geschichte selam, son durumunuz nedir acaba ? hala burnunuzdan mutsuz musunuz ?? bilgi verirseniz çok seviniirm.
benim okuduğum hep, ilk alçı çıktığında burnun ortasının tava ile vurulmuş gibi düz olduğu ama sonradan geçtiği...inşallah sizinki de geçer..ben de en çok anlamsız bakışlardan korkuyorum, çünkü önden bakıldığında burnumun şeklinden memnunum. Deviasyon olduğu için aşağından bakıldığında biraz yamuk ve, yandan biraz büyük. Onun dışında önden ince bir burmum var..deviasyon sebebi ile nefes sorunum olduğu için, yaptırmışken yamukluğu da düzelsin istiyorum ama daha kötü olur diye korkuyorum...yardımız lütfenn...
çok teşekkürler.
şöyle anlatayım sana durumu. burak bey çok ii ve ilgili bi doktor. ve gerçekten doalcı ve burnun yapısını bozmayan biri. okuldaki arkadaslarım estetik olduğunu bile zor anladılar. fakat insan ameliyata girip o kdr zahmete katlanınca alçının altından mükemmel bi sonuç çıkmasını beklio. burnumun kemiğini gerçekten çok güsel yapmış. öle bariz kayık gibi bi kavisi yok ama bnm kendi burnumun ucu çok etliydi ve onun küçülmesini istiodum. o da çok az küçültmüş dolayısıyla hoşuma gitmedi. kendisi bunun ödem olduğunu ve ineceğini söyledi bana. herkes de öle dior. ama dier estetik olmş insanların resmine bakınca daha 1 ayda incecik ödemsiz burunları olduğunu görüorum. bu sebepten 6 ay sonra öle dehşet bi deişim olucaı kanısında deilim. pişman mıyım dersen hayır hiç deilim. eski burnumdan çok çok daha güsel. ama mükemmel deil. ve insan ameliyattan sonra gerçekten mükemmeli istior.