Tüp Bebek Merkezleri dr cemil akgül

Merhaba herkese,
Ben de Cemil hocamda tedavime basladim. 9 aralikta florans hastanesinde transferim yapildi. Simdi 33 haftalik hamileyim. Arkadaslar mukemmel bir insan, mukemmel bir doktor,inanilmaz bilgili, yenilikleri takip eden bir hoca. Gitmek icin bir dakika bile dusunmeyin, baska doktorlarla vakit kaybetmeyin. Allah razi olsun ondan. İns. saglikla da oglumu kucagima alirim. Bu arada 42 yasindayim.hepinize moral olsun. İns. hepimiz bebeciklerimizi kucagimiza aliriz. Sevgiler...

Okuduğum kadarıyla hamilesiniz,Tebrik ederim sizi. Sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah. Cemil bey'deki tedavi sürecindemi hamile kaldınız onu merak ediyorum?
Teşekkür ederim.Darısı başınıza inşallah. Cemil Hoca tedaviye başlayamamıştı yumurtam olmadığı için, ama her ay kontrole gidiyordum.Şubatta histeroskopi yaptı Cemil Hoca, sonraki ay da tek yumurta ile doğal yoldan hamile kaldım.

2 kez tüp bebek denemesi yaşadım.maalesef olumsuz oldu...42 yaşındayım.1.5 senelik evliyim.benim ve eşim saglıklıyız ama kadının yaşı hamile kalmak için önemli...yaş ilerledikçe hamile kalma şansı düşüyor.o nedenle belli bir süre sonra olmayınca tüp bebek denedim ama olumlu sonuç alamadım.sonrasında cemil hocayı duydum.sizlerce cemil akgül tüp bebekte başarılı mı? bir ümit olabilir mi? özel muayenesi nerede? hangi hastanede çalışıyor?
şimdiden teşekkürler

2 kez tüp bebek denemesi yaşadım.maalesef olumsuz oldu...42 yaşındayım.1.5 senelik evliyim.benim ve eşim saglıklıyız ama kadının yaşı hamile kalmak için önemli...yaş ilerledikçe hamile kalma şansı düşüyor.o nedenle belli bir süre sonra olmayınca tüp bebek denedim ama olumlu sonuç alamadım.sonrasında cemil hocayı duydum.sizlerce cemil akgül tüp bebekte başarılı mı? bir ümit olabilir mi? özel muayenesi nerede? hangi hastanede çalışıyor?
şimdiden teşekkürler
Merhaba gec kakmadim umarim 41 yasindayim yeni ikizlerim oldu cemil bey sayesinde tup bebek tedavisiyle tavsiye ederim

merhaba, teşekkür ederim cevabınıza...olumsuz tüp bebek denememden sonra inanın cevabınız beni ümitlendirdi. sizde bebeklerinizi hayırlısıyla saglıkla büyütün inşallah.Ben birşey daha sormak istiyorum size...bazı kadın doğum doktorları transferi ekibindeki operatör doktorlara yaptırıyorlar.cemil hoca,transferi kendi mi yapıyor?
sevgiyle.

size verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.umut oldunuz bana.kadınlar klubündeki üyelerde çok memnun sizin gibi.en yakın zamanda bende gidecegim cemil hocaya.
Tekrar Teşekkürler,Bebekleriniz sağlık içinde büyüsün inşallah.

Cemil hocam bitanedir.iyi bir insan iyi bir doktor.benim anne olmama sebeb olan,sonrada teyze yapan, unutamayacagim insan.cemil hocaya rastlamak büyük sans derim.insallah rabbim isteyen herkese amne olmayi nasip etsin..

Maşallah ,ne mutlu size....hem anne hem teyze olmak güzel.hayırlısıyla sağlık içinde büyütün inşallah...Cemil hocayı iyi bir doktor olduğunu bende duydum.ağustos ayında cemil hocaya tedaviye başlayacağım kısmetse.inşallah,rabbim banada nasip eder.Çok teşekkür ederim mesajınıza.bana umut vermenize.

Maşallah ,ne mutlu size....hem anne hem teyze olmak güzel.hayırlısıyla sağlık içinde büyütün inşallah...Cemil hocayı iyi bir doktor olduğunu bende duydum.ağustos ayında cemil hocaya tedaviye başlayacağım kısmetse.inşallah,rabbim banada nasip eder.Çok teşekkür ederim mesajınıza.bana umut vermenize.

AMIN İNSALLAH. Güzel haberlerini bekliyoruz artik:))once Allaha sonra cemil hocaya güven,doktorlara hic guvenmeyen biri olarak güvendiğim tek isim:)

Dediğiniz gibi, bende doktorlara pek güvenmem,birazda çekinirim. Hele ki tup bebek ile ilgili olumsuzluklar yaşamış çok üzülmüş biri olmama rağmen...evet önce Allaha sonrada Cemil hocaya güveniyorum.Çünkü her daim kendi ile ilgili herkeslerden hep iyi yorumlar aldım ve Cemil Hocanın bana iyi geleceğini ,güven vereceğini hissediyorum.İnşallah hayırlı iyi haberler alırım.İyi haberimi burada paylaşmak nasip olur inşallah.
Bana güven ve umut verdiğiniz için çok teşekkürler....

Transfer olduktan sonra nelere dikkat etmeliyim sizce? beslenmemde faydalı olacak daha çok neler yemeliyim?

AMIN İNSALLAH. Güzel haberlerini bekliyoruz artik:))once Allaha sonra cemil hocaya güven,doktorlara hic guvenmeyen biri olarak güvendiğim tek isim:)

...Maalesef Cemil Akgül de tedavi göremedim.Biz eşimle Cemil Akgül'e gittik.Cemil Hoca beni tedavi etmege hevesli değildi. Bize çok yardımcı davranmadı. Tup bebek denemelerimiz olumsuz oldu deyince bizi istemedi Çok üzüldüm.
Tamam Cemil Bey yaşımdan dolayı gerçekleri söyledi ama yine de Sizin dediğiniz gibi Cemil Akgül güven veren yardımcı bir doktor olarak görmedim.
Bizde eşimle başka hastaneye başka doktora gittik.Sonuç olumsuz oldu tabii ki.
O kadar uzgünüm ki...

...Maalesef Cemil Akgül de tedavi göremedim.Biz eşimle Cemil Akgül'e gittik.Cemil Hoca beni tedavi etmege hevesli değildi. Bize çok yardımcı davranmadı. Tup bebek denemelerimiz olumsuz oldu deyince bizi istemedi Çok üzüldüm.
Tamam Cemil Bey yaşımdan dolayı gerçekleri söyledi ama yine de Sizin dediğiniz gibi Cemil Akgül güven veren yardımcı bir doktor olarak görmedim.
Bizde eşimle başka hastaneye başka doktora gittik.Sonuç olumsuz oldu tabii ki.
O kadar uzgünüm ki...
Cemil hocanin evet gercekleri soyleme gibi kötü tarafi vardir.ama bu da onun kötü tarafi mi bilemiyorum.sorununuz tam olarak ne bilemiyorum ama tecrübesine dayanarak size umut vermek istemediginden olabilir.üzüldüm adiniza sonucta hersey kismet.
İnsallah kaderinizde size yazılmış olan bebekler vardir.cok gecmis olsun..:KK200:

Ben 42 yaşındayım. Yas ilerledikçe çoçuk sahibi olma durumu azalıyor.Bir tüp bebek denemem olumsuz oldu. Doktorlar risk almak,ugraşmak istemiyorlar bizim gibi yaşı ilerlemiş hanımlarla....Ben Cemil Beyin benimle uğraşmasını çabalamasını isterdim.Tabii ki ben onun için kolay bir hasta değilim.Uğraşmak istemedi benimle.Genç kadın hastaları çoçuk sahibi etmek biraz daha kolay bence.
Cemil Hocanın öyle övgüsünü duydum ki herkesden...Belki çok iyi bir doktor bilemiyorum.Ama benimle ilgilenmek istemeyisi,yukardan tavırları beni hayal kırıklığına ugrattı.
Şimdilerde çoçuk sahibi olmakta para tuzagı haline de gelmiş...onu söylemeden edemeyeceğim.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Allah herkese nasip etsin.
Saygılar,...Sevgiler

Kızlar bende Cemil beyin hastasiyim ilk aşılamamı yapan doktor. Tuttuda ama dış gebelik oldu. Maddi imkansızlıkdan dolayı ikinci aşılamamı cerrah paşa da yaptırdım tutmadı. Şimdi tüp bebek için tekrar Cemil beye gitcem. Yardımcısı Nuran hanım bu hafta yok bi daha ki adete gel dedi. Cemil beyin verdiği vitaminler varsa kullan dedi yok dedim. Ben sanıyorum ki adette gitcem ilaca baslicam tüp bebek olacak. Ama herkes öncesinde vitamin kullandığından bahsediyor. Ben daha bekleyecek miyim yani. Ne kadar süre vitamin kullandınız. Neler kullandınız ve şart mı yani bunlar. :110::KK14:o_O:kızgın::KK43::cry:

Merhaba arkadaşlar
Cemil bey tedaviden önce hangi ilaçlari veriyor? Cemil beye gidip pozitif sonuç alan varmı aranızda. ?.

Back
X