- 17 Ağustos 2015
- 30
- 1
- 1
- 38
Merhaba ben de olmayı dusunyorum resimlerini girebilir miyimBende olmayı düşünüyorum fakat fiyatı hakkında bilgi paylaşırmısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de olmayı dusunyorum resimlerini girebilir miyimBende olmayı düşünüyorum fakat fiyatı hakkında bilgi paylaşırmısınız?
Merhaba benim de maili më foto atabilir misiniznniluufer arkadaşım bana da gönderebilirsen inana çok mutlu olurum mailim
ummunsal@hotmail.com
Nilüfer bana da yardımcı olabilir misin ben de burak beye olmak dusunyorumayay01 bana e-mail adresini verirsen sana resim gönderebilirim. Ben burak beye geçen yıl nisanda ameliyat olmuştum..
Bende de aynı durum var burak bey e gittiğimde hafif inceltip kaldırcam ucunu dedi fotoğraflarınızj görebilir miyimalbümün yok yada kaldırdın burak beyi düşünen biri olarak seni merak ettim özeldende olabilir fotolarını görebilirmiyim kendini özeleştirinde dürüstçe bukadar olumsuzluğun bulunduğu bir burnu bir seferde düzeltmekte zor olabilir bendede sendeki gibi hem kemer hem yamuk hemde uzun ve büyük sen bence burak beye birdaha görün en azından görsün
Merhaba ben de olmayı dusunyorum fotoğraflarınızi görebilir miyimEvet öyleki ameliyat olduğumu bile unuttum yine hayat gailesine dalmış olmalıyım ki farklı konularda konusuyordum:)) Ameliyatımdan evet inanılmaz memnunum..Yarın tam 1 ay olacak diyorumya eski burnum gibi kullanıyorum.. Sadece ucununda ucu olan kısım hafıf hissiz oda dikişe yakın olan yer, şişliklerim yok sanırım yada ben mi anlayamıyorum nedir, Herkes tam oturmus cok guzel olmus diyor.Ve güzel yapılmıs burun asla yadırgamıyor hemen alısıveriyorsun yeni haline:)) Çok ama çok doğal, o kadar işlem oldu çok az görüştüğüm insanlar bile fark etmiyor sende bi değişim var ama ne? diyorlar, birde bayramla bırlestırdım amelıyatımı hemen ıse normal dönünce haliyle ihtimalde vermiyorlar..Eğer hala kararsız isen Burak Erdamar a gönül rahatlığıyla kendini emanet edebilirsin.Ameliyattan önce ne kadar ilgili ise sonrasında da o kadar ilgili..İyiki Burak hoca diyorum..İyi ki..
yaramazkediyim merhaba ,
bende burak beye ameliyat olmak istiyorum. ama kafam çok karışık.bana fotoğraflarını gönderebilir misin acaba. fikir olması açısından.
e-mail adresim : osge_bsrn@hotmail.com[/QUOTE
Yaramaz kediyim Merhaba ben de olmayı dusunyorum bana yardımcı olabilir misin resimlerini görebilir miyim
Nilüfer arkadaşım fotolarını görebilir miyim lütfen benim de seninki gibi ve ben de doğal bi burun istiyorum burak beye de sadece görüşmem neticesinde karar verdimMerhaba arkadaşlar,
Ben 27/04/2012 tarihinde burak beye hem estetik hem septum deviyasyon için ameliyat oldum..şunu diyebilirim ki Burak bey kadar ilgili hiç bir doktorla karşılaşmadım!Burnum tam bir laz burnuydu,kemeri acaip çıkıntılıydı,ucu düşüktü,önden bakıldığında da büyüktü. Burak beye DOĞAL bir burun istediğimi söyledim,aynen de öyle yaptı. Ağrım hiç olmadı. Hatta ameliyathane dışında hiç ağrı kesici almadım. Morluklarım özellikle 3.gün çok oldu,ama sanırım benim yapımla alakalı ve burun kemiğim büyük olduğundandır. Alçı ilk çıktığında burnum çok şişti,ama ona rağmen burnumu beğenmiştim :) şuan nerdeyse 1.5 ay oldu,şişlikler indi ama burun ucum hala top gibi..doktorum en son burun ucumun şişliği ineceğini söyledi,ve bende sabr ediyorum :) Burak beye teşekkür ediyorum,ve doğal burun isteyen herkese de tavsiye ediyorum!Resimlerimi ekledim,bakabilirsiniz.xxx
Merhaba bende Burak beye ameliyat olmaya karar verdim resminizi görme şansım varmı acabaMerhaba,
Geçen sene yazmıştım Burak Beye ameliyat olacağım diye. Oldum ve tam 1 yıl geçti. Size şunu söyleyebilirim. Hayattaki en doğru kararı burun ameliyatımda Burak Beyi tercih ederek verdim. Çok memnunum. Çok doğal oldu ki zaten istediğim buydu. Kesinlikle kaldırmadı, zaten çok büyük bir burnum yoktu sadece kemerim vardı onu düzeltti. Kimse inanmıyor ameliyat olduğuma. Ameliyat da çok iyi geçti. Ağrım sızım hiç olmadı. Sadece morluklar ve şişlikler oldu. Onlar da 10 gün içinde yok denecek kadar azaldı. Sağlık açısından da gayet iyi oldu çok rahat nefes alıyorum rahat uyuyorum tıkanmıyor. Yani kısacası doktor aramanıza gerek yok. Ve bence sağlıklı ve doğal görünümlü bir burun istiyorsanız KBB doktoru tercih edin. Burak bey ben ameliyat olduğumda Doçentti şuan Profesör olarak devam ediyor.
Ayrıca dünya tatlısı bir adam :) çok enerjik, pozitif hayat dolu. ben ameliyattan sonra kontrollerim bitmesine rağmen 3-4 ayda bir ziyaretine giderim mutlaka. Kesinlikle öneriyorum.
Merhaba, ben geçen sene sağlık sorunlarım nedeniyle deviasyon ameliyatı oldum. Burnun üstünü de hafif törpüledi, ucunu birazcık kaldırdı ama estetik sayılmaz bile, çok hafif. Burnum öncesinde kötü değildi zaten. Ama şunu söyleyebilirim ki ameliyat sonrası aşırı rahat geçti ve yaptığı ufacık değişiklikler bile çok güzel ve doğal oldu. 1 senedir tek bir kişi bile burnumda müdahale olup olmadığını sormadı. Eğer tabii hokka gibi, estetik olduğu belli bir burun istiyorsanız nasıl yapar bilmiyorum, belki onu özel olarak konuşmak lazım. Ben süper bir değişiklik istemediğim için şekli konusunda hiç konuşmadık, tamamen doktora bıraktım.
İşinin ehli bir doktor, benim çok fazla şişkinlik ve morarmam oldu kırdığı için ama hiç ağrı, kanama ya da riskli bir durum yaşamadım. Çok memnun kaldım, tavsiye ederim.
Merhaba bende Burak beye ameliyat olmaya karar verdim foto atarsanız çok memnun olurumBenim deviasyon ve estetik ameliyatimi da Burak bey yapti.Bircok referans alarak bilerek gittim.Muayeneye gittigimde referanslarin hepsinin neden bu kadar olumlu oldugunu anladim.Kesinlikle isini bilen,insani rahatlatan,ilgili,bu ameliyati olmam gerekiyosa Burak bey yapsin dedirten,klasik doktor egosundan eser olmayan insan gibi insan doktor.Ne dediyse aynen hersey oyle oldu.Neredeyse bir ay olacak ameliyat olali cok memnum.Nefes sorunu zaten halloldu seklinden de su an cok memnunum.Umuyorum tam seklini aldiginda da memnun olurum.Sadece bir ay bile olmamasina ragmen ameliyat oldugum anlasilmiyor.Bandaji cikardigi andan itibaren olmadi zaten yani 15 gun sonrasi bile.Kesinlikle tavsiye.