Merhaba Duffy;
Öncelikle sanada çok geçmiş olsun ewet geçirdiğimiz durumlar normal ama ben saırım bu durumdan biraz sıkıldım :)Dün evde burun deliklerime aşağıdan baktım sol delik daha küçük hatta orta direk tarafı sola doğru dışa çıkmış gibiayrıca aynı açıdan bakınca sağa doğru eğiklik var umarım bu durum sol delik şişliğindendir.Aksini düşünmek bile istemiyorum.Burun gövde kemiğime de dokununca sanki bir yer çökük gibi Cumartesi hepsini sorucam
Benim korkularım altyapısında karşı kapı komşumuzun (yaş 37) çok ünlü bir cerraha hani en bilineniyaptırdığı burun devamında burnunun çökmesi sonra yine operasyon yapılması...yatıyor sanırım.Burun şimdi yamalı gibi basık
--------------------
Bu arada biz aynı dr.un hastaları olarak belli zamanlarda bir araya gelelim diyorum.
Herkes den ricam yaşadığınız yeride belirtmeniz.Böylece ortak noktalarda bir araya gelebiliriz.
Bir de ameliyet tarihimizi yazmalıyız diye düşünüyorum.
giz-m ben göremiyorum tasarımı nerde???
hemen konuya atlıyorum İki kedili deliciğimben narkozdan ameliyathanede uyandım, sanki hayatımda gördüğüm en güzel en huzur verici rüyadan kalkmıştım.. hiç sayıklamadım, gözümü açtığımda Barış Bey bana sesleniyordu, ne cabuk uyandın dedi.. Ben de bu iyi bir şey mi yoksa kötü birşey mi diye sorduğumu hatırlıyorum iyi birşey demişti ... sanki orda gözümü kapadım açtım, o kadar... doktorlardan birine saat kaç diye sorduğumu ve ameliyata girişimden itibaren 4 koca saatin geçtiğini öğrenince inanamayışımı hatırlıyorum...zaten ne olduğunu anlamayacaksın ilk 3 günüm cabucak geçti benim. neydim ne oldum derken geçip gidiyo, zaten narkozun etkisiyle 15 dk 3 dk gibi gelio başta (buz koyma aralıklarımdan biliyorum) :)
..
bir de şu buluşma işini gerçekten yapalım kocaman bir aile gibi fotografımız olsun, Barış Bey de bizden sonraki hastalarına gururla gösterir... ama ikikedili delicim haftaya ameliyat oluyor en az 1 hafta dışarı çıkacak hali olmaz (Sensiz de olmaz olmazzz) ona göre bir tarih belirleyelim bir de daha önce ameliyat olanlardan Livali yi hatırlıyorum, (bulbeni yurtdışındaydı zaten) tanıyan görüşeniniz varsa eski hastalarına da haber verelim...
cnm bi önceki sayfada yazimin altinda ek olarak duruyor hala resim
sorun sanirim senin pc den kaynaklaniyor?
kizlarr fikirleriniz içime su serpti... insan artik bi uzvuna kafayi takinca bilemiyor nedir ne degildir, ben cidden güzeli çirkini ayirt edemez oldum.. neyse ki 3-4 haftacik bisi kaldiii :)
yazin bulusmayi düsünürseniz bende katilmak isterimmm, baris cakir fan club hehe :)
Giz-mcim; ben de beğendim tasarımı...Uzun falan değil, yapmacık da durmuyor.Senin de içine sindiyse sorun yok , hayırlısı olsun, inşallah resimlerden kat kat daha güzel olur...
qedi sen ameliyat olmustun dimi? o halde lafina inanirim :)
kaçinci günündesin cnm sen? benim en çok merak ettigim ameliyat sonrasi ne kadar süre sonra en son sekle yakin seklini aldigi.. yani insan içine cikamamaktan korkuyorum ya hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?