Erkek bebek sahibi olmak isteyen inançlı! arkadaşlar. Bu nasıl inançtır anlayamadım. Kimse kimsenin inancını sorgulayamaz ama fikrimi söylemek istedim. Tabi ki insanın gönlünden geçiyor hem kız bebek hem de erkek bebek. Ama ben inançlıyım, Allah beni sevmiyor mu? Başkalarından neyim eksik gibi düşünceler tamamen saçma geliyor bana. Evlat işi tamamen kader kısmettir ve bir sınav vesilesidir. Her insanın kaderi farklı ise evladı da farklıdır. Allah kimine erkek verir, kimine kız verir, kimine ikisini birden verir, kimine de hiç vermez. Bunları sorgulamanın inançla bağdaşır yönünü göremiyorum doğrusu. Sadece dua edin bol bol-eminim ki ediyorsunuz- Allahın işine karışılmaz. Onun kudretinden sual olunmaz.Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Erkek bebek sahibi olmak isteyen inançlı! arkadaşlar. Bu nasıl inançtır anlayamadım. Kimse kimsenin inancını sorgulayamaz ama fikrimi söylemek istedim. Tabi ki insanın gönlünden geçiyor hem kız bebek hem de erkek bebek. Ama ben inançlıyım, Allah beni sevmiyor mu? Başkalarından neyim eksik gibi düşünceler tamamen saçma geliyor bana. Evlat işi tamamen kader kısmettir ve bir sınav vesilesidir. Her insanın kaderi farklı ise evladı da farklıdır. Allah kimine erkek verir, kimine kız verir, kimine ikisini birden verir, kimine de hiç vermez. Bunları sorgulamanın inançla bağdaşır yönünü göremiyorum doğrusu. Sadece dua edin bol bol-eminim ki ediyorsunuz- Allahın işine karışılmaz. Onun kudretinden sual olunmaz.Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
ne kadar tartışılsa da boş. cinsiyet seçmedik sonuçta. benim bi oğlum var. ikinciye hamileyim, o da oğlan. onunda oğlan olacağını öğrendiğimde üzülmüştüm. ben bi kız doğuramayacak mıyım diye. bi de kız sahibi olanların nispetleri. kuzenimin kızı var oğlumla yaşıt. ikinciyi doğurursa o da kız olsun istermiş.kızlar daha hayırlıymış.anneye arkadaşmış falan filan.neyse sokakta bi kız çocuğu görsem ben hiç sahip olamıcam diye düşünüyordum.imrenerek bakıyordum.sonra hiç çocuk sahibi olamayanların benim hissettiğimden daha fazlasını hissediyor olabileceğini düşündüm. allaha şükrettim.evlat verdi diye. belki teselli ettim kendimi. bilmiyorum. ben de bi kız bi erkek evlat sahibi olmayı isterdim ama hayırlısı böyleymiş demek ki. sağlıklı akıllı hayırlı ve de uzun ömürlü olsun çocuklarımız.
arkdaşlar nekadar şanslısınız evlat sahibi olmuşsunuz çok güzel duyguyu yaşamışsınız bilzerde uğraşıyoruz olmuyo ilk bebeğm iki aylık düşdü kalbi durmuşdu bir yıl üç ay oldu tam ve busurede üç kere aşılama sonuç negatif ne kadar zor durum anlatamam her adet olduğunda ağlamak bizler ne yapalım arkadaşlar bizde allahım bitane ver bizede o çok güzel duyguyu anne olmayı biz bebekleri görünce neler hissediyoruz hamile bayanları ne kadar hevesleniyoruz sadece dertleşmek istedim arkadaşlar anlayın beni allahım herkesin istediğini versin bide eşlerimiz başkalrının çocuklarını sevdimi kendimizi ne kadar çaresiz hissediyoruz rabbim çok güzel evlatlarınızı sizlere bağışlasın anneleri bizlerede dua edin
vajinal dus hakkinda ne dusunuyosunuz duygu ve helen ve diger kizlar
deneyen cok
birde erkek copcuk hakkinda yeni bir konu actim orayi okuyun cinsiyet bolumunde
bende çok istiyordum bebek. eşim 5 ay kadar sonra istiyordu. neticede kız oldu..
Yengem var mesela 3 kızı oldu ard arda ama çocukları çok sever ve eşini de deli gibi sever. erkek bebek istedi olmadı olmadı 18 yaşındayken en büyük kızı yeniden bebek yaptı ama umudu yoktu erkek olsun diye ve erkek oldu.. bu hırstan vazgeçtiği anda Allah nasip etti.
bende çok istiyordum bebek. eşim 5 ay kadar sonra istiyordu. neticede kız oldu..
Yengem var mesela 3 kızı oldu ard arda ama çocukları çok sever ve eşini de deli gibi sever. erkek bebek istedi olmadı olmadı 18 yaşındayken en büyük kızı yeniden bebek yaptı ama umudu yoktu erkek olsun diye ve erkek oldu.. bu hırstan vazgeçtiği anda Allah nasip etti.
kızlar bence evladın kızı erkeği olmaz... ama ben çok görüyorum kız istiyorum erkek istiyorum diyenleri...
ben inanmam ama çin takvimimi ne varmış... ona göre hamile kalıpta kız veya erkek bebek doğuranlar çokmuş... bi araştırın bakalım isterseniz...
kızlar bence evladın kızı erkeği olmaz... ama ben çok görüyorum kız istiyorum erkek istiyorum diyenleri...
ben inanmam ama çin takvimimi ne varmış... ona göre hamile kalıpta kız veya erkek bebek doğuranlar çokmuş... bi araştırın bakalım isterseniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?