Dr.egemen koyuncu hakkında.

alieymen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
6
2
36
İstanbul
slm arkadaşlar ben 3ay önce kadıköy şifada doğum yaptım doktorum egemen hanımdı ben hayatımda bu kadar ilgili hastalarına sahip sevecen kararlı...bir drla karşılaşmadım.hamileliğim boyunca ona gittim çok memnun kaldım normal doğum istedim normal doğum yaptım ve bana o kadar güzel bir enerji verdi ki doğumda anlatamam.yeterki istekli olun normal doğum için her konuda yanınızda ilgili.arkadaş gibi eğer tekrar hamile kalırsam ona gidecem ALLAH izin verirse...eğer sizde dr.arıyosanız kaçırmayın derim...

ücret ne kadar acaba

Opr. Dr. Atadan Egemen KOYUNCU’nun kişilik haklarını ihlal eden ve mesleki açıdan rencide etmeye yönelik hukuka aykırı nitelikte bulunduğu tarafımızdan tespit edilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu acılalaı baya bır zaman olmus ama yınede yazıcam kı benım kı doktor aratanla rokusunlar dıye yaklasık 4 aydır kadıkoy sıfa hastanesı egemen koyuncuya gıdıyorum benım doktorum senede bır yumurtluyordum her ay yumurtlamaya basladım kararlıysanbende kararlıyım senınde cok guzel bı bebısın olucak dedı ve 4. ayda hamıleydım. ılk 1 ve 2 . gıdısınızde bıraz mesafelı olabılır ama onun alısma hastasına yakınlasma tarzı bu sonrada arkadas gıbı hatta bazen abla kardes gıbı oluyorsunuz arar sorar 7-24 cebını verır hıc terslemez.. onun dedıklerını harfıyen uygulayın ıste rguven ıster ben guvendım ve uyguladım sonuc ortada 2 aylık hamıleyım ve cok cok tavsıye edıyorum cok ıyı bır doktordur kendısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…