- Konu Sahibi Tinkerbell9
çok zorrrrr kilo vermekkolay gelsin canım ver kiloları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok zorrrrr kilo vermekkolay gelsin canım ver kiloları
Oyyyy iyiki varsın tabiiiiiiki. Tinkerbell9 benim ilk gözağrılarımdan, onun yeri başka. Sen yoktun ozamanlar, nerdeydin???beni de iyiki tanıdın demi Esmeraldamçok kıskancım çokkkk
![]()
Oyyyy iyiki varsın tabiiiiiiki. Tinkerbell9 benim ilk gözağrılarımdan, onun yeri başka. Sen yoktun ozamanlar, nerdeydin???
formu okuyorum genelde birinciyi yaptıran ikinci estetige kolay karar veriyor ben korkuyorum bazen acaba belime lipo yasam meme protez taksam bunla yetinsemmi acaba diye düşünüyorum karın germe korkunç geliyor bana kaçkez kabus gördüm kendimi amaliyat masasındaInsallah canim ay bende germe dusunmeye basladim video izledim bir tane kadin nasil degismis cok begendim ya bende dumduz karin istiyorum
Daha lipo sonuclarimi gormeden germeyi dusunmem de sacma ama acelem var sanki![]()
çok zorrrrr kilo vermek
Ay yok canim germe lipodan daha az agrili geciyor demistiformu okuyorum genelde birinciyi yaptıran ikinci estetige kolay karar veriyor ben korkuyorum bazen acaba belime lipo yasam meme protez taksam bunla yetinsemmi acaba diye düşünüyorum karın germe korkunç geliyor bana kaçkez kabus gördüm kendimi amaliyat masasında
Banada oldu oyle cok sicak mi banyo yaptim dedim kendi kendime sonra tuaftim gittim uzandim uyudum baya gecti sonraKizlar dusa girdim ciktim ve bayildim orada. Kendimi iyi hissetmiyorum. Basim donuyor oturdugum yerde. Neden?
Ondan denk gelmedim demek.tatlımm tiker sonra geldi ya biz senle denk gelmemişiz yazın ben arazi oluştum 3.5.ay girmemiştim aktif değildim o arada denk gelmemişizolsun geç oldu ama iyi oldu tanıştık
![]()
Canimmm sende iyi ki varsin!!! Ilk girdigimde sana yazip tanismak istedigim gunu hatirliyorum. Hep zaman ayirdin, destek ciktin bana. Iyi ki tanimisim seni. Amsterdama yolun duserse biliyorsun beni nerede bulacagini..Ağzına sağlık canım benim.
Iyiki varsın iyiki doğdun iyiki seni tanıdım.....
Mutlu mutlu yıllar diliyorum. Sağlıklı huzur dolu geçirmeni diliyorum.
Inşallah tam istediğin incelmeye gelirsin ve o soru gereksiz kalır "birdaha yaparmıydım".
Bende ilk doğumdan sonra kesinlikle diyordum ama evlat sevgisinden ikinciyide göze aldim. Diceksin aynısı değil ama demek istediğim, insanoğlu her acıyı unutuyor. Iyiki unutuyor yoksa biçok kişinin amcası, teyzesi, halası ve en önemlisi kardeşi olmazdı.
Sende bu günleri unutacaksın inşallah.
Benimde uykum var...Banada oldu oyle cok sicak mi banyo yaptim dedim kendi kendime sonra tuaftim gittim uzandim uyudum baya gecti sonra
Canım yemek bile yiyemiyom dedin, şekerin düşmüştür. Dikkatli ol. Azda olsa ye biseylerKizlar dusa girdim ciktim ve bayildim orada. Kendimi iyi hissetmiyorum. Basim donuyor oturdugum yerde. Neden?
Kizlar dusa girdim ciktim ve bayildim orada. Kendimi iyi hissetmiyorum. Basim donuyor oturdugum yerde. Neden?
Ay yok canim germe lipodan daha az agrili geciyor demistiJelesec bende lipo yaptim belim cok agridi simdide de germe istiyom keske hemen germz yapsaymisim
Sende bence hemen germe yap bence hic korkma
Kocaman kalp yolluyorum sana. Inşallah canımCanimmm sende iyi ki varsin!!! Ilk girdigimde sana yazip tanismak istedigim gunu hatirliyorum. Hep zaman ayirdin, destek ciktin bana. Iyi ki tanimisim seni. Amsterdama yolun duserse biliyorsun beni nerede bulacagini..
Ondan denk gelmedim demek.
Sen bana doğumgününü söyle, bak sanada neler yazacam.![]()
Evet kesinlik le ev tutup butun kk daki arkadaslarimi eve cagirrim :))) dusunsene parti yapiyormusuz kisir felancanım evet sırt zorlu oluyor lipoda; sen karın germede ev tut ben kalırım yanındaa![]()
Canimmm sende iyi ki varsin!!! Ilk girdigimde sana yazip tanismak istedigim gunu hatirliyorum. Hep zaman ayirdin, destek ciktin bana. Iyi ki tanimisim seni. Amsterdama yolun duserse biliyorsun beni nerede bulacagini..
Dinlen bosver kuafor gec saate kadar acik sonra yaptirBenimde uykum var...uyuyayim o zaman. Guya kuafore gidip fon cektirecektim.
yürüyüş yap canım bende diyet yapamıyorum yürüyüş yatıgım zaman verebiliyorumbiliirm selmacım zor olmazmı hala debeleniyorum bende 3.gün diyet yapsam bozup 10 gün yiyenlerdenim:))))))))