Dr. Bülent Türkyılmaz Hasta Yorumları (Burun Estetiğ)i

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
149
158
İstanbul
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

ben 4 ay önce oldum..Kesinlikle tavsiye ederim..İnanılmaz doğal ve güzel oldu..ameliyattan sonra hafif morluklar dışında hiç bi zorluğum olmadı..Çok memnun kaldım..Herkes kendi burnum zannedio hiç kimse anlamıo..Tabiri caizse domuz burnu gbi bi burun yapmadı yüzüme giden en uygun burnu yaptı..Ellerine sağlık hocamın elleri dert görmesin İnşalahhh...

arkadaşlar bülent türkyılmaz'a burun estetiği ameliyatı olan var mı ? bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum...
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..
Bulent turkyilmaza maalesef iki kez burnumu emanet ettim... ilkinde burnumu asiri oyup kikirdak kemik yapisini mahvetti sonrasinda dokular yapisti sifir nefes sikayet ettim ucretsiz duzeltecegini soyledi.. ama daha narkozluyken yag enjeksiyonu vs ayaginw ek ucret istedi ve burnum mahvoldu onardim dedigi dokulari 3. Kez yapacak dr bulamadim. Hic bi dr burnumu duzeltmek istemedi. Bu kasaptan uzak durun...

Back
X