• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR.BİRGUL SARIKAMIŞ GİDEN VAR Mİ ?

Eseymen

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
119
72
13
41
Kızlar merhaba, Ben 36 yaşındayim amh değerim 0.27 , FSH 21 çıktı ve hemen tüp bebek önerdiler. Önce Amerikan Hastanesi'nde Bülent Umar hoca ile görüştüm ama , o beni tamamen umutsuz vaka gördü. Senin tüp bebek ile bile çocuğun olmaz dedi. Sonra tüp bebeğin kraliçesi Birgül sarıkamış var ona da görün dediler. Gittim o baktı hayır neden olmasın olur tabi ki. Tedavi yöntemleri var. Ama daha çok yeni rahim filmi cekilmissin. Ben iki ay daha kendiliğinden gebe kalabilme şansını bekleyelim derim dedi. Şuan son 1 ayım kaldı bu süreç için ama henüz bir gebelik söz konusu değil. Sizlerden bu doktor hakkında bilgisi veya tecrübe edinen var mı paylasirmisiniz lütfen

ben en son eylülde dondurdum canım ama benim uzun protokol uygulandı o yüzden iğne ve ilaçlarla 25-30 civarı birşey tuttu diye hatırlıyorum ama tabi tedavi kişiye göre değiştiği için birde iğnelere zam gelmiş olabilir tabi
Yapma yaaa, baya varmış. Allah yardımcımız olsun. İnşallah rabbimm bu uğraşların sonunu bize müjde olarak verir . 🤲🤲🤲

Yapma yaaa, baya varmış. Allah yardımcımız olsun. İnşallah rabbimm bu uğraşların sonunu bize müjde olarak verir . 🤲🤲🤲
ama dediğim gibi canım benim kist büyümesin diye uzun protokol uygulandı birde tabi hastane ücreti de dahil walla maddi manevi çok zor 5.denemem olcak çok yıprandık gerçekten

Ben Zeynep kamıl den cıkardım oraları bildigim ıcın etılerde oturuyorum git gel kolay olmadı. Nerelerde war bılmıyorum Surec uzuyor biraz testler cogu vardır sende rahım fılmı. Smear kultur hormon tahlilleri esinin sperm testı kan tahlıllerı sigorta primi nufus kagıt örnekleri vs bazı testler ordan yaptırmak zorundasın sonra orda Bı kac doktora muayene oluyorsun hazırlayıp kurula veriyorsun sonra rpaorun cıkıyor en gec 1.5 buluyor ben sımdı 2. Raporumu alcam cıkmıs Birincisini kullandım baya bı indirim oluyor waktınız warsa gıdın derim. Tup bebek her yerde yok malesef Bı Zeynep kamıl kartal Marmara egıtım arastırma Avrupa basaksehır taksimde yok diye biliyorum.
Mrb Marmara araştırma da rapor çıkartılabiliyor mu bilginiz var mı

Men benim bilgim yok canım , ama diğer rapor çıkaran arkadaşlar belki biliyorsa yardımcı olurlar inşallah sana
Merhaba ben de 2. İçin tüp bebek tedavisine başlayacağım inş sizin sonuçlandınmıminşallah olumludur ….ben de ilk çocuğuma sorunsuz hemen hamile kalmıştım ,ama 2. Ye kalamadım bi türlü ,basım tedavi iğneler ilaçlar çok mu

Back
X