Yapma yaaa, baya varmış. Allah yardımcımız olsun. İnşallah rabbimm bu uğraşların sonunu bize müjde olarak verir .ben en son eylülde dondurdum canım ama benim uzun protokol uygulandı o yüzden iğne ve ilaçlarla 25-30 civarı birşey tuttu diye hatırlıyorum ama tabi tedavi kişiye göre değiştiği için birde iğnelere zam gelmiş olabilir tabi
Anladım canım. Çok tşk ederim sende tecrübelerini paylaştığın içinhastane ücretiyle birlikte öyle hatırlıyorum canım
ama dediğim gibi canım benim kist büyümesin diye uzun protokol uygulandı birde tabi hastane ücreti de dahil walla maddi manevi çok zor 5.denemem olcak çok yıprandık gerçektenYapma yaaa, baya varmış. Allah yardımcımız olsun. İnşallah rabbimm bu uğraşların sonunu bize müjde olarak verir .
Sen ne zamandır gidiyorsun kendisineama dediğim gibi canım benim kist büyümesin diye uzun protokol uygulandı birde tabi hastane ücreti de dahil walla maddi manevi çok zor 5.denemem olcak çok yıprandık gerçekten
2018den beri gidiyorum canım bu arada ücretin içinde rahim filmide var ben yani toplam giden ücreti söyledim normalde heralde 20 civarı tutuyor galibaSen ne zamandır gidiyorsun kendisine
Tamam canım çok ama çok tşk ederim. Herşey için. Yine haberlesiriz2018den beri gidiyorum canım bu arada ücretin içinde rahim filmide var ben yani toplam giden ücreti söyledim normalde heralde 20 civarı tutuyor galiba
ne demek canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah emeklerimiz boşa gitmesinTamam canım çok ama çok tşk ederim. Herşey için. Yine haberlesiriz
Aminnnne demek canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah emeklerimiz boşa gitmesin
Mrb Marmara araştırma da rapor çıkartılabiliyor mu bilginiz var mıBen Zeynep kamıl den cıkardım oraları bildigim ıcın etılerde oturuyorum git gel kolay olmadı. Nerelerde war bılmıyorum Surec uzuyor biraz testler cogu vardır sende rahım fılmı. Smear kultur hormon tahlilleri esinin sperm testı kan tahlıllerı sigorta primi nufus kagıt örnekleri vs bazı testler ordan yaptırmak zorundasın sonra orda Bı kac doktora muayene oluyorsun hazırlayıp kurula veriyorsun sonra rpaorun cıkıyor en gec 1.5 buluyor ben sımdı 2. Raporumu alcam cıkmıs Birincisini kullandım baya bı indirim oluyor waktınız warsa gıdın derim. Tup bebek her yerde yok malesef Bı Zeynep kamıl kartal Marmara egıtım arastırma Avrupa basaksehır taksimde yok diye biliyorum.
Men benim bilgim yok canım , ama diğer rapor çıkaran arkadaşlar belki biliyorsa yardımcı olurlar inşallah sanaMrb Marmara araştırma da rapor çıkartılabiliyor mu bilginiz var mı
Merhaba ben de 2. İçin tüp bebek tedavisine başlayacağım inş sizin sonuçlandınmıminşallah olumludur ….ben de ilk çocuğuma sorunsuz hemen hamile kalmıştım ,ama 2. Ye kalamadım bi türlü ,basım tedavi iğneler ilaçlar çok muMen benim bilgim yok canım , ama diğer rapor çıkaran arkadaşlar belki biliyorsa yardımcı olurlar inşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?