Dr. Cihan Ucar'a amelyat olan ark.ların yorumlarını bekliyorum

pembeli19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
47
0
36
İstanbul
burun estetigi olmak istiyorum ancak kaygilarımda yok degil, bir arkadasimin amelyatini cihan ucar yapmiş gayet hos ve cok dogal ama haliyle bi tek onu gorüpte karar veremiyorum , eger cihan beye amelyat olan arkadaslar var ise yorumlarini paylasirsa cok sevinirim. simdiden tesekkürler..

kimsenin bi bilgisi yokmu kizlar?? :(

selam:) benim bir arkadaşım olmuştu bayağı bi yıl önce.. 2-3 yıl olmuştur..tam emin değilim.. istersen soralım bi ona, yardımcı olur belki.. ben beğeniyorum arkadaşın burnunu ama ameliyat öncesinde ufak sorunları vardı aslında onun.. yani çok problemli bi burunsa seninki başka örnekleri de görmekte fayda var.. onalrı nsl yapıyo bilemiyorum..yine de fotosunu paylaşmak konusunda kendisine danışabilirim;)

selam:) benim bir arkadaşım olmuştu bayağı bi yıl önce.. 2-3 yıl olmuştur..tam emin değilim.. istersen soralım bi ona, yardımcı olur belki.. ben beğeniyorum arkadaşın burnunu ama ameliyat öncesinde ufak sorunları vardı aslında onun.. yani çok problemli bi burunsa seninki başka örnekleri de görmekte fayda var.. onalrı nsl yapıyo bilemiyorum..yine de fotosunu paylaşmak konusunda kendisine danışabilirim;)

cok isterim cnm ya :( onumuzdeki hafta randevumuz var benim burnumda ole sorunlu bi burun degil sadece hafif kemerli onden bakinca hiç sorun yok sadece profilden bakilinca kemerden dolayi buyuk gorunuyo rahatsiz oluyorum benimde bi tanidigim cihan ucara amelyat olmus o cok memnun burnuda hos ama bi tek onu gorupte karar vermek istemedim bilen duyan herkesin yorumlarini almak istiyorum yardimci olursan sevinirim :)

burcugenc merhaba,

bende geçen haftalarda bir tanıdık vasıtasıyla görüşmeye gittim. ama hala karar veremedim. acaba ameliyat oldun mu? bilgi verirsen sevinirim :)

burcugenc merhaba,

bende geçen haftalarda bir tanıdık vasıtasıyla görüşmeye gittim. ama hala karar veremedim. acaba ameliyat oldun mu? bilgi verirsen sevinirim :)

hayır cAnım olmadım bende arastırma asamasındayım ama karar veremedım cihan beye amelyat olan bi arkim var 1 sene olmus ve burnu gayet iyi cok memnun o

Yanlız yeğenimle bir arkadaşı da ameliyat oldu o bayan ameliyattan sonra burnun bir yere çarpmış burnun da tekrar yamulma oldu ve burun ucu düşmeye başladı iyileşme safhasında biraz korumak gerekiyor.Cihan bey'ye tekrar gitti ve yeniden ameliyat oldu şimdi gayet iyi...

bende 2 hafta önce Cihan bey'e ameliyat oldum. görenler burnumu beğeniyor hatta bazıları anlamıyor çok doğal oldu. sadece burnumun ucundan biraz rahatsızım çünkü biraz büyük gibi.

BERRAY, o bayan burnunu nasıl çarptı acaba bilgi verir misin lütfen. benimde yiğenim ucuna çok sert olmasada çarptı ve şişti.
bende çok endişeliyim doktoru aradım bekleyeceğiz dedi.

Yanlız yeğenimle bir arkadaşı da ameliyat oldu o bayan ameliyattan sonra burnun bir yere çarpmış burnun da tekrar yamulma oldu ve burun ucu düşmeye başladı iyileşme safhasında biraz korumak gerekiyor.Cihan bey'ye tekrar gitti ve yeniden ameliyat oldu şimdi gayet iyi...

mrb ben de geçen eylül ayında cihan beye ameliyat oldum fakat 3-4 ay geçtikten sonra burun ucumda düşme oldu şu an kendisine yeniden ameliyat olmayı düşünüyorum ama sizin arkadaşınız 2. ameliyatını ne kadara oldu doktor indirim yaptı mı biliyorsanız bana da bilgi verebilr misinz özel msj hakkım olmadığı için atamadım siz bana özel mesajla dönebilrsinz şmdiden çok teşekkürler..

mrb ben de geçen eylül ayında cihan beye ameliyat oldum fakat 3-4 ay geçtikten sonra burun ucumda düşme oldu şu an kendisine yeniden ameliyat olmayı düşünüyorum ama sizin arkadaşınız 2. ameliyatını ne kadara oldu doktor indirim yaptı mı biliyorsanız bana da bilgi verebilr misinz özel msj hakkım olmadığı için atamadım siz bana özel mesajla dönebilrsinz şmdiden çok teşekkürler..

merhaba, birşey sormak istiyorum. bende 3 hafta önce ameliyat oldum. burnunuzun ucu herhangi bir darbeden dolaymı yoksa zamanla kendiliğinden mi düştü. bilgi verirseniz çok sevinirim.

bir çok arkadaşım cihan beye yaptırdı burnunu hepside memnun görüşmek isterseniz iletişim kurmanızı sağlarım..
londradan kalkıp cihan beye ameliyat olmak için gelen arkadaşlarım bile var..

cihan beye kepçe kulak ameliyatıi olan varmı? ben bunla birlikte kulak memesinde küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum memnuniyetiniz nedir bu konuda başarılı bir cerrah arıyorum ama bir türlü karar veremedim

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.

merhaba ;
ben sıze bu konuda yardımcı olmaya çalışayım doktor cihan uçar beye 14 temmuzda amelıyat oldum ve neredeyse 1 haftada morluklarımdan kurtuldum su an çok çok ıyıyım benı gorenler ınanamıyorlar bu kadar kısa surede toparlanmama,morluklarımla bırlıkte sıslıklerımdende kurtuluyorum artık burnum seklını almaya başladı gorenlerden aldığım guzel sozler benı daha da mutlu ediyor sayın cihan uçar sayesinde hem sağlığıma kavuştum hemde artık çok güzel bir burna sahibim ekibine ve kendisine minnettarım.

Back
X