Dr eray balcan labioplasti

burcu_3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Eray balcana labioplasti olup memnun kalan var mı kızlar acilll bu doktora karar verdim korkuyorum pişman olmaktan

Eğer istanbuldaysan özgür kartallar görüşmeden hiçbir doktora gitme görüş sonra karar ver ben ona gittim başlık açmıştım okuyabilirsin.

Eray balcana labioplasti olup memnun kalan var mı kızlar acilll bu doktora karar verdim korkuyorum pişman olmaktan
Merhaba forumda bu beye labioplasti yaptıran bir bayan vardı bundan bir kaç yil önce kendisi ile mesajlaşmıştık hatta.süreci sorunsuz geçmişti ve memnundu.tavsiye etmişti banada

Merhaba forumda bu beye labioplasti yaptıran bir bayan vardı bundan bir kaç yil önce kendisi ile mesajlaşmıştık hatta.süreci sorunsuz geçmişti ve memnundu.tavsiye etmişti banada
Ayy çok sevindim bu yoruma görüntü istediği gibi olmuş muydu hudoplasti ile birlikte mi olmuştu acaba hatırlıyor musunuz

Eğer istanbuldaysan özgür kartallar görüşmeden hiçbir doktora gitme görüş sonra karar ver ben ona gittim başlık açmıştım okuyabilirsin.
Özgür kartalı biliyorum evet sonuçları muhteşem herkes çok memnun ama maalesef bütçemi çok aşıyor fiyatları çok uçuk öğrenciyim bende🥺

Özgür kartalı biliyorum evet sonuçları muhteşem herkes çok memnun ama maalesef bütçemi çok aşıyor fiyatları çok uçuk öğrenciyim bende🥺
Ben geçen yıl Kasım’da yaptırdım fiyatları çok uçuk değildi hatta görüştüğüm diğer iki doktordan daha uygundu yarı fiyatına gelmişti bana şu an fiyatları ne bilmiyorum açıkçası… yuz yüze görüşmeye giderseniz bence pazarlık yapın

Ben geçen yıl Kasım’da yaptırdım fiyatları çok uçuk değildi hatta görüştüğüm diğer iki doktordan daha uygundu yarı fiyatına gelmişti bana şu an fiyatları ne bilmiyorum açıkçası… yuz yüze görüşmeye giderseniz bence pazarlık yapın
Şuanda 90-160 bin arası fiyat verdi bana pahalı geldi açıkçası

2024 Kasım’da size verdiği 160.000 civarında bir para ödedim ben bence zam yapmamış fiyatı hâlâ ideal. Ben başka bir doktora ameliyat olmayı çok istiyordum daha önce de belirtmiştim yıllarca o doktora gitme hayali kurdum her aradığımda fiyat artmıştı… en son aradığımda benim müsaitim de kendisi başka şehirde olacaktı o gün Özgür Kartal’ı buldum ve iyi ki diyorum estetik operasyonlar gerçekten sıkıntılı iş eğer bütçenize zorlamayacaksa bir kere verin en iyisine yaptırın…

Niyeyse o doktordan hiç hoşlanmıyorum estetik değil ama doğum konusunda çok şikayet duydum

Back
X