Ayten_7 çok sevindim olumlu yorumlar için. Ne kadar oldu ameliyat olduğun? Bir de resim paylaşabilir misin?Ben kendisinde ameliyat oldum ve sonuç muhteşem gerek ameliyattan önce gerek sonra her zaman yanımda oldu kendisi. İşindeki başarısı ve sıcak kanlılığı birleşince ağrısız sızısız keyifli bir süreç geçirmiş olduk. Ameliyat olmak isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum içiniz rahat olsun
Merhaba arkadaşlar,
Konka , deviasyon ve nefes sıkıntım var. Ameliyat olmam gerekiyor. Ameliyatım esnasında burnumu da biraz düzeltmek istiyorum.
Anadolu yakasında ikamet ediyorum ve kırmasız bir ameliyat olsun istiyorum. Dr. Başak Çaypınar Eser'e muayene oldum. Ameliyata karar verdik henüz günü netleştirmedik. Kendisine ameliyat olan var mı ?
Acil yorumlarınızı rica ederim.
Harika görünüyorsun... Cok geçmiş olsun Ayten_7. Rahat nefes alabiliyorsun değil mi?Ameliyattan 1 ay sonra
Cok sevindim tüm duyduklarıma cünkü esim 3 defa ayrı ayrı KBB uzmanı ve plastik cerraha ameliyat olmasına rağmen nefes alamıyor ben ameliyat olduktan sonra onu da revizyona ikna etmek istiyorum.Merhaba ben 3 Mart 2015 de ameliyat oldum nefes problemim vardi uyurken boğulacak gibi oluyordum daha önce başka bi hastanede başka bir Dr a ameliyat olmama rağmen sıkıntım geçmemiş aksine burun ucum düşmüştü. Goruntu olarak da beni rahatsız ediyordu. Başak hanima a muayene olduğumda bana işlemi anlattı sana da anlatmıştır kısaca burnunu kaldırıcaz ve deliklerini küçültücez demişti öncesinde ameliyat olduğum için benimki daha farklıydı mesela ilk Dr um burnumda hiç kıkırdak bırakmamış ben bunu başak hanımdan öğrendim kulagımdan alıp ekleyebileceğini soyledi ameliyat gununu kararlaştırdık oldum bitti 2 gun kaldim hastanede kulagimin pansumanini bile kendi yapiyordu hemsirelere birakmadi beni :) keşke ilk ameliyatımda o olsaydı diyorum hep. Aman Aman bi ağrım olmadı narkozu da kolay attım tamponlar çıktıktan sonra o kadar hızlı iyileşti ki 5. Ay kontrole gittiğimde beni kendisi bile tanıyamadı harika bi burun olmuştu. Şu an 1 yılı doldurdum hala çok iyi nefes alıyorum ve hala çok beğeniyorum. Başak hanımla da ara ara konuşuyoruz kişilik olarak da çok mütevazi ben hiç tereddüt etmedim kendisi de hayran kalmıştır cesaretime sende cesaretli ol sadece ne istediğini göster gerisini ona bırak emin ol sana en yakışanı yapacaktır.. Geçmiş olsun..
Seker007 benim konka deviasyonum öz. Sağlıktan karşılanıyor. Birde piezo ile klasik operasyonda fiyat farklı. Hastahane'den fiyat alabilirsin istersen basak hanım yada qsistanından da öğrenebilirsin.başak hanım ne kadar ucret alıyor peki bilgi verebilir misiniz
Cok sevindim tüm duyduklarıma cünkü esim 3 defa ayrı ayrı KBB uzmanı ve plastik cerraha ameliyat olmasına rağmen nefes alamıyor ben ameliyat olduktan sonra onu da revizyona ikna etmek istiyorum.
Resim paylaşabilir misiniz?Merhaba ben 3 Mart 2015 de ameliyat oldum nefes problemim vardi uyurken boğulacak gibi oluyordum daha önce başka bi hastanede başka bir Dr a ameliyat olmama rağmen sıkıntım geçmemiş aksine burun ucum düşmüştü. Goruntu olarak da beni rahatsız ediyordu. Başak hanima a muayene olduğumda bana işlemi anlattı sana da anlatmıştır kısaca burnunu kaldırıcaz ve deliklerini küçültücez demişti öncesinde ameliyat olduğum için benimki daha farklıydı mesela ilk Dr um burnumda hiç kıkırdak bırakmamış ben bunu başak hanımdan öğrendim kulagımdan alıp ekleyebileceğini soyledi ameliyat gununu kararlaştırdık oldum bitti 2 gun kaldim hastanede kulagimin pansumanini bile kendi yapiyordu hemsirelere birakmadi beni :) keşke ilk ameliyatımda o olsaydı diyorum hep. Aman Aman bi ağrım olmadı narkozu da kolay attım tamponlar çıktıktan sonra o kadar hızlı iyileşti ki 5. Ay kontrole gittiğimde beni kendisi bile tanıyamadı harika bi burun olmuştu. Şu an 1 yılı doldurdum hala çok iyi nefes alıyorum ve hala çok beğeniyorum. Başak hanımla da ara ara konuşuyoruz kişilik olarak da çok mütevazi ben hiç tereddüt etmedim kendisi de hayran kalmıştır cesaretime sende cesaretli ol sadece ne istediğini göster gerisini ona bırak emin ol sana en yakışanı yapacaktır.. Geçmiş olsun..
Resim paylaşabilir misiniz?
Resim paylaşabilir misiniz?
Çok güzel ve doğal görünüyor. Resim için de teşekkürler. Ben de resimlerimi paylaşacağım buradan.Bu 5. Ay kontrolünde şimdi daha küçük oturdu tamamen
Geçmiş olsun inşallah istediğin sonucu alırsın şişlikler için korkma hepsi geçecek bu bi süreç benim 1 ayda tamamiyle geçmişti yaralarım morluklarım sabırlı ol..Ameliyata gidiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?