Dr. Brown's biberon

Arkadaslar 4,5 aylik kizim cok gazli oldugu icin dr brown's biberonu aldim ve cok memnun kaldim. Dun aksam philips aventin biberonu ile mama verdim ilk defa, icerken icinde kabarciklar olustugunu gordum eyvah dedim cok gaz yapicak ve dedigimde cikti sabaha kadar 50 kere kasilarak aglayarak uyandi bebegim. Dr brown's biberonundan bu gin cikip 1 tane daha alicam gercekten tebrik ediyorum markayi parasini hakediyor.

Bizde Dr Brown'un biberondan kullanıyoruz da kendi sitesinde göremedim bişey soracaktım 3. Aydan sonra başlığını değiştirmek mi gerekiyor acaba birde emzik kısmının temizliğini nasıl yapıyorsunuz

Bizde Dr Brown'un biberondan kullanıyoruz da kendi sitesinde göremedim bişey soracaktım 3. Aydan sonra başlığını değiştirmek mi gerekiyor acaba birde emzik kısmının temizliğini nasıl yapıyorsunuz Acil cevap lütfen

Bizde Dr Brown'un biberondan kullanıyoruz da kendi sitesinde göremedim bişey soracaktım 3. Aydan sonra başlığını değiştirmek mi gerekiyor acaba birde emzik kısmının temizliğini nasıl yapıyorsunuz Acil cevap lütfen

Bende aldım ama pek kullanmadım kolik zamanlarında işe yarıyor olabilir.

Back
X