kimsenin bi bilgisi yokmu kizlar??
selam:) benim bir arkadaşım olmuştu bayağı bi yıl önce.. 2-3 yıl olmuştur..tam emin değilim.. istersen soralım bi ona, yardımcı olur belki.. ben beğeniyorum arkadaşın burnunu ama ameliyat öncesinde ufak sorunları vardı aslında onun.. yani çok problemli bi burunsa seninki başka örnekleri de görmekte fayda var.. onalrı nsl yapıyo bilemiyorum..yine de fotosunu paylaşmak konusunda kendisine danışabilirim
Yanlız yeğenimle bir arkadaşı da ameliyat oldu o bayan ameliyattan sonra burnun bir yere çarpmış burnun da tekrar yamulma oldu ve burun ucu düşmeye başladı iyileşme safhasında biraz korumak gerekiyor.Cihan bey'ye tekrar gitti ve yeniden ameliyat oldu şimdi gayet iyi...
mrb ben de geçen eylül ayında cihan beye ameliyat oldum fakat 3-4 ay geçtikten sonra burun ucumda düşme oldu şu an kendisine yeniden ameliyat olmayı düşünüyorum ama sizin arkadaşınız 2. ameliyatını ne kadara oldu doktor indirim yaptı mı biliyorsanız bana da bilgi verebilr misinz özel msj hakkım olmadığı için atamadım siz bana özel mesajla dönebilrsinz şmdiden çok teşekkürler..
Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?