Dr. Başak Çaypınar Eser'e ameliyat olan var mı?

Geçmiş olsun inşallah istediğin sonucu alırsın şişlikler için korkma hepsi geçecek bu bi süreç benim 1 ayda tamamiyle geçmişti yaralarım morluklarım sabırlı ol..
Gecmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim. Sıfır ağrılı olmasına rağmen alerjim nedeniyle çok şiştim. Basak hanım bile çok sasırdı bu kadar alerjik olduğumu bilmiyorduk. Ameliyat sonrası gözlerimin ve küçük dilimin şişmesi dışında hiç bir problemim olmadı tek bir ağrı kesici bile almadım. şişlikler hızla indi. Anestezi sonrası derin derin nefes alarak uyandım. Doktorumdan cok memnunum çok cana yakın ve ilgili. yarın 2. Hafta kontrolüne gideceğim. Desteğiniz için çok tesekkür ederim.

Arkadaşlar merhabaaaa mayıs 2016 tarihinde kbb uzmanı Başak Çaypınar Eser e rinoplasti ve septoplasti ameliyatı oldum. Şuan özel kurtköy ersoy hastanesinde çalışmakta. benim her zaman ameliyat olma korkum pişman olmaktan dolayıydı. öncelikle şunu söyliyeyim kafanızdaki tüm soruları sorabileceğiniz ve cevaplardan tatmin olacağınız yapıda şahane bir kadın. verdiği güven duygusunu operasyon öncesi ve sonrasında başarısıyla destekler nitelikte. ameliyat aşamasını anlatayım biraz sizlere; piezo cerrahi yapıldı bana yani kemik eski yöntemle kırılarak değil, ses dalgalarıyla kesilerek şekillendi. bu da ameliyat sonrası morluk oluşmamasına, şişliğimin en aza indirgenmesine ve bir kere bile ağrımın olmamasını sağladı. görüntüye gelirsek çok korkunç olmasa da kemerli bir buruna sahiptim ve nefes almakta zorlanıyordum. şuan çoook havalı oldukça doğal sağlıklı nefes alabilen bir buruna sahibim. aldığım 15 günün 10 gününü gezmekle harcadım. o beş gün de ayıp olmasın bandajlarla çıkmayayım diye evde dinlendim. asla pişman değilim hayatımdaki verdiğim en dopru kararlardan biridir Başak hanımı seçmekle. gelişen teknolojiyi takip ederek hastasını yormadan memnun eden bir doktor. ayrıca nişanlımı da septoplasti ve konka operasyonu yaptırdık geçen cuma Başak hanıma, ameliyattan çıktığında asla anlaşılmadı bir operasyon geçirdiği. şuan o da oldukça memnun halinden. anlıyacağınız o ki biz yeni evlenicek çiftler olarak beyaz eşyaya yatırım değil sağlığımıza en doğru isimle yaptık. sorunuz varsa sorabilirsiniz arkadaşlar herkese güzel sağlıklı burunlar diliyorum

Çok geçmiş olsun... Bende doktorum ve ameliyatım konusunda aynı seyleri düşünüyorum. 1 tane ağrı kesici bile içmedim:))) bu arada ameliyat olduğumu farkeder yok... Ben bile unutuyorum bazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…