- 9 Aralık 2020
- 121
- 19
- 28
- Konu Sahibi Antalyali_07
-
Revizyon düşünüyorsunuz. Bütçeniz nedir. Erkan Soylu çok farklı fiyatlar veriyor bu yil bir tanıdığım 30 bine olduğunu söyledi,burdan bir iyeye 85 bin demiş (ikiside ilk ameliyat)...Duru Onver'in revizyonunu kendisinin yaptığını duymuştum net olmamakla birlikte şuan kızın burnunu hiç beğenmiyorum. Burun iyice yayılmış... diğer doktoru tanımıyorum. Özelden burnunu atarsan başka doktorlarda önerebilirim... kalin derili degilse guzel sonuc cikacaktir zatenSlm arkadaslar 2 yil önce burun ameliyati oldum ve malesef burun deliklerim esit degil ve suan Rhinoplasti düsünüyorum.
Bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Iki Doktor arasinda gidip geliyorum
DR ERKAN SOYLU veya DR SERKAN BARISKAN
Bu doktorlarda ameliyat olan varmi ve memnun olan varmi acaba??? Lütfen yardim edin..........
Revizyon düşünüyorsunuz. Bütçeniz nedir. Erkan Soylu çok farklı fiyatlar veriyor bu yil bir tanıdığım 30 bine olduğunu söyledi,burdan bir iyeye 85 bin demiş (ikiside ilk ameliyat)...Duru Onver'in revizyonunu kendisinin yaptığını duymuştum net olmamakla birlikte şuan kızın burnunu hiç beğenmiyorum. Burun iyice yayılmış... diğer doktoru tanımıyorum. Özelden burnunu atarsan başka doktorlarda önerebilirim... kalin derili degilse guzel sonuc cikacaktir zaten
Duru'nun burnu basta çok güzeldi hatta ben doktoru düşüneyim dedim ,geçen profiline baktım filtre kullandığı halde burun yayılmış.. beğenmedim.. tabi her burnun sorunu farklı basik,yayik burun yalan doktorları direkt eliyorum.. benim güzel burnumu basmış önden doktor.Cok tsk ederim canim malesef kalin derili oldugumu söylemisdi ilk doktorum. Vallah bilemiyorum ama bana 35 bin demisdi tek erkan beye görüsmeye gitmedim henüz. Vallah canim Revizyon oldugu icin inan cok korkuyorum...
Henüz çok yeniyim ama sonucu beğenmiyorum on profilimi ,kendi burnundan kötü geniş yapmış. Revizyon düşünüyorum zamanı gelince. Deliklerim güzeldi,asimetri bırakmış. Nerden tutsan elinde kalıyorPaydosda sana özelden burnumu yollarim canim peki sendemi doktor ariyosun ??
Ayy inanmiyorum suan bende baktim. Burun resmen cok büyük bence...vallah bilemiyorum canim cok korkuyorum ama bunu söyledigin icin cok tsk ederim allah razi olsun..... peki senin düsündügün bir doktor varmi aklinda ??Duru'nun burnu basta çok güzeldi hatta ben doktoru düşüneyim dedim ,geçen profiline baktım filtre kullandığı halde burun yayılmış.. beğenmedim.. tabi her burnun sorunu farklı basik,yayik burun yalan doktorları direkt eliyorum.. benim güzel burnumu basmış önden doktor.
Antalya’da mı oldunuz ilkini kime oldunuzSlm arkadaslar 2 yil önce burun ameliyati oldum ve malesef burun deliklerim esit degil ve suan Rhinoplasti düsünüyorum.
Bu doktorlarda ameliyat olan varmi ve memnun olan varmi acaba??? Lütfen yardim edin..........
Bana çok büyük gelmedi.Yakından çekim yapabilmiş.O açı ve mesafede benim burnum nasıl görünürdü tahmin bile edemiyorum.Ayy inanmiyorum suan bende baktim. Burun resmen cok büyük bence...vallah bilemiyorum canim cok korkuyorum ama bunu söyledigin icin cok tsk ederim allah razi olsun..... peki senin düsündügün bir doktor varmi aklinda ??
Filtreli videoları filtre zaten burnu küçültüyor. Senin burnun o filtrede bence daha güzel çıkar. Filtreye rağmen çok kusurlu yayik basik ve delikler biri anya biri konyaBana çok büyük gelmedi.Yakından çekim yapabilmiş.O açı ve mesafede benim burnum nasıl görünürdü tahmin bile edemiyorum.
Burun deliklerinin şekli ve burun ucunun hemen altı,kolumellaya yakın olan kısım değişik görünüyor ama kendisi mutlu anladığım kadarıyla.
Bilemedim ,hep yorum olarak yazıyorlar ya ‘Erkan Hoca Burnu’diye.O burunlara çok benzemiyor.Bu bayanı ilk ameliyatımı olup eve dönerken görmüştüm.Revizyon olmuştu.Bantlıyken de burun delikleri tuhaf gelmişti .Ama yine de kendiminkinden daha çok beğendim.En azından defekti yok :/Filtreli videoları filtre zaten burnu küçültüyor. Senin burnun o filtrede bence daha güzel çıkar. Filtreye rağmen çok kusurlu yayik basik ve delikler biri anya biri konya
Canim butün doktorlar öyle yapiyor bnce instadan bi takip et. Kimse normal resim koymuyor cok nadir benceKendine güvenen doktor filtre yapmaz bence, bide her yönden resim paylasir. Iyide olsa kötüde olsa paylasip yaptiginin arkasinda durmasi gerek. Filtre neymis ya, ameliyat bu!
Bana çok büyük gelmedi.Yakından çekim yapabilmiş.O açı ve mesafede benim burnum nasıl görünürdü tahmin bile edemiyorum.
Burun deliklerinin şekli ve burun ucunun hemen altı,kolumellaya yakın olan kısım değişik görünüyor ama kendisi mutlu anladığım kadarıyla.
Canim sen kime ameliyat oldunki ve bence benim burnum kadar kötü olamazBilemedim ,hep yorum olarak yazıyorlar ya ‘Erkan Hoca Burnu’diye.O burunlara çok benzemiyor.Bu bayanı ilk ameliyatımı olup eve dönerken görmüştüm.Revizyon olmuştu.Bantlıyken de burun delikleri tuhaf gelmişti .Ama yine de kendiminkinden daha çok beğendim.En azından defekti yok :/
Ben İzmir’de ameliyat oldum.Burnumun ön görünümünden ve sırttaki boşluktan şikayetçiyim.Canim sen kime ameliyat oldunki ve bence benim burnum kadar kötü olamaz
hic sorma canim ya insanin piskolojisin bozuluyor resmenBen İzmir’de ameliyat oldum.Burnumun ön görünümünden ve sırttaki boşluktan şikayetçiyim.
Revizyon için tecrübeli bir dr arıyorum.
Merhaba Erkan Soyluya ben ameliyat oldumSlm arkadaslar 2 yil önce burun ameliyati oldum ve malesef burun deliklerim esit degil ve suan Rhinoplasti düsünüyorum.
merhabaSlm arkadaslar 2 yil önce burun ameliyati oldum ve malesef burun deliklerim esit degil ve suan Rhinoplasti düsünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?