Tüp Bebek Merkezleri dr cemil akgül

Bende cemil akgule gidiyorum çok iyi bir doktor biz henüz sonuç alamadık ama azimle sabırla ilerliyoruz benim biraz durumum karışık bana sabredeceksin ben ne dersem onu yapıcaksın benden umutlu yanii inşallah hayırlı sonuçlar alırız ilkdefa bir doktora uzun süredir gidiyorum bakalım allahın izniyle bizimde yüzümüz gülücek

Ben 42 yaşındayım. Yas ilerledikçe çoçuk sahibi olma durumu azalıyor.Bir tüp bebek denemem olumsuz oldu. Doktorlar risk almak,ugraşmak istemiyorlar bizim gibi yaşı ilerlemiş hanımlarla....Ben Cemil Beyin benimle uğraşmasını çabalamasını isterdim.Tabii ki ben onun için kolay bir hasta değilim.Uğraşmak istemedi benimle.Genç kadın hastaları çoçuk sahibi etmek biraz daha kolay bence.
Cemil Hocanın öyle övgüsünü duydum ki herkesden...Belki çok iyi bir doktor bilemiyorum.Ama benimle ilgilenmek istemeyisi,yukardan tavırları beni hayal kırıklığına ugrattı.
Şimdilerde çoçuk sahibi olmakta para tuzagı haline de gelmiş...onu söylemeden edemeyeceğim.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Allah herkese nasip etsin.
Saygılar,...Sevgiler
Evet cemil hoca eyer olursa olur diyor olmazsa boşa uğraşma diyor yaşınız dan dolayı yipranmamaniz için öyle demistir kesin

Gitmedim. Bir tanidik bu doktoru önermisti. Kadin 40 tan sonra bu doktorla ikiz bebek sahibi olmus. Bir kiz bir erkek. Cocuklar simdi okula basladi. Ama biz daha bu doctora gidemedik. Kismet olmadi.
Hiim anladim ben gidiyorum henüz bir sonuç alamadım ama azimliyiz )

Cemil hoca sayesinde bebek sahibi oldum tup bebek konusunda uzmandir tedaviye gitigimde 41 yasindaydim 42 yasinda ikiz erkek bebeklerim oldu cemil bey hastayi iyi degerlendirir ve umut isigi goruyorsa tedaviye alir tıbben yapilacak bisey yokse kimseyi hayal kirikligina ugratmak istemiyor sonucda pahali bi tedavi haksiz yere sanirim kazanc saglamak istemiyor bana yuzde 50 sansin var demisdi iyikide degerlendirdim guvenilir iyi insan iyi doktor dur herkese oneririm

Cemil hoca sayesinde bebek sahibi oldum tup bebek konusunda uzmandir tedaviye gitigimde 41 yasindaydim 42 yasinda ikiz erkek bebeklerim oldu cemil bey hastayi iyi degerlendirir ve umut isigi goruyorsa tedaviye alir tıbben yapilacak bisey yokse kimseyi hayal kirikligina ugratmak istemiyor sonucda pahali bi tedavi haksiz yere sanirim kazanc saglamak istemiyor bana yuzde 50 sansin var demisdi iyikide degerlendirdim guvenilir iyi insan iyi doktor dur herkese oneririm
Nekadar sürdü tedaviniz acaba

arkadaşlar size bir sorum var bana yardımcı olurmusunuz dışardan vitamin desteği almak istiyorum fakat piyasada okadar çok çeşit varki kafa karıştırıcı bu arada ne için almak istediğimide belirteyim dondurulmuş embriyo transferinden öncesinde tekrardan tedaviye başlicam ön hazırlığa destek olması için vücudumun dahada güçlenmesi için vitamin desteğine başlamak istiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz zira druma sordum net bir cvp vermedi napmam gerekli

arkadaşlar size bir sorum var bana yardımcı olurmusunuz dışardan vitamin desteği almak istiyorum fakat piyasada okadar çok çeşit varki kafa karıştırıcı bu arada ne için almak istediğimide belirteyim dondurulmuş embriyo transferinden öncesinde tekrardan tedaviye başlicam ön hazırlığa destek olması için vücudumun dahada güçlenmesi için vitamin desteğine başlamak istiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz zira druma sordum net bir cvp vermedi napmam gerekli

ben transfer öncesi omepa Q10 ve impryl kullandım

Tekrarlayan kalp durmasıyla 3gebelik kaybım bar.kromozom bozukluğumuz yok pıhtılaşmam var.cemil bey tekrarlayan kayıplarla ilgileniyormu önerirmisiniz?benim gibi olup tüp benek yaptıranlar var m ı?

Dr Cemil Akgül hocam, sizinle abiniz, babanız gibi ilgilenir. Sizi riske atmaz, para için kıvırtmaz, sizin yerinize her şeyi düşünür. Uzun uzun hiç sıkılmadan anlatır durumunuzu anlayabileceğiniz şekilde. Oraya çok umutsuz ve üzgün gitmiştim, çıktığımda hayat çok güzel gelmişti. Hsıl vardı çok korkuyordum iki kere operasyon geçirdim. İkisinde de hiç korkmadım onu tanıdıktan sonra. O bilir, o halleder güveni doluyor insanın içine. İyileştim. Şimdi yaklaşık iki yıldır çocuğumuz olmuyor ve tabii ki yine ona gittim. Yakınımda olduğu için bir iki doktora bir uğramıştım ama onlar sebepsiz inferite dedi. Hatta biri iyice saçmaladı pco dedi falan... Soluğu onun yanında aldım ve tabii ki sebebini de buldu. Tüplerde bir çeşit yapışmaya neden olan nodüller varmış. Şimdi ilaç tedavisi başladı sonrası ne olur bilmiyorum. Düşünmüyorum da zaten. Nasıl olsa o bilir. Benim yerime de düşünür. En iyisine karar verir. Yani demem o ki Cemil Hoca kendinizi düşünmeden emanet edeceğiniz kişidir. Öyle instagramda şurda burda reklam kokan şeylerini göremezsiniz, ihtiyacı da yok zaten. Gönül rahatlığı ile gidin arkadaşlar.

Dr Cemil Akgül hocam, sizinle abiniz, babanız gibi ilgilenir. Sizi riske atmaz, para için kıvırtmaz, sizin yerinize her şeyi düşünür. Uzun uzun hiç sıkılmadan anlatır durumunuzu anlayabileceğiniz şekilde. Oraya çok umutsuz ve üzgün gitmiştim, çıktığımda hayat çok güzel gelmişti. Hsıl vardı çok korkuyordum iki kere operasyon geçirdim. İkisinde de hiç korkmadım onu tanıdıktan sonra. O bilir, o halleder güveni doluyor insanın içine. İyileştim. Şimdi yaklaşık iki yıldır çocuğumuz olmuyor ve tabii ki yine ona gittim. Yakınımda olduğu için bir iki doktora bir uğramıştım ama onlar sebepsiz inferite dedi. Hatta biri iyice saçmaladı pco dedi falan... Soluğu onun yanında aldım ve tabii ki sebebini de buldu. Tüplerde bir çeşit yapışmaya neden olan nodüller varmış. Şimdi ilaç tedavisi başladı sonrası ne olur bilmiyorum. Düşünmüyorum da zaten. Nasıl olsa o bilir. Benim yerime de düşünür. En iyisine karar verir. Yani demem o ki Cemil Hoca kendinizi düşünmeden emanet edeceğiniz kişidir. Öyle instagramda şurda burda reklam kokan şeylerini göremezsiniz, ihtiyacı da yok zaten. Gönül rahatlığı ile gidin arkadaşlar.[/QUO

Back
X