Cnm mrb bende dicle hanima ameliyat olacam temmuz sonu agustos basi korkuyorum tabiki bende nasl olur iyi olurmu diye sen baska bilgi aldinmi baskalarindaTemmuz ortası ağustos başı gibi rinoplasti ameliyatı olacağım.ancak kıkırdak için kaburgadan kıkırdak alınabiliyormuş ameliyat sırasında( o kısım biraz beni korkuttu
Canm benim tanidigim var hacettepe estetik ve cerrahi bolumunde uzman asistanlardan en iyisi oymus ve uygun ve guzel yapiyomus som yiliymis sonra ya dr. Olacakmis uzman 4000 500 yapiyo buda 1200 1500 arasi yapiyomus uzman asistan oldugu icin iyi oldugunuda tavsiyeyle gittim fiyatida uygunCanım bende biyerde bilgi bulamadımhala araştıyorum.Bitane forumda bahsedilen kişi var oda çok memnun o kadar.
Ameliyat oldunuzmuTemmuz ortası ağustos başı gibi rinoplasti ameliyatı olacağım.ancak kıkırdak için kaburgadan kıkırdak alınabiliyormuş ameliyat sırasında( o kısım biraz beni korkuttu
Ameliyat oldunuz muTemmuz ortası ağustos başı gibi rinoplasti ameliyatı olacağım.ancak kıkırdak için kaburgadan kıkırdak alınabiliyormuş ameliyat sırasında( o kısım biraz beni korkuttu
Ameliyat oldunuzmuAmeliyat oldunuz mu
Yok olmadim dahaAmeliyat oldunuzmu
Ama çok hastası var bir stajer doktor olarak baya yoğun içim rahat benm kardesim icinde ameliyat dusunuyoruz onuda dicle hanm yapacakAmeliyat oldunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?