- 21 Temmuz 2014
- 129
- 137
- 133
- Konu Sahibi Tinkerbell9
-
Merhaba kızlar,
5 Ocak yani yarın Memorial Ataşehirde ameliyat oluyorum. Önemli olan bacaklarım.. İnşallah istediğim inceliği yakalarım. Ben yurtdışında kalıyorum. Ameliyat icin İstanbul'a geldim.
Yarin sabah 8:00'de tahlillerim yapıldıktan sonra başlıyor operasyon.
Buradanesmeraldam C ChAneL81 hesapkitap kosmetik BenToprak ve Jelesec ' e teşekkür ediyorum. Çok yardımcı oldunuz yorumlarınız ile. Aranızdan özel görüştüğüm arkadaşlarda var ve sizi tanıdığıma çok memnun oldum.
Maalesef fotoğraf paylaşmayacağım fakat hastane ortamı, kaç cm incelme oldugunu buradan sizi bilgilendiririm inşallah.
Sevgiler
Canım dualarımız seninle yarın uyu uyan güzelce sağlıklı bir şekilde aramıza dön inş; ayyyy benim ameliyat sabahlarım geldi aklıma dr yi heyecanla beklemelerim:))))))) adama dünya şey sormam, çok öptüm arkadaşımm.doktora de incecik istiyorummm ne kadar çekebiliyorsan çek diyeee
Çok çok çok öpüyorum seni. Hayırlısıyla yarın uyu uyan mutlu ol inşallah. Duamdasın biliyorsunMerhaba kızlar,
5 Ocak yani yarın Memorial Ataşehirde ameliyat oluyorum. Önemli olan bacaklarım.. İnşallah istediğim inceliği yakalarım. Ben yurtdışında kalıyorum. Ameliyat icin İstanbul'a geldim.
Buradanesmeraldam C ChAneL81 hesapkitap kosmetik BenToprak ve Jelesec ' e teşekkür ediyorum. Çok yardımcı oldunuz yorumlarınız ile. Aranızdan özel görüştüğüm arkadaşlarda var ve sizi tanıdığıma çok memnun oldum.
Maalesef fotoğraf paylaşmayacağım fakat hastane ortamı, kaç cm incelme oldugunu buradan sizi bilgilendiririm inşallah.
Sevgiler
Yaa insallah canım.. Kac saat sürer bilemem. En cok korkum narkoz. Bu zamana kadar hastane ile hic isim olmadı. Narkoz ve yan etkisinden cok korkuyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Esim benimle iyi ki. Onsuz kalkisamazdim ısın içinden. Bende cok öpüyorum!
Çok çok çok öpüyorum seni. Hayırlısıyla yarın uyu uyan mutlu ol inşallah. Duamdasın biliyorsun
Canım ben iyiyim. Unuttum bile ben amelyatimi, herşey normale döndü, hayat devam ediyor, sağolasın. Yaşlımısın? Ozaman benide al kulübineesmerim nasılsın iyimiisn tatlım? sıra tikerde kısaltıyorum ben yaşlılık hoşgörün:)))))))))
Canım ben iyiyim. Unuttum bile ben amelyatimi, herşey normale döndü, hayat devam ediyor, sağolasın. Yaşlımısın? Ozaman benide al kulübine
T Tinkerbell9 eşin sağolsun, ne güzel yanında olması..... ben narkozdan uyandığımda ilk aklıma gelen çocuklarım ve eşim oldu, keşke yanımda olsalardı diye ağladım, senin için çok iyi olacak yani yanında olması. Narkozdanda hiç korkma, kan alınıyor zaten, endişelenme, uyuyup kaltığında herşey olmuş bitmiş olacak.
Yarin gidip öğreneyim. Sende mi oradasin yoksa?Tinkerbeel 6.kattamısın 7.demii? Hemşirelere ihtiyaç duyduğun an çağır butona bas tatlımm
Canım ben iyiyim. Unuttum bile ben amelyatimi, herşey normale döndü, hayat devam ediyor, sağolasın. Yaşlımısın? Ozaman benide al kulübine
T Tinkerbell9 eşin sağolsun, ne güzel yanında olması..... ben narkozdan uyandığımda ilk aklıma gelen çocuklarım ve eşim oldu, keşke yanımda olsalardı diye ağladım, senin için çok iyi olacak yani yanında olması. Narkozdanda hiç korkma, kan alınıyor zaten, endişelenme, uyuyup kaltığında herşey olmuş bitmiş olacak.
Yarin gidip öğreneyim. Sende mi oradasin yoksa?
Ben bu yazdıklarına güçlükle inanıyorum :))) nasıl uyuyup uyanacağım ve hic birsey hissetmeyeceğim aklım almiyor. Ameliyatta uyandığımı düşünsene :))
Hahaha bendede aynısı oldu...... ben asansörde uyudum bileErcan beysana bir şurup verecek leyla olacaksın valla hiç bişey hatırlmıyorsun bak gör hatta ben paranoyağım biraz dedim ben doktorumu göreceğim ameliyathanede beni bayıltmayın başka dr girer diye kafada kurdummm:)))))))
Hahaha bendede aynısı oldu...... ben asansörde uyudum bile
Uyanmazsın canım T Tinkerbell9 hiç korkma. Ben ilk tüm günümü hatırlamıyorum nerdeyse düşünsene. Hatta arkadaşıma neler anlatmışım odamda, sonra bana anlattı, hayatta demedim diye iddia ediyorum bide.
Merhaba kızlar,
Buradanesmeraldam C ChAneL81 hesapkitap kosmetik BenToprak ve Jelesec ' e teşekkür ediyorum. Çok yardımcı oldunuz yorumlarınız ile. Aranızdan özel görüştüğüm arkadaşlarda var ve sizi tanıdığıma çok memnun oldum. allaha emanet ol canım
Sevgiler
Canimm bugun buyuk gun demek gormemisim herseyin hayirlisini diliyorum sana hersey gonlunce olur insallahMerhaba kızlar,
Sevgiler
Haha buna sesli güldüm iyi ki varsınız anammmm yauHahaha bendede aynısı oldu...... ben asansörde uyudum bile
Uyanmazsın canım T Tinkerbell9 hiç korkma. Ben ilk tüm günümü hatırlamıyorum nerdeyse düşünsene. Hatta arkadaşıma neler anlatmışım odamda, sonra bana anlattı, hayatta demedim diye iddia ediyorum bide.
tinkerbell9 allaha emanet ol canım
Canim narkozu cok sevdim bende ilac koydular serum gibi aynen jelomun dedigi gibi leyla gibi oldum :)) cok sakindimYaa insallah canım.. Kac saat sürer bilemem. En cok korkum narkoz. Bu zamana kadar hastane ile hic isim olmadı. Narkoz ve yan etkisinden cok korkuyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Esim benimle iyi ki. Onsuz kalkisamazdim ısın içinden. Bende cok öpüyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?