- 15 Kasım 2014
- 1.253
- 1.604
- 408
- Konu Sahibi Tinkerbell9
-
Hayır Alpaslan Topçu benim doktorumErcan bey midir doktorunuz. Kendisi benim de geçen yıl amrliyatımı yaptı. Selülit için bi çare olmadığını söylemişti
Bende tartılmadim canım ne ölçtüm nede tartıldim. Elimde sadece öncesi fotolar var ..^_^ Sonrasını düşünemiyorum. WC mevzusu büyük sorun ve bacaklarımın tam bilek Kısmi korse yuzunden karincalaniyor ha bire(( kesik attım oysa ki tam Bitiş yerine .. Salakligima doymayimmmm! Nasil bu hale gelebildim (((
Bende tartılmadim canım ne ölçtüm nede tartıldim. Elimde sadece öncesi fotolar var ..^_^ Sonrasını düşünemiyorum. WC mevzusu büyük sorun ve bacaklarımın tam bilek Kısmi korse yuzunden karincalaniyor ha bire(( kesik attım oysa ki tam Bitiş yerine .. Salakligima doymayimmmm! Nasil bu hale gelebildim (((
Z zeyneptrn
Bnm ameliyatim 1 hafta sonra 7sinde ama internetten yaptigim arastirmalarda bolgesel simit veya baldir tarzinda fazlaliklarin varsa sonuc cok iyi.. yani ideal kilona yakin olman lazim.. ideal kilondam 10kilo ve daha uzeri fazlaligin varsa az etki ediyor.. neticede vucudundan alinacak max yag max 5 6lt civari oluyormus..
Eger ingilizceniz iyiyse su siteye bir bakin.. bir suru kisi resimleriyle aradaki farki gostermis. Yardimci olabilir sizede..
http://www.realself.com/smart-lipo/before-and-after-photos?tags=8087
Z zeyneptrn alinacak yagi hesaplarken vucut agirliginin % 8i deniyor.. mesala bnm icin 72×% 8= 5.7 lt.. ve eger o resimleri incelersen bazilarinin altinda fat removed seklinde 5000cc gibi ifadeler var.. yani 5lt yag cekilmis demek.. ama resme bakiyorsun hatun bildigin 2 beden atmis! 5lt yag demek aslinda 10kg vermekle es deger oluyo vucutta.. dier arkadaslarda bu 5lt rakamini asla kucumsemeyin.. gobek 2lt simitler 1lt basenlerde 2.5lt alinan bir bayan fistik gibi oluyo yani :)
Bende gelcek pzt ins basligimi acicam. Sali sabahi ameliyattan sonra gelismeleri yazicam ins hepimizinki cok guzel gecer
Pardonn ne kadar yag alindigini gosteren site suymus arkdslar :)
http://www.southfloridaplasticsurgery.com/before-after-photos/liposuction.html[/QU7
benim kuzenımde yaptırdı mukkemel oldu cok asırı kıloluydu 50 kılo suanda ama 1 ay hastanede yattı korkuyorum acıkcası smdıkıler 1 gunde cıkıp ısıne donebılırsın dıyorlar korse ve yuruyusle devam edebılırmısız ondan endıselıyıım 4 aya toparlanamazsam fena :)
evet baktım smdı super otesı ınsallah o resımlerdekıler gıbı ıstedıgımız sonucta oluruz guzel haberlerını beklıyorum canım :) dr kım kıme yaptırıyorsun amlyatını ozel degılse
Doktor Alpaslan Topcu cnm. Istanbul liv hospital hastahanesinde sali sabahi 8de olucam ameliyatimi.
Sitede bir arkadasimiz bu doktor beyden cok guzel sonuc almis.. Lakin bu arkadasin sadece 4kg fazlaligi varmis.. 60kg girip 54 olunca ideal kilosuna geliyo ve sonucu harika.. iste bu yuzden ideal kilodan uzaklastikca sonucta azaliyo.. doktorlar bile bu islem, kilo verme ameliyati deil bolgesel fazlalik ameliyati diyorlar hep..
benim 58 kg 72kg tam 14kg fazlam var.. o arkadas kadar iyi sonuclar goremeyecegimi biliyorum.. ama yillar sonra 70kg altini gormek bana deli gibi bir motivasyon olcak ins :)
Doktorda bu arada benden gobek simit sirt ic dis bacak seklinde orantili alicak. Elim kalbimde bekliyorum heyecanla o gunu :)
Senin haftaya hangi gun? :)
Z zeyneptrn bu arada bak aklinda olsun bu islem adi uzerinde ameliyat! Narkozun etkisi gecince cayir cayir agriyacak her yerin... 1 hafta sonra ancak rahatlican.. basit birsey gibi gorme asla.. ben eve gecince agrilarimi kessin die yanimda apranax fort almayi dusunuyorum.. dahasi birde o cubuklar vucuda girince vucutta morarcak.. hatta sıkılaşmak icin ozellikle cildin morarip yeniden kendini toparlamasi gerekiyormus..
Yaklaşık bir saat önce dr coşkun beyle görüştüm bel ve göbek için..fiyat konusunda 2-3 saate dönüş yapacaklarını söyledi merakla bekliyorum :)
Fiyat hep ayni asagi yukari cnm.. tek bolge 6binden basliyo her bolge basina 1000tl artiyo.. bu hastane ortaminda yapilanlar icin.. ama klinikte yapilanlar biraz daha uygun 5binden falan basliyo..
bnm bolge sayisi cok oldugu icin hastanede yapan bir doktor secmek istedim :)
benimlede paylaşırmısın :) zorlamıcak bır fıyat verırler umarım canm
Tabiki paylaşırım :) inşallah cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?