- Konu Sahibi greeneyes86
-
arkadaşlar merhaba
13 haftalık hamileyim ve hala doktora karar veremedım
gittiğim doktordan memnun değilim ve değiştirmek istiyorum
Berra hnmı önerdiler ve ona gitmeyi düşünüyorum
arkadaslar sizden isteğim doktor hakkındaki yorumlarınız ve nasıl bi doğum yaptırdığı..
muayene olan arkadaslar tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim..
tskler :49
canım ben de tavsiye üzerine gittim ancak ben hamile değildim rutin kontrol ve smear için gittim çok tatlı bir insan ve memnun olmayan bir hastasına rastlamadım ben şu ana kadar onda doğum yapan insanlarla da tanıştım hatta özlediklerini söylüyorlar çok tatlı dilli çok şeker bir bayan.ben de hamile kaldığımda kendisine gitmeyi planlıyorum eşime şimdiden diyorum maddi durumumuzu ona göre ayarlayalım ben berra hanımı istiyorum :)
arkadaşım geç oldu ancak şimdi gördüm Berra Hanım doktorluğuyla ve kişiliğiyle mükemmel biri. Bende ücret nedeniyle en başta başka biyere gittim ama bu konularda güven çok önemli bin pişman olarak Berra Hanıma döndüm Doğum tercihini sana bırakıyo baskı zorlama yönlendirme yapmıyo ama sen ne tarafa meyilliysen destekler tatlı diliyle Doğumdan önce Özel sağlık sigortası yaptırırsanız muayene ücretlerinide ddoğum ücretlerini de alır ve rahat bi gebelik yaşarsınız. Umarım yardımcı olsuştur
Merhabalar... Berra hanım da muayene olmak en son 150TL idi.. Ama fiyatları değiştimi bilmiyorum :)muayene ücreti ne kadar
Merhaba siz hala devam ediyormusunuz ?Merhabalar... Berra hanım da muayene olmak en son 150TL idi.. Ama fiyatları değiştimi bilmiyorum :)
Merhaba siz hala devam ediyormusunuz ?
Ben dogum fiyatini merak ediyorum da ? Teşekkürler
emerhaba,
bende 11 haftalık hamileyim :)
berra hanım a tavsiye üzerine gittim. çok memnunum gerçekten konuşurken sizi rahatlatıyor. 7/24 ulaşabiliyorum
imkanınız var ise sizde tercih edin derim.
M
e
Merhaba toprak doğum yaptın mi? Berra hanima devam ediyor musun? Ikinci gebeligim suan. Berra hanim tavsiyesi aldım. duygu ve düşüncelerini paylaşır misin?
Merhaba Berra Hanım Bahçelievler Medical park ve sanırım Yeşilköy Acıbadem ile çalışıyor. Benim Küretaj işlemimi Medical Parkta yapacağını söylemişti ve orda yapmıştı. Ben Medicanaya giderken irite olduğum bazı şeyler yüzünden tavsiye üstüne kendisine gittim boş gebeliğim dolayısıyla küretajımı yaptı. Çok memnun kaldım. Sıcak kanlı, açıklayıcı, hastasını rahatlatan abla gibi bir tavrı var. Bir dikkat ettiğim şey ise Medical Park çalışanlarıyla arasındaki ilişkiydi. Ameliyathanedeki hemşireler hastabakıcılar olsun hepsi Berra Hocam Berra Hocam diye çevresinde pervanelerdi. 6. haftam dolar dolmaz soluğu kendisinde olucam inşallah gebelik takibimi o yapıcak allah nasip ederse :)Bunları duymak çok iyi geldi. Ihtiyacin olduğunda doktora ulaşabilmek çok onemli gerçekten de. Büyük oğlumu götürdüğü doktor önerdi. Berra arkadasimdir onda yaptirsana gebelik takibini şeklinde. Doğum için hangi hastahane ile çalışıyor? bundan önceki bebik yanlış yere tutunmustu düşürmek zorunda kaldim şimdi de ondan sebep azcık endişeli kadın oldum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?