Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar merhaba.
4 mayıs 2015 bora beye ameliyat oldum. şimdi öylesine bi tekrar girip forumda gezinirken o kadar çok ileri geri yorum yazan insan gördümki. burun ameliyatı benim iyi oldu seninde aynısı olacak diye garanti veren birşey değil. BORA BEYDE HİÇ BİR ZAMAN bunu garanti etmiyor. !!! burnunun ucu düşen biri var orda mesela. kesinlikle tavsiye etmiyorum yazacağına arkadaşlar benim burnum düştü şu şu sebepten yazarsın. insanlar kendi kararlarını kendileri verebilir ! benim burnumu görüpte bora beye ameliyat olan en az 5 kişi var forumda tanıştığım 1 tanesi bile sıkıntı yaşamadı ! kişiden kişiye bu durum değişir. şişliklerin inmesi ödemin az alması hatta kimisinde bölgesel olarak ödem gidiyor. ama ortalama 1-1,5 sene içinde burnunuz yerine oturuyor neticede. 3. ayda burnun daki görselliğe göre fevri davranmak hoş değil. !

ameliyat olacak arkadaşlar lütfen ameliyattan sonra fındık gibi bir burna kavuşacağınızı düşünerek ameliyat olmayın ! ilk 3 ay şiş bir burunla sonrasında bir delik büyük diğeri küçük bir burunla sonrasında sağ tarafı inmiş sol tarafı hala şiş bir burunla sonrasnda her biri muazzam eşitlenmiş bir burunla karşılacağınızı bilin ! bora bey standartlarının kat kat üzerinde bir doktor! ilgisi saygısı da aynı şekilde. burnu düşen arkadaş ne bekliyordu ? her gün bora bey arayıp burnun düştümü diye kontrolmü edecekti ? o bora beyin değil senin görevin ararsın sorarsın ;)

eelifaktass@gmail.com

sorusu olan yazabilir. teşekkürler he birde son halinden bir resim daha koyuyorum ;)
IMG_20160210_220230.webp
IMG_20160209_102915.webp

son olarak şu sürekli şikayet eden bir grup var siz şu burnunuzun kötü halini bi koyunda bizde görelim neymiş bu kadar bi b.ka benzemeyen burnunuz ;)

arkadaşlar merhaba.
4 mayıs 2015 bora beye ameliyat oldum. şimdi öylesine bi tekrar girip forumda gezinirken o kadar çok ileri geri yorum yazan insan gördümki. burun ameliyatı benim iyi oldu seninde aynısı olacak diye garanti veren birşey değil. BORA BEYDE HİÇ BİR ZAMAN bunu garanti etmiyor. !!! burnunun ucu düşen biri var orda mesela. kesinlikle tavsiye etmiyorum yazacağına arkadaşlar benim burnum düştü şu şu sebepten yazarsın. insanlar kendi kararlarını kendileri verebilir ! benim burnumu görüpte bora beye ameliyat olan en az 5 kişi var forumda tanıştığım 1 tanesi bile sıkıntı yaşamadı ! kişiden kişiye bu durum değişir. şişliklerin inmesi ödemin az alması hatta kimisinde bölgesel olarak ödem gidiyor. ama ortalama 1-1,5 sene içinde burnunuz yerine oturuyor neticede. 3. ayda burnun daki görselliğe göre fevri davranmak hoş değil. !

ameliyat olacak arkadaşlar lütfen ameliyattan sonra fındık gibi bir burna kavuşacağınızı düşünerek ameliyat olmayın ! ilk 3 ay şiş bir burunla sonrasında bir delik büyük diğeri küçük bir burunla sonrasında sağ tarafı inmiş sol tarafı hala şiş bir burunla sonrasnda her biri muazzam eşitlenmiş bir burunla karşılacağınızı bilin ! bora bey standartlarının kat kat üzerinde bir doktor! ilgisi saygısı da aynı şekilde. burnu düşen arkadaş ne bekliyordu ? her gün bora bey arayıp burnun düştümü diye kontrolmü edecekti ? o bora beyin değil senin görevin ararsın sorarsın :KK66:

eelifaktass@gmail.com

sorusu olan yazabilir. teşekkürler he birde son halinden bir resim daha koyuyorum :KK66:Eki Görüntüle 1794236 Eki Görüntüle 1794237
1 kişi olsa haklisin da baya bi olumsuz yorum var can kopalla ve bu doktor için hastaneden kovulmuş falan diyen var uzak durulası bence

1 kişi olsa haklisin da baya bi olumsuz yorum var can kopalla ve bu doktor için hastaneden kovulmuş falan diyen var uzak durulası bence
Ben de çok duydum çok okudum kim niye uğraşsın bu kadar gerçek olmasa diye düşünüyo insan bence de uzak durulası kötüler iyilerden çok çünkü

arkadaşlar bu kadar olumsuz ileri geri yorumların hepsi resimlerini koymaya dahi cürret edemeyen ağzı olan konuşan sırf karalama yapan profiller bile olabilir. gidin kendiniz görüşün bora beyle. madem korkuyorsunuz gitmeyin. ön yargılı davranmayın.

son olarak şu sürekli şikayet eden bir grup var siz şu burnunuzun kötü halini bi koyunda bizde görelim neymiş bu kadar bi b.ka benzemeyen burnunuz :KK66:
Burdaki kanuşma uslubun gerçekten ağır olmuş, sen ne güzel memnunsun umarım böyle devam eder, çünkü bugün iyi olan yarın çöker düşer allah korusun sende sonradan burda sayıp söylersin arkasından.

Bak herkes aynı doktordan memnun olacak diye birşey yok, ama birileri gerçekten memnun değilse paylaşacak burası öyle bir site yani herkes keşke burnum ne güzel oldu dese ama işte kötü olanda var

Ve binlerce lira verip estetik için, ortaya senin deyiminle bir b.ka benzemeyen birey çıkarmışsa doktor bey kusura bakmayın ama bence sonuna kadar yermeleri bu arkadaşların hakkı

Yok kendileri mükemmeliyetçidir belki okadarda kötü değildir burunları zaten özelden resim atıyorlar, bakan kişiler kendileri karar verir

Sizin bukadar doktorunuz için kendinizi paralamamız, hakarette varan kelimerinizde
Nasıl bu insanların tecrüberini paylaşmaları size samimi gelmiyorsa banada samimi, eğer gerçekseniz doğru gelmiyor,

Sizin ameliyatınız iyi geçti diye, başkası kötü geçen ameliyatını paylaşamıyacakmı,
Sadece sizin estetik durumunuzumu baz alıcak burdaki insanlar

Bu arada şunuda araya sıkıştırıyım, arkadaşlar 6 ayınızı beklemeden hemen hüküm vermeyin biraz bekleyin zamanla oturur diyorlar belki gerçekten istediğniz gibi olmasada daha iyi olucaktır, gözünüz alışınca belki fikrinizde değişir.

Daha ılımlı makul yorumlar dileğiyle burda amacımız birbirimize yardım etmek birbirimizi yermek değil, sonuçta aynı gemideyiz.

beni bugun kuzenim goturdu gorusmeye cok yogun olmasina ragmen kuzenim sayesinde hasta arasinda bize bakabildi,cok olumlu oldu icime de sindi cok heyecanliydim ve korkularim vardi bana tum sureci anlatti ve rahatlatti (bu arada hizli konusmasini soylemeden gecmeyim:KK48:) onumuzdeki haftaya gun aldim umarim guzel burunlular arasina bende katilirim gelismeleri burdan paylasmaya calisacagim

bu arada instagram faceten yaptigi burunlara biraz baktim bora beye guvenim biraz daha artti ..haftaya bana sans dileyin umarim hersey istedigim gibi olur:dua::dua:

Bora beye oldugum ameliyatın 4.ayındayım. Yakında 5.ayıma gireceğim. Memnun değilim hala. Burun ucum büyük ve düşük. Sırtına göre bariz sırıtıyor yani. Deliklerim eşit değil. Delikleri birbirine baglayan kıkırdagım yamuk. Ayrıca sol deliğime parmagım girmiyor o kadar kapalı ki sadece kulak çöpü sokabiliyorum.Nefes problemim çok yokken artık nefes problemi çekiyorum bile diyebilirim. Bora beye ameliyat olmadan önce 1 kez daha düşünün derim. Vaad ettiği şeyleri bende yapamadı. Şimdi tekrardan revizyon olacağım. Tabi ki kendisine değil başka bir doktora.

Bora beye oldugum ameliyatın 4.ayındayım. Yakında 5.ayıma gireceğim. Memnun değilim hala. Burun ucum büyük ve düşük. Sırtına göre bariz sırıtıyor yani. Deliklerim eşit değil. Delikleri birbirine baglayan kıkırdagım yamuk. Ayrıca sol deliğime parmagım girmiyor o kadar kapalı ki sadece kulak çöpü sokabiliyorum.Nefes problemim çok yokken artık nefes problemi çekiyorum bile diyebilirim. Bora beye ameliyat olmadan önce 1 kez daha düşünün derim. Vaad ettiği şeyleri bende yapamadı. Şimdi tekrardan revizyon olacağım. Tabi ki kendisine değil başka bir doktora.
abdülkadi göksele iyi diyorlar

arkadaslar ben gecen hafta bora beyde ameliyatimi oldum bugun kalibimi cikardik ,burnuma tek kelimeyle bayildimmm beklentimin cok daha iyisini buldum sevincten gozlerim doldu diyebilirim.daha cok yeni olmasina ragmen harika bir sonuc cikartmis gercekten. instagramda ameliyat oncesi ve sonrasi fotolarimi koymustu ama kalip cikinca ve canli gorunce bayildim.. bu arada beni bora beye goturen can kuzenime de tesekkurler :KK200:

Back
X