şimdi seni benim görüşmemdeki diyaloglarla aydınlatayım sana soruyor fakat isteğe göre burun yapma taraftarı değil şikayetlerin varsa dinliyor yüzüne yakışacak olanı sana anlatıyor güzel ve doğal olmasından yana sizde aynı fikirde iseniz onun için bilinçli hasta olduğunuzun imajını vermiş oluyorsunz ben ameliyat olmuş birinin tavsiyesi ile gittim bikere burak bey sağlıkçı kbb doktoru doçent burun yapısına işlevine estetik uğruna zarar verecek şeyler yapamaz
bana yapılması gerekenleri anlattı çizim yaptığını bilmiyorum zaten benim kemik eğriliğimde olduğu için çizimlerde değişen bişey olmuyobence burun anatomisini kbb ciler daha iyi bilir müdaheleleri daha bilinçli olur bazı estetikçilerin tanıtımlarında görüyormellerini tekniklerini gelıştirmek için heykeltraşlık yapıyorlarmış iyide burun ameliyatı yaparken burnu dışarıdan tıraşlatark şekil verilmiyoki olay içerideki kıkırdak yapıları kesip biçerek yeniden yapılandırmayla yeni bir şekil elde ediliyor ayrıca doktorların dışarıda başka ameliyathaneleri kullanarak daha düşük rakamlarla yapabiliyorlar çalıştıkları hastahanelerin rakamları rakamları yüksek olabilsede
bahar3 burak bey bilgisayarda burun tasarımı apıyor mu peki?