile yapmadı. Bulantılarımdan çok şikayetçi olduğumu söyledim hemen ilaç yazdı. Ben ilaç konusunda tedirgin olduğumu söyledim bişey olmayacağını hergün kullanabileceğimi söyledi. Bulantı ilacının reçetesinde bile hamileler çok gerekli olduğunda kullanmalı yazıyor. Açıkçası benim içime sinmedi.

Kizlar etimed hastanesinde doğum yaptım normal doğum ve banu hanim yaptırdı doğumu. ben hastaneden personelden ve banu Hanımdan çok memnun kaldım tavsiye ederim doğum ücretide uygun

Kizlar etimed hastanesinde doğum yaptım normal doğum ve banu hanim yaptırdı doğumu. ben hastaneden personelden ve banu Hanımdan çok memnun kaldım tavsiye ederim doğum ücretide uygun
Mesai saatleri dışında doğum olursa kendi doktorunuzu çağırabiliyor musunuz geliyor mu?

Çağrılip cagrilmadigini bilmiyorum ben kontrole banu hanima gittim hep ama doğum o yokken olsaydı ordaki Dr lardan biri yaptiracakti. Diğer doktorlarda çok iyi emin olabilirsin benim tesadüf oldu banu hanim la denk gelmem doğum yaptığım gün oda akşam 5 ten snra hastanedymis. sabah diğer doktorlar muayene edince banu hanımın hastası olduğumu soyledim akşam burda banu doğumun onun saatine denk gelir dediler oylede oldu Allah yardım ediyo valla :) hepsinden Allah razı olsun ben çok sevdim Dr umu

Uzun zaman Sonra başlığı güncelleyim :)
Ben epey araştırma ve internette yorumLrı okuduktan sonra etimed hastanesinde banu uçar a randevu aldım. Ve doğuma kadar da ona devam ettim. 17.haftaya kadr farklı hastane ve doktorlara gittim. 17den sonra banu uçar ile tanıştıktan sonra ona devam ettim. Kendisi çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor. İnternette sezeryan yanlısı olduğu yazdığı için doğuma kadar çok tedirgin oldum. Ama suni sancı ile normal doğum yaptım. Doğumdan sonra da dikiş kontrolü için iki kez arayıp muayenye gittim. Giriş yaptırmana gerek yok dedi yani ücret bile ödemedim. Ki özel hastane olunca insan önce bir korkuyor para tuzağı diye. Dikişle ilgili yine ağrın olursa gel dedi. Kısacası Ankara 'da hem uygun fiyatlı bir hastane olarak hem de iyi bir doktoru olduğu için Etimed i öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…