Dr.Berra Önsoy Gidemez hanıma giden arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkür ederim senin de saglıklı bebegini kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah.. Ofisini ben her aradığımda ulaşıyorum ama şaşırdım şimdi.. Öğle saatlerinde dene istersen.. Ben de Büyükçekmecede oturuyorum ama beylikdüzü avcılar gibi bu taraflarda içim rahat bir şekilde gidebileceğim bir doktor malesef bulamadım.. Pazar hariç her gün çalışıyor diye biliyorum Berra Hanım.. Bence yarın öğle saatlerinde bir ara git bir tanış bakalım sen neler hissediceksin :)

Katılıyorum bu fikrine. Ticari bakmayan birilerine bende rastlamadım. Tabi mutlaka vardır ama biz tanışma şerefine nail olamadık. Bu ikinci olacak inş benim. Sancılı arada sırada pembe lekeli geçiyor günler. Olumsuz bişey duymamak için doktora gitmek istemiyor cnm hiç. tabi takipsiz de olmaz tamamen hormonların etkisiyle bu düşünceler galiba

Aynen ben Medicanayi bu yuzden bıraktım.. Moralini yüksek tutmaya çalış.. Ben boş gebelik ardından perde ameliyatı geçirdim.. Simdi de temkinli davranmaya çalışıyorum her sonuca karşı ama pozitif düşünmeye çalışıyorum.. 12. Hafta olmuş bence bir git gözük doktora kontrol amaçlı.. Aklına kotu seyler getirme.. Zaten Berra Hanım şeker gibi bir kadın.. O her durumda süper moral veriyor :)

mrb ben bıse sormak ıstıyorum berra hanım hangı hastanede calıısyor ? ozel muanesimi var yoksa hastanedemi

Merhaba arkadaşlar berra hanımı ilk olarak ilk ortaokuldayken tanidim yeni dr ken annemin ve teyzemin dr uydu sonra Asistanlığı yaptım sonrada hastası oldum 2 doğum yaptım kendisinde taniyabileceginiz en düzgün insan ve en çok güven verebilecek dr kişiliği ve dr lugu kesinlikle tartışılmaz bi insan gece gündüz bıkmadan usanmadan her sorunuza aynı sıcaklık ve güven verici bir şekilde cvp verir ben kendisinden cok.memnunum çevremdeki akrabalarım komşularım herkese önerdim ve herkes memnun kaldi

Loresima merhaba bende avcilar tarafindayim ve doktor bulamiyorum istedigim zaman ulasmak istiyorum artik 26 .haftadayim . Siz dgumunuzu yaptiniz mi acaba?

Loresima merhaba bende avcilar tarafindayim ve doktor bulamiyorum istedigim zaman ulasmak istiyorum artik 26 .haftadayim . Siz dgumunuzu yaptiniz mi acaba?
Merhaba Nazgg,
Berra hanım super bir insandır fakat ben genetik problemler olabileceği düşüncesiyle Dr bir arkadaşımın önerisiyle arkadaşı olan bir tüp bebek uzmanına gittim. Tahlilleri beklerken de kendiliğimden gebe kaldım. Suan 21. Haftadayız. Ve yeni gittiğim Dr.un uğurlu geldiğini düşünerek ona devam ediyorum. Yeni Dr.umla da elektriğimiz tuttu cok tatlı sevecen bir insan. Ama bundan memnun kalmasaydım Berra Hanımı tercih ederdim. Bence bir gidip denemende fayda var derim.

fiyatı hakkında bilgisi olan varmı?yakın zamanda gide,muayeneye varmı.
merhablar.. ben buradan verım alamadığım ıcın başka doktor buldum.ayşe büyüköğüt. yıllların doktoru.63 yaşında.ama eli çok şifalı bır doktor.ozellıkle hamıle kalamayan hastalar gıdıyor.önce rabbımmm sonra ayse hanım.her gıden memnun ve oraya gıttıgınızde hastalarından duyduklarınıza ınanamıyorsunuz.ben yenı başladım.ve emınımkı hamıle kalacağım.hem psıkolojık olarak beynı boşaltıyor hemde stresı yendırıyr.şiddetle tavsıyee ederım gebe kalmak ısteyen arkadaslara

merhaba, bende Berra Hn ı araştırırken sizin mesajınızı gördüm. bahsettiğiniz Ayşe Hn a nasıl ulaşabilirim? bnde 2 yıldır bebek istiyorum. belki banada şifa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…