Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım gebzeden gelen benim sizinle facede de yazışmıştık :)
avrasya hastanesinin uygun oluşu aklımı çelmiyor değil ama nedense dilek hanıma gitmezsem pişmanlık yaşıcam diyede korkuyorum...
2 sefer muayeneye gittim kendisine ilkinde çok fazla güven verdi bana ama bu son gidişimde çok alkımda soru işareti kaldı. kendiside doğumdan gelmişti ve hızlı hızlı muayene ediyordu belki yorgundu ondandır diye umuyorum .. sizinle aynı haftadayız ben den nst yi 1 temmuzda burda yaptırıp faxlamamı istedi sizden ne zaman istedi? sonrasında 8 temmuzda kontrole çağırdı.
evet ümraniye şubesi.Sizin doğumunuza ne kadar kald.kaç yıl önce sezeryan olmuştunuz
bu ayın sonunda oğlum 2,5 yaşında olacak benimde doğumum bu ay olacak kısmetse.
bu ayın sonunda oğlum 2,5 yaşında olacak benimde doğumum bu ay olacak kısmetse.
Dilek hanım beni Haziran sonu çağırmıştı çatı muayenesi yapıcaktı sezaryen raporumda çatı darlığı yazıyor diye. Ama Avrasya daki Özgür hanıma gittim ben hem daha yakın hem daha uygun diye birde Dilek hanım bana 17 Temmuz-28 Temmuz arası doğumun demişti kendisi 20 Temmuz-10 Ağustosta izinli olacakmış yani benim doğum 20 Temmuzu geçerse doğumuma giremeyecekti. Özgür hanıma gittim oda 15 Temmuz dedi doğum için 37+1 de gittim Özgür hanıma çatı muayenesi yaptı üst kemiğin biraz aşağıda ama 1cm açıklığın var ve rahim ağzın yumuşamış ben seni doğurturum dedigayet olumluydu yani. Yarın tekrar randevum var bakalım son durum ne yarın 38+4 oluyorum. 37+4 de nişanım geldi ama başka bi gelişme olmadı henüz
Özgür hanımda ssvd den sezaryen ücreti alıyor sigortalıya 1.100TL
Dilek hanım beni Haziran sonu çağırmıştı çatı muayenesi yapıcaktı sezaryen raporumda çatı darlığı yazıyor diye. Ama Avrasya daki Özgür hanıma gittim ben hem daha yakın hem daha uygun diye birde Dilek hanım bana 17 Temmuz-28 Temmuz arası doğumun demişti kendisi 20 Temmuz-10 Ağustosta izinli olacakmış yani benim doğum 20 Temmuzu geçerse doğumuma giremeyecekti. Özgür hanıma gittim oda 15 Temmuz dedi doğum için 37+1 de gittim Özgür hanıma çatı muayenesi yaptı üst kemiğin biraz aşağıda ama 1cm açıklığın var ve rahim ağzın yumuşamış ben seni doğurturum dedigayet olumluydu yani. Yarın tekrar randevum var bakalım son durum ne yarın 38+4 oluyorum. 37+4 de nişanım geldi ama başka bi gelişme olmadı henüz
Özgür hanımda ssvd den sezaryen ücreti alıyor sigortalıya 1.100TL
ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR DOĞUMUM GERÇEKLEŞTİ :) darısı başınıza inşallah :)
38+3 haftamda (11 gün erken ) oğlum dünyaya geldi ..açıkçası çok tereddüt ediyodum hastaneden ve dilek hanımdan ama yinede denemek istiyodum .. dilek hanım gerçekten çok iyi ALLAH ondan razı olsun ebelerde çok iyiydi
ben hastanedende çok memnun kaldım .. RABBİM sizlerede normal doğum nasip etsin inşaallah inanılmaz bir duygu
bebeğini hemen görmek acıyı unutmak :) sizdende güzel haberler alırız inşallah[
Geçmiş olsun.Bebeğiniz hayırlı olsun.sorucak o kadar çok şey varkı.herşey normalmi ilerledi suni sancı verildimi.
ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR DOĞUMUM GERÇEKLEŞTİ :) darısı başınıza inşallah :)
38+3 haftamda (11 gün erken ) oğlum dünyaya geldi ..açıkçası çok tereddüt ediyodum hastaneden ve dilek hanımdan ama yinede denemek istiyodum .. dilek hanım gerçekten çok iyi ALLAH ondan razı olsun ebelerde çok iyiydi
ben hastanedende çok memnun kaldım .. RABBİM sizlerede normal doğum nasip etsin inşaallah inanılmaz bir duygu
bebeğini hemen görmek acıyı unutmak :) sizdende güzel haberler alırız inşallah
Merhabalar yakın zamanda Dilek Yağmur’a giden var mı acaba
Çok teşekkürler, ben de çok güzel yorumlar okudum kendisiyle ilgiliBen gitmiyorum ama esim kendisinin hastalarina epidural yaptigi icin takip ediyorum haftada en az 2 kez doguma giriyorlar beraber esim iyi oldugunu soyluyor.