Dr. Dicle Yaşar Aksöyler burun estetiği hacettepe

Emelorta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
3
0
36
33
Arkadaşlar merhaba hacettepe üniversitesinden bugün ameliyat tarihi aldımfiyat olarak 1400 TL fiyat aldım.Dr.Dicle Yaşar Aksöyler hanım'dan daha önce ameliyat olan var mı ? Kendisi araştırma görevlisi hacettepe üniversitesinin araştırma görevlilerine estetik ameliyat olan var mı ? yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum . İyi Günler

Ne zaman olacaksın peki ameliyatı ben de olucam ve su an senin olacağın ameliyatı merak ettim :))

Temmuz ortası ağustos başı gibi rinoplasti ameliyatı olacağım.ancak kıkırdak için kaburgadan kıkırdak alınabiliyormuş ameliyat sırasında ( o kısım biraz beni korkuttu

Temmuz ortası ağustos başı gibi rinoplasti ameliyatı olacağım.ancak kıkırdak için kaburgadan kıkırdak alınabiliyormuş ameliyat sırasında ( o kısım biraz beni korkuttu
Cnm mrb bende dicle hanima ameliyat olacam temmuz sonu agustos basi korkuyorum tabiki bende nasl olur iyi olurmu diye sen baska bilgi aldinmi baskalarinda

Canım bende biyerde bilgi bulamadım hala araştıyorum.Bitane forumda bahsedilen kişi var oda çok memnun o kadar.

Canım bende biyerde bilgi bulamadım hala araştıyorum.Bitane forumda bahsedilen kişi var oda çok memnun o kadar.
Canm benim tanidigim var hacettepe estetik ve cerrahi bolumunde uzman asistanlardan en iyisi oymus ve uygun ve guzel yapiyomus som yiliymis sonra ya dr. Olacakmis uzman 4000 500 yapiyo buda 1200 1500 arasi yapiyomus uzman asistan oldugu icin iyi oldugunuda tavsiyeyle gittim fiyatida uygun

Merhaba bende kendisine ameliyat olcam insallah yarin randevum var yanliz ben gogus ve karin germe yaptircam gecen hafta randevu aldim ama ameliyattaymis yarin gorusmek kismet olcak kendisi hakkinda hic bir bilgi yok yuz yuze gorusup guven alabilirim insallah son senesiymis diger asistanin dedigine gore baktim acemi bir dr yine ayni hastenede prf. Olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…