dr.cihangir çakıcı

ben de kendisinden yardim almayi dusunuyorum ama kararsizim, kendisiyle tanismis, bilgi sahibi olan, hastasi olmus veya bir tandigi hastasi olmus kimselerden fikir almaya ihtiyacim var.

arkadailar merhaba muayne ücreti ve doğum ücreti konusunda bilgisi olan var ı arayıp soramadım suan iş yerinde olduğum için
sanırım yogunluktan bıraz şikayet eden olmus aksama oluyormus muaynelerde
doğumu hangi hastanede gerçekleştiriyor bilen var mı

Cogu hastane ile anlasmasi var. Bence cok bekleten bir doktor degil. Ne zaman gitsem en fazla yarim saat beklemisimdir. Muayenesi 400 tl

cihangir hoca çok beğenilen bir doktormuş galiba.doğum paketi hakkında bilgisi olan var mı acaba?

paket olarak çalışmıyormuş
hastane hastane mı degısıyormus dogum ucretı
ben umit korucuogluna gittim fakat ne sekreterını ne hemsıresını mauynehanesınde ki ne de kendinisini beğendim çok ukalalar inanılmaz ve sankı devlet hatsanesıne gıtmıssın gıbı 3 dk konusup gonderıyor bı daha gıttıgınde tanımıyor bıle
sımdı baska hocalar arastırıyorum
ve resmıyetten o kadar uzaklar ki sankı bakkal işletiyorlar daha resmi yazı yazmayı bılmıyor sekreteri hemsiresi yeni mezun bir kız amelitaya kim giriyor bilmiyoırum ama genel olarak tutumunu beğenmedim çok pinipirikli geldi bana ümit hoca hamile insan zaten pinpirikli ümit hocayla iyice pinpirik oluyor insan ha iyi doktordur tartısılmaz ama insan anlsabıldıgı bır doktora iyi elektirik alabildiği bi doktora gitmeli ben o elektiriği alamadım

Dün Tepe Prime iş merkezin'de Cihangir Çakıcı'nın Kliniğine muayene için gitmiştim. Cihangir Bey'in hastalara karşı gösterdiği iyi niyet ve tutumunu çalışanlarına da göstermesini umuyorken dün tartışmanın ortasında kaldık benimle birlikte 5 hasta daha vardı kızı yaşındaki çalışanına ağza alınmayacak kırıcı sözler sergiledi ve hastanın sonucunu buruşturup elemanının yüzüne attı ben böyle bi manzarayla ilk kez karşılaştım çalışanını işten çıkarttı ve o kızın ağlamasına şahit olduk hepimiz her ne olursa olsun bu davranış etik değildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ben de bir hastasıyla bekleme konusunda tartıştığını gördüm dr Bey tatile gideceği için bütün bi haftanın hastalarını sıkıştırmış 2 saat bekledik ve sonra başka bir hastanın bizim de işimiz gücümüz var boş insanlar değiliz bunu daha önceden bildirmeniz gerekirdi demesi üzerine hastnın dosyasını verdi ve başka yere gidin o zaman dedi. Biz de bunları duyunca hiç başlamayalım dedik ve çıktık

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihangir hocaya ben de gittim. Iyi dr olmasina diyecek yok, ayni zamanda normal dogumu da destekliyor. Fakat saatlerce bekletiyor, muayene saatlerine hic sadik degil. Ayrica sizi asla hatirlamiyor. Ilac dozlarinizi vs kendiniz hatirlatmalisiniz. Onun disinda muayene 2 dk’dan fazla surmez. Cihazlari da pek yeni sayilmaz. Tavsiyem kesinlikle Umit Korucuoglu

bende kendisine gittim. ama maalesef ilk üç ayda düşük yaptım. beni hiç bekletmedi. yani en fazla belki bi yarım saat beklemişimdir heralde. nezaman yazsam arasam cevap verdi. benim için en önemlisi bu. düşük yapınca da tüm testleri tahlilleri istedi. bazı doktorlar ilk düşükte gerek görmüyomuş. tekrar hamile kalırsam yine kendisine gidicem insallah. tabii doktor seçiminde bence doktorla hasta arasındaki elektrik de önemli. isterse en iyisi olsun elektrik tutmazsa olmuyor. o yüzden bence yorum dan ziyade gidip yüzyüze tanışmak daha iyidir diye düşünüyorum. insallah hepimizi sağlıklı şekilde bebeklerimize kavuşuruz. sevgiler...

Bende dogumumu cihangir hocada yaptım.aynı gün 3dogum yaptırmasına ragmen defalarca kontrol etti gece uyurken yine hastaneye kontrole geldi ve normal dogum olmadına ragmen cok rahat gecti.2.bebegim olursa yine cihangir hocaya giderim

Merhabalar 2016 yılında kordon dolanması gerekçesi ile sezaryen dogum yapmıştım. Aradan 2 yıl bile geçmemiş olmasına rağmen Cihangir hocam sayesinde ikinci doğumum normal oldu. Bir cok doktor riskli bulurken her sordugumda yapabilecegimize inandirdi sagolsun. Ssvd isteyen herkese öneririm.

Back
X