• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Ercan Karacaoglunda lazer lipoliz günlüğüm :)

Oyyyy iyiki varsın tabiiiiiiki. Tinkerbell9 benim ilk gözağrılarımdan, onun yeri başka. Sen yoktun ozamanlar, nerdeydin???

tatlımm tiker sonra geldi ya biz senle denk gelmemişiz yazın ben arazi oluştum 3.5.ay girmemiştim aktif değildim o arada denk gelmemişiz :KK19: olsun geç oldu ama iyi oldu tanıştık:KK68:

Insallah canim ay bende germe dusunmeye basladim video izledim bir tane kadin nasil degismis cok begendim ya bende dumduz karin istiyorum
Daha lipo sonuclarimi gormeden germeyi dusunmem de sacma ama acelem var sanki:KK53:
formu okuyorum genelde birinciyi yaptıran ikinci estetige kolay karar veriyor ben korkuyorum bazen acaba belime lipo yasam meme protez taksam bunla yetinsemmi acaba diye düşünüyorum karın germe korkunç geliyor bana kaçkez kabus gördüm kendimi amaliyat masasında

formu okuyorum genelde birinciyi yaptıran ikinci estetige kolay karar veriyor ben korkuyorum bazen acaba belime lipo yasam meme protez taksam bunla yetinsemmi acaba diye düşünüyorum karın germe korkunç geliyor bana kaçkez kabus gördüm kendimi amaliyat masasında
Ay yok canim germe lipodan daha az agrili geciyor demisti Jelesec Jelesec bende lipo yaptim belim cok agridi simdide de germe istiyom keske hemen germz yapsaymisim
Sende bence hemen germe yap bence hic korkma

Kizlar dusa girdim ciktim ve bayildim orada. Kendimi iyi hissetmiyorum. Basim donuyor oturdugum yerde. Neden?

tatlımm tiker sonra geldi ya biz senle denk gelmemişiz yazın ben arazi oluştum 3.5.ay girmemiştim aktif değildim o arada denk gelmemişiz :KK19: olsun geç oldu ama iyi oldu tanıştık:KK68:
Ondan denk gelmedim demek.
Sen bana doğumgününü söyle, bak sanada neler yazacam. :KK15::D:KK36:

Ağzına sağlık canım benim.
Iyiki varsın iyiki doğdun iyiki seni tanıdım.....

Mutlu mutlu yıllar diliyorum. Sağlıklı huzur dolu geçirmeni diliyorum.

Inşallah tam istediğin incelmeye gelirsin ve o soru gereksiz kalır "birdaha yaparmıydım".

Bende ilk doğumdan sonra kesinlikle diyordum ama evlat sevgisinden ikinciyide göze aldim. Diceksin aynısı değil ama demek istediğim, insanoğlu her acıyı unutuyor. Iyiki unutuyor yoksa biçok kişinin amcası, teyzesi, halası ve en önemlisi kardeşi olmazdı.

Sende bu günleri unutacaksın inşallah.
Canimmm sende iyi ki varsin!!! Ilk girdigimde sana yazip tanismak istedigim gunu hatirliyorum. Hep zaman ayirdin, destek ciktin bana. Iyi ki tanimisim seni. Amsterdama yolun duserse biliyorsun beni nerede bulacagini..

Canimmm sende iyi ki varsin!!! Ilk girdigimde sana yazip tanismak istedigim gunu hatirliyorum. Hep zaman ayirdin, destek ciktin bana. Iyi ki tanimisim seni. Amsterdama yolun duserse biliyorsun beni nerede bulacagini..

valla küstüm yahu tinker:KK12: bende yazdım o kadar bana hiç davet yok senden Amsterdama gel jelo diyeee:cool:

Back
X