- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.709
- 498
- 30
Gitmedim canım gitsemde pek bir şey değişmeyecek zatenCanım naptın görüşmeye mi gittin dr.a
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmedim canım gitsemde pek bir şey değişmeyecek zatenCanım naptın görüşmeye mi gittin dr.a
Gitmedim canım gitsemde pek bir şey değişmeyecek zaten
burun ucumun düşüklüğü canım.canım sen yeni ameliyat olmadın mı ? şişlikler yüzünden kötü geliyodur burnun şu an
Gitmedim canım gitsemde pek bir şey değişmeyecek zaten
keşke canım malesefHmm ben gittinde olumsuz şeyler söyledi sandım.. Elimizden bişey gelse keşke..
burnunuz özellikle yan profilden duruşunu çok beğendim güle güle kullanınbu arada eelifaktass instagram hesabım dileyen girip bakabilir herkese açık profil
1 kişi olsa haklisin da baya bi olumsuz yorum var can kopalla ve bu doktor için hastaneden kovulmuş falan diyen var uzak durulası bencearkadaşlar merhaba.
4 mayıs 2015 bora beye ameliyat oldum. şimdi öylesine bi tekrar girip forumda gezinirken o kadar çok ileri geri yorum yazan insan gördümki. burun ameliyatı benim iyi oldu seninde aynısı olacak diye garanti veren birşey değil. BORA BEYDE HİÇ BİR ZAMAN bunu garanti etmiyor. !!! burnunun ucu düşen biri var orda mesela. kesinlikle tavsiye etmiyorum yazacağına arkadaşlar benim burnum düştü şu şu sebepten yazarsın. insanlar kendi kararlarını kendileri verebilir ! benim burnumu görüpte bora beye ameliyat olan en az 5 kişi var forumda tanıştığım 1 tanesi bile sıkıntı yaşamadı ! kişiden kişiye bu durum değişir. şişliklerin inmesi ödemin az alması hatta kimisinde bölgesel olarak ödem gidiyor. ama ortalama 1-1,5 sene içinde burnunuz yerine oturuyor neticede. 3. ayda burnun daki görselliğe göre fevri davranmak hoş değil. !
ameliyat olacak arkadaşlar lütfen ameliyattan sonra fındık gibi bir burna kavuşacağınızı düşünerek ameliyat olmayın ! ilk 3 ay şiş bir burunla sonrasında bir delik büyük diğeri küçük bir burunla sonrasında sağ tarafı inmiş sol tarafı hala şiş bir burunla sonrasnda her biri muazzam eşitlenmiş bir burunla karşılacağınızı bilin ! bora bey standartlarının kat kat üzerinde bir doktor! ilgisi saygısı da aynı şekilde. burnu düşen arkadaş ne bekliyordu ? her gün bora bey arayıp burnun düştümü diye kontrolmü edecekti ? o bora beyin değil senin görevin ararsın sorarsın
eelifaktass@gmail.com
sorusu olan yazabilir. teşekkürler he birde son halinden bir resim daha koyuyorumEki Görüntüle 1794236 Eki Görüntüle 1794237
Ben de çok duydum çok okudum kim niye uğraşsın bu kadar gerçek olmasa diye düşünüyo insan bence de uzak durulası kötüler iyilerden çok çünkü1 kişi olsa haklisin da baya bi olumsuz yorum var can kopalla ve bu doktor için hastaneden kovulmuş falan diyen var uzak durulası bence
Burdaki kanuşma uslubun gerçekten ağır olmuş, sen ne güzel memnunsun umarım böyle devam eder, çünkü bugün iyi olan yarın çöker düşer allah korusun sende sonradan burda sayıp söylersin arkasından.son olarak şu sürekli şikayet eden bir grup var siz şu burnunuzun kötü halini bi koyunda bizde görelim neymiş bu kadar bi b.ka benzemeyen burnunuz![]()
oldunuz mu bu doktor kbb uzmanı mı ?bu arada instagram faceten yaptigi burunlara biraz baktim bora beye guvenim biraz daha artti ..haftaya bana sans dileyin umarim hersey istedigim gibi olur![]()
abdülkadi göksele iyi diyorlarBora beye oldugum ameliyatın 4.ayındayım. Yakında 5.ayıma gireceğim. Memnun değilim hala. Burun ucum büyük ve düşük. Sırtına göre bariz sırıtıyor yani. Deliklerim eşit değil. Delikleri birbirine baglayan kıkırdagım yamuk. Ayrıca sol deliğime parmagım girmiyor o kadar kapalı ki sadece kulak çöpü sokabiliyorum.Nefes problemim çok yokken artık nefes problemi çekiyorum bile diyebilirim. Bora beye ameliyat olmadan önce 1 kez daha düşünün derim. Vaad ettiği şeyleri bende yapamadı. Şimdi tekrardan revizyon olacağım. Tabi ki kendisine değil başka bir doktora.