Erkek İnfertilitesi Dr.celalettin peru randevu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

selin1997

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
107
16
298
İstanbul
Arkadaşlar ben biraz önce 20 marta randevu aldım eşim için celalettin beyden .acaba randevu ücreti ne kadar ?birde hoca neler istiyor acaba tahlil vs ben eşime inhibin b testi yaptırıcam yarın .önceden kromozom testi yapıldı hormon tahlilleri yapıldı onları alıcam yanıma birde çok önceden yapılmış testis ultrasonu var

acaba hangi hastanede . lütfen hastane ismini yazabilir misiniz?

Celalettin Hoca Bezmialem Vakıf Tıp Fakültesi Hastanesinde Dahiliye doktorudur.
Gidip tanışmanızı öneririm;
Bizim ve pekçok başka hastanın evlat sahibi olmasına vesile olmuş, erkek infertilitesi ve endokrin sistem konusunda oldukça başarılı bir doktordur.

Telefon numarasi varmi?

Almanyada yasiyoruz, türkiyeye gelceyiz ve randevu almak istiyoruz.

Yardimci ola bilirmisiniz lütfen

Telefon numarasi varmi?

Almanyada yasiyoruz, türkiyeye gelceyiz ve randevu almak istiyoruz.

Yardimci ola bilirmisiniz lütfen

ben internet ten bezmialem hastahanesinin onlıne randevu alma bölümünden alabildim randevumu ama gözdemmmmm arkadaşımızın eşi yardımcı oluyormuş istersen onunla temasa geç derim ben

eşim ile beraber gitmek istiyoruz. fakat hangi günler hastanede çalıştığını bilen varsa lütfen yazsın. teşekkürler.

Selam Gözdem,
galiba Tuncay bey sizin esiniz, dün telefon acmistim esinize, celalettin beyden randevu alabilmek icin. Ben ayriyetten size de tesekkür etmek istedim, bizi cok umutlandirdi. Allah razi olsun.

gözdem merhaba biz muayene olduk hocaya saolsun eşinde yardmcı oldu Allah razı olsun sizden
şunu sormak isityorum nebido iğneye başlayın dedi biraz ağır bi iğneymiş ne gibi yan etkileri oluo ne zaman yaptırmalıyız yaptırıp işe gidebilecekmi ?

merhaba gözdem arkadaşım . ben daha önce yazılanları sürekli okuyordum. ve bende bu foruma üye oldum . dr beye bende eşim için randevu almak istiyorum. nette araştırıken çok methini okudum . bizim de çocuğumuz yok. ayrıca eşim xxy klenefelter sendromu var. ama eşimin daha başka sorunlarıda var .acaba bizim de derdimize çare olurmu . her şey öncelikle yüce rabbimin izniyle tabiiki derdi veren allahım çaresinide mutlaka verir. bu çareyi arayıp bulmakta bize düşüyor. çocuğumun olmasını çok istiyorum ama öncelikle eşimin sorununa çözüm bulduktan sonra. bana yardımcı olursan çok sevinirim dr kendi tel nosu varsa özelden yazabilirsin . şimdiden çok sağol . alllaha emanet ol

Geçmiş olsun camım. Bu msj sanırım epey eski. Hoca hastane değiştirdi .. 17 şubatta incirli ethica hastanesinde başlayacak... Tedaviniz için bişey diyemem elbette,rabbim yardımcınız olsun ama bi hörünüp fikir edinmenizde fayda var...farklı rahatsızlıkları da var demişsin, istersen bi arayıp konuş... Belki farklı hekimlere yönlendirip yol gösterir...numarası 0532 605 11 31. ...Şimdiden kllay gelsin...rabnim meleğine tez vakitte kavuştursun

Son düzenleme:

amin inşallah allahım çocuk isyteyen herkesin kucağını doldursun. çok teşekkür ederim canım. hocaya mail atmıştım . eşim arayıp görüşecek. hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Merhaba arkadaşlar;
Mesajım belki biraz uzun olabilir ama faydası olsun diye isim vererek detaylı şekilde açıklamaya çalışacağım.
2006 yılında evlendik, 2007 yılında eşimin azorsperm benim ise polikistover hastalığımın olduğunu öğrendik.

-2008 yılında Ankara Gürkan Klinikte eşim tese oldu, sperm bulundu, 1 embriyo transferi ve negatif sonuç.
-2010 yılında Prof. Dr. Engin ORAL ile tedavi, Bahçeci de Tese, sperm bulundu, 2 embriyo transferi ve pozitif sonuç ama 1 aylıkken düşük.
-2011 yılında Prof. Dr. Engin ORAL ile tedavi, 2 adet dondurulmuş embriyo transferi, pozitif sonuç ama 2 aylıkken düşük.
-2013 yılında Prof. Dr. Kaan AYDOS ile tedavi.
-2014 yılında Prof. Dr. Kaan AYDOS Tese, sperm bulundu, Ank. Ünv. Cem ATABEKOĞLU tüp bebek, 1 embriyo transferi ve negatif sonuç.
-2015 yılında Prof. Dr. Kaan AYDOS Tese, sperm bulunup dondurulmasına rağmen tekrar Ank. Ünv. başka bir hoca tarafından tese, sperm bulundu, Ank. Ünv. Cem ATABEKOĞLU tüp bebek, 2 embriyo transferi ve negatif sonuç.

Anlaşılacağı üzere doğru düzgün bu işin tedavisine yönelen bir doktora 2016 yılının başına kadar denk gelmedik. Prof. Dr. Kaan AYDOS tedavi dese de her defasında TESE ameliyatı yapma fikrini tekrarladı. 2016 yılının Ocak ayında Dr. Celalettin PERU yu internette duyduk. Eşim randevu aldı, ilaç ve bitkisel tedaviye başladı. 3 ay sonra kontrole gittiğinde daha önce doktorun söylediği hormon değerleri görülmüştü. 18 Temmuz da 2. üç aylık kontrole gidildiğinde çok şükür az da olsa sperm çıkışı olmaya başladı. İlaç ve bitkisel+ ek gıda takviyeleri ile tedaviye devam. 3. üç aylık sonucu da buradan yazacağım.

Kısacası kesinlikle hemen eşleriniz TESE ameliyatı olmasın. Her ameliyat insanı geriye götürüyor. Bozulan dokuların kendisini yenilememe gibi bir riski de var. Dr. Cellettin PERU eşime bu kadar TESE ameliyatı olmana rağmen yine de dokuların çok kötü değil demiş (muhtemelen daha önce bir çok bitkisel gıda kullanmamızın faydası). Sorusu olan var ise elimden geldiğince seve seve cevaplarım.

Merhaba arkadaşım bizim de sorun azosperm canlı cansız hiç sperm yok nereye gitsek dr bize boşa burda vakit hascamayın tese olması lazım o da%50 sans var dıyor dun genetik test verdik diger tahiller temiz cıktı bi hormonu düsük çıktı sadece dr progon ve prgyle dıye ıgne verdi ve bi sonraki gitmemize gerek yok kullanmanıza siz tüp beebek dr ne derse onu yapın dedı canımız o kadar cok sıkıldı kı ne yapacagımızı bilmiyoruz 6 yıllık evliyiz ve o kadar zor bısey kı bu yasadıgımız derdi olmayan bilmez sizin su an kı durumunuz ne pekı

Merhaba. Kesinlikle ümidinizi kaybetmeyin. Bazı şahıslar tese yapıp vatandaşın 4000-5000 TL sini almayı, umutlarını köreltmeyi bir halt zannediyor. Var arkadaşım bu işin tedavisi. Eşim ilk mesajımda yazdığımız durumdaydı. Diğer mesajlarıma bakarsanız detaylı açıkladım ama bu başlığa yazmamışım. İlk 3 ay çok değişiklik yoktu. İkinci 3 ay sperm olmaya aday hücre sayısı 2 katına çıkmıştı ve 4 adet hareketsiz sperm görüldü. Üçüncü 3 aylık kontrolde ise hareketsiz sperm sayısı 700 küsür olmuştu. Celalettin hoca ile tedavi çok şükür iyi gidiyor.

Cok sevindim sizin adınıza allahım bol şifalar bol spermler versin bu hoca celalettin Peru de maliyet ne kadar buluyor bitkisel ilaç ve muane ücreti

Cok sevindim sizin adınıza allahım bol şifalar bol spermler versin bu hoca celalettin Peru de maliyet ne kadar buluyor bitkisel ilaç ve muane ücreti

İğne ve ilaçlar reçete ile ve gerekirse rapor çıkartıyor. Dolayısıyla iğne ilaca paranız gitmiyor. İlk başta tetkikleriniz yapılır. İğne ve ilaca karar verilir rapor çıkartılır. Tek para harcayacağınız yer bitkisel gıda takviyeleri ve muayene ücreti. Bitkiseller alacağınız şeylere bağlı ama atla deve değil. Muayene ücreti ise 200 TL. 3 ayda bir kontrole gidiyorsunuz. Kendi sayfasında bir sunu var pdf, mutlaka okuyun inceleyin. Hastalıkla alakalı bilimsel açıklama gayet güzel.

Sagol tesekkür ederim beni bilgilendirdigin için o kadar malıyetli degil insanın içinde azcık bi umut olsa milyarları gözünde olmuyor denemekten bişey cıkmaz sonucta tese tüp bebek te garanti bişey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…