Dr. Caner Torunlar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
149
158
İstanbul
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

hayır kimse bir yorumda bulunmamış ameliyat olucam ve iyi yada kötü bir yorum almak istiyorum. =(((

Evet burada yorumda bulunacak üye olmuş hastası yok demek ki,ama genelin memnuniyetli olduğunu söyledi.:)Burada olmasa da yorum alacağın hastahene de olmuş çalışanlarda var,bankoculara felan sorabilirisin aslında vaktin varsa.:26:Ne zaman olacaksın,oldugun zaman benmle iletişime geçebilir misin?l:26:

Evet burada yorumda bulunacak üye olmuş hastası yok demek ki,ama genelin memnuniyetli olduğunu söyledi.:)Burada olmasa da yorum alacağın hastahene de olmuş çalışanlarda var,bankoculara felan sorabilirisin aslında vaktin varsa.:26:Ne zaman olacaksın,oldugun zaman benmle iletişime geçebilir misin?l:26:

Acaba bu doktora ameliyat olan hiç yok mu bende ameliyat olmayı düşünüyorum

siz ameliyat oldunuzmu eğer olduysanız yorum yazarsanız seviniriz

Kizlar biraz once caner beye muayene oldum ve cok memnun kaldim.ameliyat olup memnun kalanlar fikirlerini yazarlarsa cok sevinirim.bir de ameliyat ucreti yaklasik ne kadar?

Kizlar biraz once caner beye muayene oldum ve cok memnun kaldim.ameliyat olup memnun kalanlar fikirlerini yazarlarsa cok sevinirim.bir de ameliyat ucreti yaklasik ne kadar?
Bende doktor hakkında bilgi almak istiyorum, ameliyatlarından memnun olan var mı, ilk izlenimim olumlu değildi

Kizlar merhaba,

Ben burun estetigimi ne yazik ki Caner beye oldum. Aslinda guzel yorumlar uzerine gitmistim kendisine. Tavirlarinda beni rahatsiz eden birseyler olmasina ragmen cesitli sebeplerle ameliyatimi kendisine oldum. Suanda maalesef ki burnumdan hic memnun degilim. C şeklinde yamuk ve ucu dusuk bir burnum var. Oldukca sessiz ve sakin bi hasta olmama ragmen dikislerimi alirken bi kac kez korkup hopladim diye seni ameliyat ettigime pisman ettin beni diye bide azar yemistim. Velhasil bu ilk yorumum. Bu yorumu birakmak icin siteye uye oldum. Baskalari da uzulmesin.

Sevgiyle kalin..

Kizlar merhaba,

Ben burun estetigimi ne yazik ki Caner beye oldum. Aslinda guzel yorumlar uzerine gitmistim kendisine. Tavirlarinda beni rahatsiz eden birseyler olmasina ragmen cesitli sebeplerle ameliyatimi kendisine oldum. Suanda maalesef ki burnumdan hic memnun degilim. C şeklinde yamuk ve ucu dusuk bir burnum var. Oldukca sessiz ve sakin bi hasta olmama ragmen dikislerimi alirken bi kac kez korkup hopladim diye seni ameliyat ettigime pisman ettin beni diye bide azar yemistim. Velhasil bu ilk yorumum. Bu yorumu birakmak icin siteye uye oldum. Baskalari da uzulmesin.

Sevgiyle kalin..
Dikis mi? İyi de caner bey ameliyattan sonra dikis almiyor ki, kendiliğinden eriyen ipler kullaniyor...

Dikis mi? İyi de caner bey ameliyattan sonra dikis almiyor ki, kendiliğinden eriyen ipler kullaniyor...
Bende caner beye ameliyat oldum ,8 yil once ablam da olmuştu. Ablam ameliyatindan memnun kaldığı icin bende caner beye oldum burnumda beni rahatsız eden bir çıkıntı var ödem olduğunu soyledi 6 ay beklememi 6 ay sonunda hala bi problem olursa ufak bi operasyonla duzeltecegini ve bundan ucret almayacağını soyledi. Bahsettiğiniz gibi ters bi doktor degill yani. 15 yildir ailecek gittiğimiz doktorumuz.

Ne zaman ameliyat oldugunu bilmiyorsunuz ki? Belki o zaman kullanmıyordu eriyen ipler.

Sırf bu konuya yorum bırakmak için üye oldum.2014 yılında kendisine ameliyat oldum.ameliyat olmadan önce çok güzel yorumlar duydum.Benimle birlikte ameliyat olan 3arkadaşım da 3.kez rinoplasti oldular.Bende kendi ameliyatımdan memnun kalmadım.problemim sadece kemik çıkıntısıydı.Ameliyat sonrası yarısı gitti yarısı kaldı.2.kez farklı bir doktora ameliyat olacağım bu ay.3bin tl civarındaydı ameliyat fiyatım.

Back
X