Dr Burak Erdamar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Benim deviasyon ve estetik ameliyatimi da Burak bey yapti.Bircok referans alarak bilerek gittim.Muayeneye gittigimde referanslarin hepsinin neden bu kadar olumlu oldugunu anladim.Kesinlikle isini bilen,insani rahatlatan,ilgili,bu ameliyati olmam gerekiyosa Burak bey yapsin dedirten,klasik doktor egosundan eser olmayan insan gibi insan doktor.Ne dediyse aynen hersey oyle oldu.Neredeyse bir ay olacak ameliyat olali cok memnum.Nefes sorunu zaten halloldu seklinden de su an cok memnunum.Umuyorum tam seklini aldiginda da memnun olurum.Sadece bir ay bile olmamasina ragmen ameliyat oldugum anlasilmiyor.Bandaji cikardigi andan itibaren olmadi zaten yani 15 gun sonrasi bile.Kesinlikle tavsiye.
Merhaba bende Burak beye ameliyat olmaya karar verdim foto atarsanız çok sevinirim

Merhaba Burak beye ameliyat olmayı ben de istiyorum yaptığı burunlarla ilgili hiçbir fotoğraf olmamasından dolayı rica etsem Burak Bey e ameliyat olanlar bana da fotoğraf yollayabilir mi esragunfer@yahoo.com

Merhaba arkadaşlar ben de burak erdamar da burun ameliyati olmayı dusunyorum yardimci olabilir misiniz nasıl memnun kaldınız mi ameliyat olan arkadaslar foto atabilir mi lütfen
Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba
Ben de Burak beye yaptırmayı düşünüyorum ama hiç fotoğrafa rastlamadım ne yazık ki mümkünse öncesi ve sonrası foto nuz varsa bizimle paylaşır mısınız

Alıntı

ben de Burak Erdamar !a ameliyat oldum.. ameliyattan çıktıktan sonra bir kere bile ağrı kesici almadım ..Ona kalsa çok iyiymiş enerjim ondanmış ama öyle değil önceki kapalı konka ameliyatımda gayet öldüm ağrıdan.. antibiyotik de içmeyi sevmem kullanmadım gayet iyiyim ve doğal duruyor kimse anlamıyor.. Burak Hocanın hocası bile denk geldi florance de gittiğimde çok doğal olmuş dedi
Merhaba
Ben de Burak beye yaptırmayı düşünüyorum ama hiç fotoğrafa rastlamadım ne yazık ki mümkünse öncesi ve sonrası foto nuz varsa bizimle paylaşır mısınız

Alıntı

Merhaba, revizyon ameliyatınızdan memnun kaldınız mı acaba? Ben de olmak istiyorum, korkularım var. Fotoğraf paylaşma imkanınız varsa çok sevinirim.

Bende uzun süreler doktor araştırdım. Birkaç doktor ile görüşmeye gittim. En son Burak Bey ile görüştüğümde kesin kararımı verdim. Gidince sizde hak vereceksiniz. Önceden ona ameliyat olmuş tanıdığım yoktu. Burası sayesinde birinin önerisini aldım. Ameliyat olalı 1,5 ay oldu. Gayet memnunum. İyiki uzun yıllar ertelemişim ve Burak Bey'i bulmuşum diye düşünüyorum. Ameliyat acayip acısızdı. Morluklar yok denecek kadar azdı. Herşey çok yolunda gitti. Çok memnunum. Ayrıca sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz. Her konuda yardımcı olabilirim.
Merhaba ben de Burak bey e ameliyat olacağım, memnunsunuz degil mi, herşey yolunda mı?

Burak hocamı çok özlüyoruz ailece, tıbbi işler bir yana iyi insanligin, sabrın ve hasta yakinlarini anlayan kalbin, hiç eksik etmedigin guzel gülüşün ile inşallah cennettesindir. Hem kocami hem evladimi sana üç kere emanet ettim, hic uzmedin bizi...şimdi senin yerine koyacak KBB doktoru ariyor, bilinen hastanelerin altini ustine getiriyorum ama bulamıyorum :(( içimden geldi yazdim işte....

Back
X