Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Dilemgiz çok çok geçmiş olsun,eminim çok canın yanmış ve çok korkmuşundur Hemen git barış beye belki alçı malçı yapar bende fena hasta oldum boğazlarım şişti evde yatıyorum.
Boğaz ağrım varken bile burnumu düşünüyorum off çok sıkıldım inse geçse herşey

ben bu sabah kontrole gittim, yeni bir alçı yaptı Barış Bey, kemiğim geri gelme eğilimindeymiş masaj verecekmiş ikinci alçı cıkınca öyle dedi, bir de göstermedi bana burnumu

dilemgiz inan çok üzüldüm çokk geçmiş olsun umarım bir sorun olmaz muhtemelen nazara geldin tekrar geçmiş olsun arkadaşların dediği gibi şişmenin etkisiyle asimetrik görünebilir ...

Gedi geçmiş olsun senin ne kadar oldu ? 2.hafta 2.alçımı ?
Bana masaj vermedi Barış Bey,bugün mesela burnum daha az şiş bu durumda delikler çok farklı durmuyor.Bugün Evde serin ortamdayım,işyerinde klima sürekli 30 derece,favbrika iç ortamı çok soğuk bunlar mı acaba etkiliyor.Birazda buhar banyosu yapıcam siyah noktalar bile kalınlaştırır şiş gösterir demişti Barış Bey.Cumartesiyi iple çekiyorum neler diyecek acaba :)

dilemgiz canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun
biraz daha dikkatli olmalısın canım
henüz çok yenisin

canım saol benim 13. günüm, 2. alçı yapıldı. Cts cıkaracak Barış Bey ikinci alçıyı, cumartesi sen de orada olacaksın demek
buhar banyosu yasak değil mi canım ya? Öyle duymustum sanki, bir süre yasak gbi kalmış aklımda.

Son alçıdan sonra gece bantları veriyor,ben 10 gece taktım,sabah işe gitmek için hep erken kalktım :)Zor oluyor yapışıyor göz altların Buhar banyosu, sauna yap dedi bana,sauna ya cesaret edemedim ama buhar banyosunu 2 haftadır 4-5 kere yaptım.Burun yüzeyinde siyah noktalar görünce Barış Bey kızıyor :) aa rahat ol,temizle,elle burnu nu falan diyor :)
Benim cumartesi 11:30 da Dr.Emek Külür ile (diş hekimi) randevum var ondan sonra Barış Beye inerim,denk gelirsek senide görürüm.Tabi nerden anladım seni bilmem :)Alçılı birini görürsem ,Gedi derim :)

moonqueen canım alçın açılacaktı nasıl oldun. hayırlı haberlerini bekliyoruz. gerçi şu an beğenmeyebilirsin şiş falandır. ama inşallah harika bi burnun olurr. bizleri habersiz bırakma canıma.s.

Merhabalar,

Ben Barış Çakır'a değil ama OP. DR. ORAY KARAÇAYLI'ya ameliyat oldum daha önce. Benden sonra ameliyat olan arkadaşımlarım da oldu. Hepsi çok memnun bende dahil. Karar vermeden önce Oray Bey ile görüşmenizi tavsiye ederim.:smiley-cool:

Eliff bugün alçım çıktı hatırladığın gibi ama yerine uzun bantlardan sıkı sıkıya daha başka bir şey sanki sargılama gibi yapıldı. Pazartesi o da alınacak..Bugün ayrıca dikişlerim de alındı. Kaburgamdaki dikişler henüz alınmadı çünkü diğer işlemler canımı acıttı biraz ve tansiyonum düştü hemen.Dikişler alınırken biraz acımasına rağmen dayandım ama içinde bildiğin gibi çok fazla ödem ve yara vardı ve nazım bey onlarla uğraşırken ben çok kötü oldum..sonra o halimle kalkıp aynaya bakmaya çalıştım ama başım döndü ve bayıldım..güler misin ağlar mısın? sonra hemen ayıldım ama ayakta zor durduğum için çok net bakamadım burnuma..ama fena gözükmüyordu..en azından korktuğum gibi değildi. bir de dediğin gibi şiş daha..Orta kemiğim eski basık haline göre bayağı incelmiş gibi geldi ama eşim "sen eski haline 12 yıl boyunca alıştığın için öyle gelmiş aslında o kısım öyle olur zaten" dedi..ön kısma doğru büyüyen ama şekilli gibi büyüyen bir burundu galiba..hatırlayamam çok komik di mi? baygın baygın bakışlarla o kadar gördüm işte..şeklinin oturması 1 seneyi alır sende dedi nazım bey..ayrıca kıkırdaklarda da %30 hacim kaybı olur, dolayısıyla şekli küçülecek dedi. uç kısım için tamam ama orta kemik üstüne eklediği için bu küçülme nasıl olur çok emin olamadım..Nefesim çok az daha açıldı ama özellikle sol tarafımda inanılmaz ödem var ve nefesi zorlaştırıyor..doktorlar bir de rahat rahat bastıra bastıra hareketler yapıyorlar ya, biz o kadar elleyemezken..o da can acıttı bende biraz..ama onlar galiba usulünce elliyorlardır..
özetle benim başıma bu ameliyat sonrasında, forumda okuduğum pek çok kişinin başına gelmeyen bazı sıkıntılar geldi..bu da ameliyatımın zorluğundan ve biraz da benim bünyemin zayıf olduğu bir dönemde olmamdan kaynaklandı galiba..bugün mesela 1 ay önce ameliyat olan bir kız geldi oraya..onun ilk ameliyatıymış ve nefes problemi de varmış.burnu çok doğal gözüküyordu ve o da çok mutluydu bundan dolayı..ve onun hiç ağrısı, öyle önemli bir morarması ve şişliği olmamış..5 ya da 6. günde alçısı çıkmış, o beyaz şeylerden takmışlar..gayet keyfi yerindeydi,, sevindim onun adına..
bu arada, orda bile barış beyin reklamını yaptım..barış çakır da çok başarılı bir doktor bence diye..memorial doktoru, şöyle böyle diye..sekreter duyduysa ayıp olmuştur..:)
ayşeall sen galiba spordan bahsederken iki kedili demek istedin..ben malesef çok uzun zamandır (hamilelikle birlikte 3 yıl oldu) spor yapamıyorum..bünyem ve kaslarım da o yüzden bu kadar zayıfladı belki de..haklısın çok yararlı spor..
bu arada sigara içen arkadaşlar lütfen bırakmaya çalışın sigarayı..9 mart pazartesi günkü kelebekte estetik olacak kişiler için sigaranın ne kadar zararlı olduğundan bahsediyordu..internetten bulmaya çalışın..genel anesteziden en az 2 ay önce bırakılmalı yazıyordu..bazı ameliyatlardan da 2-3 hafta önce zaten kesinlikle sigara yasağı getirilir diyordu..hepsinin sebepleri de yazıyordu..pınarcımmm bu uyarım özellikle sana hayatım...lüüüüfen bırak şu sigarayı bir an önce..arkadaşlar burdan siz de baskı yapın da bıktıralım pınarcımmı..herkesi dahil etmeye çalıştığım için üzgünüm canım ama belki bu etkili olur bırakmanda...
dilemgizcim sen ne yaptın?iyi haberlerini bekliyoruz inşallah..

moonqueencim çok sevindim canım. senden haber gelmeyince epey endişelendim ama neyse ki iyisin:))

moongueen çok sevindik.inan burnunda bariz bi sorun olsaydı azda görsen anlardın hemen.bizde eliff2le kurmaya başlamıştık online olupta yazmayınca acaip merak ediyorduk seni.senin adına çok sevindik.dr dediği o orta kemik üzri kıkırdağıda merak etme.inan drunun dedği gibi incektir şimdi çok şiştir.12 yıl boyunca diğer burnunla yaşadığın için ilk garipsersin ama ilk ameliyat olanlar bile garipsiyor insana ilk önce tuhaf gelior.ama inan daha da güzel olcak görünürde bariz sorun yoksa şişliklerin azalınca daha hoş gözükcek.sanki hep bu burun varmış gibi eskiyi unutcaksın.çabuk iyileşmen e güzel bi burna sahip olman dileğimiz

dilemgizcim ;

çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ama korkulacak kadar bişi olacağını zannetmiyorum,barış beyle görüştünmü,çok çok geçmiş olsun,burnuna nazar değdi dikkat et canım ...

NNN1981 canım ben de barış beye 29 ocakta ameliyat oldum.yazdıklarını okudum,bence kafaya fazla takıyorsun,benimde burnum şiş tabi hala,gün geçtikçe iniyor ve barış beye özellikle sordum en az bi 6 ay lazım.anca burun şekil alıyor,o yüzden hiç üzme kendini tamam mı.hepimiz barış beye güveniyoruz,o en iyisini yapıyor.sabırla beklemeni diliyorum.makyaj vs. yapmıyorum demişsin,bence yapmalısın,kendine bakmalı dışarıyla iletişime açık,eskisi gibi olmalısın.bu arada ben nezle oldum,günde 50 kere çok şiddetli hapşuruyorum.bazen hafif bir sızlama hissediyorum bu kadar.
arkadaşlar yaşadıklarımız çok normal,bu iş biraz da sabır işi ...

Merhaba Duffy;
Öncelikle sanada çok geçmiş olsun ewet geçirdiğimiz durumlar normal ama ben saırım bu durumdan biraz sıkıldım :)Dün evde burun deliklerime aşağıdan baktım sol delik daha küçük hatta orta direk tarafı sola doğru dışa çıkmış gibi ayrıca aynı açıdan bakınca sağa doğru eğiklik var umarım bu durum sol delik şişliğindendir.Aksini düşünmek bile istemiyorum.Burun gövde kemiğime de dokununca sanki bir yer çökük gibi Cumartesi hepsini sorucam
Benim korkularım altyapısında karşı kapı komşumuzun (yaş 37) çok ünlü bir cerraha hani en bilineni yaptırdığı burun devamında burnunun çökmesi sonra yine operasyon yapılması...yatıyor sanırım.Burun şimdi yamalı gibi basık
--------------------
Bu arada biz aynı dr.un hastaları olarak belli zamanlarda bir araya gelelim diyorum.
Herkes den ricam yaşadığınız yeride belirtmeniz.Böylece ortak noktalarda bir araya gelebiliriz.
Bir de ameliyet tarihimizi yazmalıyız diye düşünüyorum.

yakup bey hakkında bişey diyemem ama barış beyi baya tanıdım yaptıklarını da canlı gördüm barış bey hem çok doğal hem de çok güzel burunlar yapıo ayrıca ameliyattan sonra şişlik morluk falan da olmuo

dilemgizcim canım çok üzüldüm ya şimdi okudum,umarım şimdi daha iyisindir..bencede bi görün abarış beye..nazarlara geliyoruz valla benimde 3 gündür burnum daha bi şişti..pazartesi akşamı bi arkadaşım görünce gözlerine inanamadı eli sıkılmaz öpülür bu doktorun dedi hatta:ecrin_bebek: neyse canım kendine çok dikkat et..
ayrıca bu forumda barış beyden bahsediyoruz hiç inandırıcı gelmedi reklamınızı o kişi hakkında başlık açarak yapabilirsiniz..(değil mi oprecan)yerimseniben
öptüümm kızlar..

esincim sen fotoğraf koymayı düşünmüyormusun senin burnunu da çok merak ediyoruz. ... tabi senin için bir sakıncası yoksa

Bugün barış bey'e sabah kontrole gelen alçılı iki arkadaşım geçmiş olsun, merak etmeyin herşey yoluna girecek ayrıca burnumu beğendiğinize çok sevindim,sizinki de çok güzel olacak.Emin olun sabırlı olun yeter...kaydirigubbakcemile5

Kızlar içten geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Hepiniz çok tatlısınız.Ben daha iyiyim masaj yapıyorum düzenli iyi geldi gibi.O asimetri devam ediyor açıkçası ve de bir taraf daha şiş ama beklemedeyim.Eğer devam ederse cumartesi gitme niyetim var bakalım..

Moonqueen iyi olmana çok sevindim zor zamanlar geride kaldı artık fıstık gibi olmana geri sayım başladı.Gerçekten ağır bir ameliyat geçirdin ama sonuç mükemmel olacak..Yazıp içimizi rahatlattın tatlım.Darısı pınarcığımın başına kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…