- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
- 208
- Konu Sahibi Tinkerbell9
-
Dualarmiz seninle ve olacak herkesle insallah hersey guzel gecer ve hersey gonlunce olur canimTinkerbell9 hersey cok güzel olucak hayirlisiyla cok güzel citirlar olucaz bende birazdan yola cikicam yarin benim icinde büyük gün kizlar dua edin
Canım ben iyiyim. Unuttum bile ben amelyatimi, herşey normale döndü, hayat devam ediyor, sağolasın. Yaşlımısın? Ozaman benide al kulübine.
Tinkerbell9 hersey cok güzel olucak hayirlisiyla cok güzel citirlar olucaz bende birazdan yola cikicam yarin benim icinde büyük gün kizlar dua edin
Canimm bugun buyuk gun demek gormemisim herseyin hayirlisini diliyorum sana hersey gonlunce olur insallah
Basta hemen incelme olmasada biliyosun ki incelecek (bunu kendime de soyluyorum )
Dualarimiz seninle canim ameliyatini ol sonra istanbulu turlarsin bizim gibi insallah
Ben bu yazdıklarına güçlükle inanıyorum :))) nasıl uyuyup uyanacağım ve hic birsey hissetmeyeceğim aklım almiyor. Ameliyatta uyandığımı düşünsene :))
Jelesec yaşlı değil bi kere!
O yaşlı olursa ben de oluyorum çünkü
Ben yaşlarınızı bilmiyorumki! Gençle genç, yaşlıyla yaşlı oluyoruz boşverJelesec yaşlı değil bi kere!
O yaşlı olursa ben de oluyorum çünkü
seni gördüm yahu resimden çıtırsın benim yanımdabir dizi ameliayat daha lazımda bana artık eşim yok diyor genç alacakmış
Ben yaşlarınızı bilmiyorumki! Gençle genç, yaşlıyla yaşlı oluyoruz boşver
Adamların gözüne çok batmamak lazım. Bir anda durumu uyanıp, buna bu kadar masraf edeceğime, yenisini alırım demesinler!
Fotoşop o, fotoşop)).. Göbek resmimi unuttun muuu???
Tinkerbell9 olmuş arkadaşlar. Uyanmiş. Kendini iyi hissettiğinde yazar bizlere.
Merhaba arkadaşlar .. Ağır bir operasyondan sonra ilk defa bugun buskuvi yedim. Narkozun etkisi cok kötü oldu bende. Her yerim ağrıyor her harakette. Simit, bacak diz üstünden bileklere kadar yapıldı ve sırttan almış. Mide bulantisindan kendime gelemedim. Her birsey yediğimde istifar ettim. Cikis işlemlerim yapılıyor suan. Kendime ben neden böyle bir kötülük yaptım diye oturdum bi ton Ağladım.(
kosmetik geldi Yanıma Sağolsun onunda ameliyati bugündü. Nasıl suan bilmiyorum.
Cok cok gecmis olsun canim atlattin bunu da sukur bende cok agladim ilk gun kendie neden bu kadar aci verdim diye ama sonradan gecti herseyi unuttum :)) insallah bir an once iyilesirsinMerhaba arkadaşlar .. Ağır bir operasyondan sonra ilk defa bugun buskuvi yedim. Narkozun etkisi cok kötü oldu bende. Her yerim ağrıyor her harakette. Simit, bacak diz üstünden bileklere kadar yapıldı ve sırttan almış. Mide bulantisindan kendime gelemedim. Her birsey yediğimde istifar ettim. Cikis işlemlerim yapılıyor suan. Kendime ben neden böyle bir kötülük yaptım diye oturdum bi ton Ağladım.(
kosmetik geldi Yanıma Sağolsun onunda ameliyati bugündü. Nasıl suan bilmiyorum.
Cok cok gecmis olsun canim atlattin bunu da sukur bende cok agladim ilk gun kendie neden bu kadar aci verdim diye ama sonradan gecti herseyi unuttum :)) insallah bir an once iyilesirsin
kozmetik simdiden gecmis olsun dualamiz seninle
Normal canim benim hala agrilar var belim cok agriyordu ilk benimEve geldik simdi. Oturup kalkamiyorum.. Doktor bitkiler verdi alınması icin. Yarin Alıp başlayim hemen..
inkelbell9 ben ziyaret ettimkızlar birbirinizi ziyaret edersiniz hatta buradan yine eski bir arkadaşımız yarın ameliyat olacak odaları tıklayın k.kdan mısınız değin ceee yapın biribirinize:)))))))))))aman aman çok büyük beklentiyle girmeyin ameliyatlara ben kaç kere yattım bir Çağla şikel olamadımmçıtır olurmusunuz bilmemde eski halinizle kıyaslayınca çok memnun olacağınız kesin,haberleri yazın bizleri merakta bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?