Gedi geçmiş olsun senin ne kadar oldu ? 2.hafta 2.alçımı ?
Bana masaj vermedi Barış Bey,bugün mesela burnum daha az şiş bu durumda delikler çok farklı durmuyor.Bugün Evde serin ortamdayım,işyerinde klima sürekli 30 derece,favbrika iç ortamı çok soğuk bunlar mı acaba etkiliyor.Birazda buhar banyosu yapıcam siyah noktalar bile kalınlaştırır şiş gösterir demişti Barış Bey.Cumartesiyi iple çekiyorum neler diyecek acaba :)
Dilemgizcim canım çok geçmiş olsun..ben de çok üzüldüm ama dur bakalım..moralini iyi tutmaya çalış..ayşeall'ın dediği gibi şişme etkisiyle asimetrik görüntü oluşmuştur diye düşündüm ben de..öyle değilse bile barış bey halleder..sonuç olarak burnunun geneli çok güzel..o yüzden o asimetri sorun olursa bile onu da halleder..daha beterinden korusun allah..ben de evde kızımdan korkuyorum en çok..devamlı eli kolu bacakları rahat durmayan çok hareketli bir çocuk..kayınvalidem gidince de tamamen başımda olucak..dediğin gibi hepimiz dikkat etmeliyiz..ben de senin ve ameliyat herkes adına dua edicem..nazar için de özellikle nas ve felak surelerini okuyorum ben..aklıma geldikçe tabi..bazen ihmal ediyorum..ben o surelerin çok özel olduğunu düşünüyorum..sen de ezberden ya da bilmiyorsan bir dua kitabından okumaya çalış..inan daha o duaları ve elham ve kulhu surelerini okurken esneme geliyor. çok ilginç..teyzeme de aynı şey oluyor ve o ve diğer bazıları bunu kişide nazar olduğuna varsayıyorlar..bilmiyorum artık..ama ben senin için de özellikle dua edicem canım..kendine iyi bak..barış beye onun sana gitmeni tavsiye ettiği zamanda da gitmeyi ihmal etme..öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?