dr boş gebelik olabilir dedi bir bakar mısınız..

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
merhaba, sat 17 mart ve 15 nisanda hcg de 392 çıkmıştı, 20sinde dr a gitmiştim kese oluşmuş gibi demişti. bugün ise geçen haftaya göre kesede bir gelişme göremedi, boş gibi dedi.

tekrarkan verdim, boş gebelikse değer kaç çıkar sizce? ya da kan testinden anlaşılır mı?

merhaba, sat 17 mart ve 15 nisanda hcg de 392 çıkmıştı, 20sinde dr a gitmiştim kese oluşmuş gibi demişti. bugün ise geçen haftaya göre kesede bir gelişme göremedi, boş gibi dedi.

tekrarkan verdim, boş gebelikse değer kaç çıkar sizce? ya da kan testinden anlaşılır mı?

hiçbir bilgim yokk hakkınızda hayırlısı olsun sonucu alana kadar moralinizi bozmayın ve baska dr mutlaka gidin lütfen. Güzel haberlerinizi bekliyorum.

Canım hiç sıkma canını, ben çok duydum böyle diyipde 1-2 hafta içinde bebeğini görenleri, bence hem biraz bekle hemde başka doktorada görün. Hakknında hayırlısı.:KK200::nazar::nazar:

Bana da dış gebelik denilmişti ancak öyle bir şey yokmuş. Bekle ve üzme kendini. Birkaç haftaya netlesir.

teşekkürler arkadaşlar.
dayanamadım başka dr a da gittim o da şöyle açıkladı. sat a göre 6 haftalık olması lazım ama görüntü ve hcg değerim 4 haftalık. geç döllenme olabilirmiş ya da diğer dr haklı da olabilir. cuma tekrar hcg yaptırıcam, dediğiniz gibi haftaya da dr yine gidecem. ama insan alışıyor ya hamilelik fikrine, çok kötüymüş. kafam karışık. hayırlısı olsun inşallah.

teşekkürler arkadaşlar.
dayanamadım başka dr a da gittim o da şöyle açıkladı. sat a göre 6 haftalık olması lazım ama görüntü ve hcg değerim 4 haftalık. geç döllenme olabilirmiş ya da diğer dr haklı da olabilir. cuma tekrar hcg yaptırıcam, dediğiniz gibi haftaya da dr yine gidecem. ama insan alışıyor ya hamilelik fikrine, çok kötüymüş. kafam karışık. hayırlısı olsun inşallah.
canım benimde geç döllenme, sata göre 6+5 ama bugün doktora gittim kesem 3cm , zaten 8-10 gün geç yumurtlamıştım biliodum ovulasyon testlerimden, doktorumda kese ebatına göre 4+5 dedi. normal bu durum dedi. yani sakın üzülme sata göre 6+5 de bende bebiş göremedim bunun gayet normal olduğunu söyledi doktorum. sakin sakin bekle göreceksin bebişini sağlıkla inşallah ;)

kızlar bugün de kan verdim. 8000 olan değer 2 günde sadece 9000 olmuş. dr dış gebelik mi acaba dedi tekrar muayene etti, dış gebelik değil, boş da değil. kese var ama gelişmiyormuş. bu böyle sağlıksız bir oluşum son vermen lazım dedi. :KK43:

haftaya 1 randevum daha var, 1 hafta daha beklemek istiyorum ama umudum da kalmadı. hayırlısı buymuş diyorum artık.

kızlar bugün de kan verdim. 8000 olan değer 2 günde sadece 9000 olmuş. dr dış gebelik mi acaba dedi tekrar muayene etti, dış gebelik değil, boş da değil. kese var ama gelişmiyormuş. bu böyle sağlıksız bir oluşum son vermen lazım dedi. :KK43:

haftaya 1 randevum daha var, 1 hafta daha beklemek istiyorum ama umudum da kalmadı. hayırlısı buymuş diyorum artık.
Aaa canim üzüldüm yaaa :(((((((
Ama yinede bi dur sakin ol. Hemen umudunu kaybetme.
Once bi diger randevuya kadar bekle hala sorun var derse başka doktorada bi görün derim ben. Sağlıkla inşallah :nazar::KK200:

2 dr da aynı şeyleri söyledi kese gelişmemiş dediler. kan değerleri de 2ye katlamıyor. :KK43:

teşekkür ederim canım

Aaa canim üzüldüm yaaa :KK43:((((((
Ama yinede bi dur sakin ol. Hemen umudunu kaybetme.
Once bi diger randevuya kadar bekle hala sorun var derse başka doktorada bi görün derim ben. Sağlıkla inşallah :nazar::KK200:

1 hafta daha bekliyecez ama eşim de ben de umutsuz.

2 dr da aynı şeyleri söyledi kese gelişmemiş dediler. kan değerleri de 2ye katlamıyor. :KK43:

teşekkür ederim canım

1 hafta daha bekliyecez ama eşim de ben de umutsuz.

Ahh canım cok üzüldüm walla :(((
Umarım doktorları şaşırtacak güzel gelişmeler olur :KK200:
Bu arada ilk gebeliğin mi ?

saol canım evet ilkti. hatta ilk denemede oldu diye çok şaşırmıştık, sevinmiştik de.
Oo ilk seferde ha, tabi üzücü bi olay ama belliki vücut gebeliğe açık ;) bidahakine sağlıkla inşallah.
Hoş daha belli değil belki bu seferde sağlıkla olur :KK200:
Güzel haberler verirsin inşallah...

konuyu sonradan okuyanlar belki merak eder. boş gebelik değildi, kesem gelişmedi ve kan değerlerine bakılınca sağlıksız olduğuna karar verilip kese alındı. hayırlısı buymuş.

konuyu sonradan okuyanlar belki merak eder. boş gebelik değildi, kesem gelişmedi ve kan değerlerine bakılınca sağlıksız olduğuna karar verilip kese alındı. hayırlısı buymuş.
Çok gecmis olsun canım benim yaa... İnşallah çok sağlıklı bi bebisin olur bidahaki ay.. Çok uzun zaman yok önünde.. Stres yapipta sıkma canını canım. Daha çok yeniyken olmus, Allah korusun ilerde bise olsaydı daha çok uzulurdun..

Çok gecmis olsun canım benim yaa... İnşallah çok sağlıklı bi bebisin olur bidahaki ay.. Çok uzun zaman yok önünde.. Stres yapipta sıkma canını canım. Daha çok yeniyken olmus, Allah korusun ilerde bise olsaydı daha çok uzulurdun..

teşekkürler evet tesellimiz o, sonradan bir sıkıntı çıkmasındansa böylesi iyi. hayırlısı.

Back
X