Dr bebegime cok hareketli degil dedi..bu nedemek..

Melekfasulye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
385
273
103
16 haftalik hamileyim..gecen hafta dr bebegime cok hareketli degil dedi
Kafama takildi..ikili test yaptiracagim zamanda hareketli degildi.muyane yapan dr rahmimi salladi.bende surekli oksurdum..dr uyuyo bebek dedi..uyaninca cok guzel hareketlendi
.acaba kendi drum niye oyle dedi yaa.cok kafama takildi...uyuyodu belki..cok hareketli bebegi olmayan anneler oldumu acaba...

..

Kafama takildi..ikili test yaptiracagim zamanda hareketli degildi.muyane yapan dr rahmimi salladi.bende surekli oksurdum..dr uyuyo bebek dedi..uyaninca cok guzel hareketlendi
.acaba kendi drum niye oyle dedi yaa.cok kafama takildi...uyuyodu belki..cok hareketli bebegi olmayan anneler oldumu acaba...

..
SENde doktora girmeden çikolata ve su iç ben 40 dk önceden başlıyorum ozaman çok hareket ediyo. Bunun bi sorun olduğunu sanmıyorum açıkcası

..
ay annesi uykucu demek ki senin bebiş hiç takma kafana her çocuk bir değildir, kuzenimde öyleydi hep çikolata ye öyle gel derdi doktor çıkar bir çikolata yer öyle girer on dk sonra hareketlenirdi yavrucak. Hiç olumsuz düşünme azıcık uykucu tembel olacak belki de olsun :)

Cevaplariniz icin cok cok tesekkur ederim..evet biraz uykucu bnm minnakim..dr sakin bi bebek olacak dedi...

SENde doktora girmeden çikolata ve su iç ben 40 dk önceden başlıyorum ozaman çok hareket ediyo. Bunun bi sorun olduğunu sanmıyorum açıkcası
Canm neler neler yiyorum..genede poposunun ustune oturuyo uyuyooo..baya ugrastik uyandi cok sukur..gerci sonrada hareketleri biraz yavaslasin diye bekledikikili testi yaptirdik cok sukur

Benim oglanda dogana kadar gece gündüz hiç durmazdi şimdi 5 yaşında hala.duraksiz anne karnında belki daha çocukların nasıl olacağı :rapci:

Merhaba gebeliginiz hayirli olsun saglikli ve hayirli bir evltolsun insallah bir konunuzda inofolic kullanacaginizi.yazmistiniz kullandiniz mi inofolic vesilesi ile.mi hamile.kaldiniz.ve herhangi bir.sorununiz var miydi

Ben Oğlumu karnımda hiç hissedemedim çok üzülüyordum herkesin ki hareketli benimki çok nadir. Şimdi 1 yaşında aynı karnımda ki maşallah uysal bir bebek. Bunu kafaya takmayın.

Back
X