Dr Ege Özgentaş Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

ben alanya başkentte normalde yarın olacaktım yani cuma günü ama benden kaynaklı tarih sorunu yaşadım..diğer forumdakiler bana kendimi çok iyi hissettirdi açıkcası..kendisiyle görüşmemdede bana çok güven verdi hemen yapalım hadi şu gün gel gibi tavır sergilemedi asla.. o açıdan sanırımramazandan önce 10 temmuzdan sonra sonunda yaptırıcam..inşallah herşey iyi olur..

bende alanyadayım ay başında Ege beye muayene oldum.. dediğin gibi çok güven veriyo özgeçmişine bakarsan zaten o güvenide hakediyo.. inşallah herşey istediğin gibi olur bende ramazandan sonra düşünüyorum. Güzelim rica ediyorum ameliyat sonrası bilgi verirsen çok sevinirim.

evet cnm inşallah iyi olur..bende cevap aldım bugün sanırım haftaya olucak.. ramazan ayı içerisne denk geldi ama olsun.sana bilgi vericem mutlaka.. 2 kere erteledim ama bu sefer olucak inşallah..

Merhabalr... Ben Ege beye başkentte perşembe günü ameliyat oldum
hiçbir sorun yaşanmadı şu ana kadar dün dikişini aldırdım burun ucundaki.. perşembe alçısı çıkıcak üstünde şu an burnumla ilgili çok bi fikrim yok ama ucundaki düzelme fazlasıyla belli..Canım sana çok önemli bi bilgi alçın için ya Ege beyin yanına istanbula gidiceksin yada sana Akdeniz üniversitesinden yine Prof. arkadaşından randevu alıyor..perşembe günü oraya gidicem ..Şimdilik bu kadar..Sormak istediğini sorabilirsin aklıma gelenleri yazdım senin için :))))))

çok geçmiş olsun çok sevindim senin adına darısı bana :) sormak istediğim bi sürü şey var :) silikon tamponlardan mı koyuyo bana tampon kullanmıyorum demişti?? Ege bey burda kalmadığı için sonrasında kim yardımcı oluyo dikişlerin alınması vs alçı için Antalyaya mı gideceksin ?????

çok geçmiş olsun çok sevindim senin adına darısı bana :) sormak istediğim bi sürü şey var :) silikon tamponlardan mı koyuyo bana tampon kullanmıyorum demişti?? Ege bey burda kalmadığı için sonrasında kim yardımcı oluyo dikişlerin alınması vs alçı için Antalyaya mı gideceksin ?????

Tampon olayı yok canım..Bana bir gece yatış demişti ama saat 4 -5 gibi gelip istersen eve gidebilirsin dedi bende çıktım..ertesi sabah gittim.içini temizliyor kendisi bizzat kurumuş kan parçaları felan oluyo çünkü nefes zorlaşıyo.. pazartesi hemşire aldı dikişlerini onun içinde yönlendiriyor zaten kendisi...alçı için akdeniz üni. aradı randevu aldı.. oda yine prof.dr..estetik cerrah yani.. bi dahaki gelişine bakıcak şekle ve sonuca.. şimdilik bu kadar :))))))))

ama şu bi gerçekki alçılıyken hiçbişey anlamıyosun şeklinden.. iyimi kötümü güzelmi sadece ucunu görüyosun oda insanı tatmin etmiyo acaip bi merak duygusuyla doluyum sabah olsun ve açılsın istiyorum sadece..öfffffffffffffffffffff :))))

Merhaba :) Akdeniz üni. ye gittik Prof. Koray coşkunfırat ilgilendi cnm.. kendisinide zamanında araştırmıştım ben :) Gayet iyi ilgilendi çok nazik ti aynaya baktım herşey beklediğim gibiydi hafif şişlik olan yerler olduğunu söyledi ama ben çok farkedemedim sadece burunda alçının yarattığı bi baskı izi oluyo.. Ama güzeldi tekrar bantladı deri kendini salmasın 3-4 gün sonra çıkartabilirsin dedi.. Çok Şükür Allaha ki herşey çok sorunsuz yaşandı bitti.. TAbi korumak çok öneemli darbelere karşı tek yapmam gereken bu.. Harika bi duygu harika bi özgüven..Kimse ertelemesin böyle bir psiklojik rahatsızlığını ...

Tampon olayı yok canım..Bana bir gece yatış demişti ama saat 4 -5 gibi gelip istersen eve gidebilirsin dedi bende çıktım..ertesi sabah gittim.içini temizliyor kendisi bizzat kurumuş kan parçaları felan oluyo çünkü nefes zorlaşıyo.. pazartesi hemşire aldı dikişlerini onun içinde yönlendiriyor zaten kendisi...alçı için akdeniz üni. aradı randevu aldı.. oda yine prof.dr..estetik cerrah yani.. bi dahaki gelişine bakıcak şekle ve sonuca.. şimdilik bu kadar :))))))))

ne kadara ameliyat oldunuz acaba?

Back
X