- 9 Aralık 2020
- 121
- 19
- 28
- Konu Sahibi Antalyali_07
-
Size ne fiyat verdi sakıncası yoksa buradan ya da özelden yazabilir misiniz? Revizyon için aklımdaki doktorlardan birisi kendisi.merhaba
25 kasımda erkan soyluya revizyon oluyorum süreci paylaşıcam inşallah aksilik olmaz da her şey yolunda gider.
Ameliyat sonrası yorum yapıcam bakalım
Onun sanki başta ucu ödemliyken daha inceymiş şimdi ödem geçince saldı sanırım ama hoş bence fena değilRevizyon düşünüyorsunuz. Bütçeniz nedir. Erkan Soylu çok farklı fiyatlar veriyor bu yil bir tanıdığım 30 bine olduğunu söyledi,burdan bir iyeye 85 bin demiş (ikiside ilk ameliyat)...Duru Onver'in revizyonunu kendisinin yaptığını duymuştum net olmamakla birlikte şuan kızın burnunu hiç beğenmiyorum. Burun iyice yayılmış... diğer doktoru tanımıyorum. Özelden burnunu atarsan başka doktorlarda önerebilirim... kalin derili degilse guzel sonuc cikacaktir zaten
Burdan bir üye eren taştanın bir hastasını atmıştı. Adam revizyonda burnu sıfırdan şekillendirmiş ona da bir bakın bence ama pahalı olabilir
merhabaSize ne fiyat verdi sakıncası yoksa buradan ya da özelden yazabilir misiniz? Revizyon için aklımdaki doktorlardan birisi kendisi.
Sonucunuzu merakla bekliyorum
Peki memnunmusunuz ve kalin derinizmi var yoksa incemi??Merhaba Erkan Soyluya ben ameliyat oldum
Slm canim umarim reviziyon ameliyatin cok iyi gecmisdir...Memnunmusun bende erkan soylu düsünüyorum bu yüzden??merhaba
25 kasımda erkan soyluya revizyon oluyorum süreci paylaşıcam inşallah aksilik olmaz da her şey yolunda gider.
Merhaba çok teşekkür ederim şuan için gayet memnunum bir sorun yokSlm canim umarim reviziyon ameliyatin cok iyi gecmisdir...Memnunmusun bende erkan soylu düsünüyorum bu yüzden??
Merhaba ameliyat süreciniz nasıl geçti sizde sorun neydi duzeltebildi mimerhaba
Merhaba çok teşekkür ederim şuan için gayet memnunum bir sorun yokorta kalınlıkta bi deri yapım var ince derili değilim
Sadece burun deliklerindemi sorun var özelden fotoğraf atarmisinSlm arkadaslar 2 yil önce burun ameliyati oldum ve malesef burun deliklerim esit degil ve suan Rhinoplasti düsünüyorum.
Bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Iki Doktor arasinda gidip geliyorum
DR ERKAN SOYLU veya DR SERKAN BARISKAN
Bu doktorlarda ameliyat olan varmi ve memnun olan varmi acaba??? Lütfen yardim edin..........
Erkan Soylu revizyon için düşündüğüm iki doktordan biri.Kendisiyle iletişime geçtikten sonra randevu aldım.Önümüzdeki ay muayene olacağım bakalım.Slm arkadaslar 2 yil önce burun ameliyati oldum ve malesef burun deliklerim esit degil ve suan Rhinoplasti düsünüyorum.
Bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Iki Doktor arasinda gidip geliyorum
DR ERKAN SOYLU veya DR SERKAN BARISKAN
Bu doktorlarda ameliyat olan varmi ve memnun olan varmi acaba??? Lütfen yardim edin..........
300 bin ile 600 bin arası fiyatıBurdan bir üye eren taştanın bir hastasını atmıştı. Adam revizyonda burnu sıfırdan şekillendirmiş ona da bir bakın bence ama pahalı olabilir
Saçma ama ona gidenler sanırım en çaresiz olanlar insanların burun denecek bişeyi bile kalmamış misal michael jackson gitse ona bile bi burun yapabilirdi300 bin ile 600 bin arası fiyatı
Evet canim sadece burun delikleri ve biraz daha ince istiyorum....Sadece burun deliklerindemi sorun var özelden fotoğraf atarmisin
Haber et canim bize nasil gecti diye?ßErkan Soylu revizyon için düşündüğüm iki doktordan biri.Kendisiyle iletişime geçtikten sonra randevu aldım.Önümüzdeki ay muayene olacağım bakalım.
Merhaba. Ne kadara oldunuz ameliyatı? Ve memnun musunuz? İlk ameliyatınızdan ne kadar sonra oldunuz revizyon ameliyatınızı? Ben de erkan beye olmayı düşünüyorum ama her revizyon mağduru gibi hangi doktora güveneceğime karar veremiyorum.Merhaba çok teşekkür ederim şuan için gayet memnunum bir sorun yokorta kalınlıkta bi deri yapım var ince derili değilim
Merhaba fiyat bilgisini burdan yazmam doğru olmaz sanırım, ilk ameliyat üzerinden 1 yıl 1 ay geçmişti öyle oldum ikinci ameliyatı, tam bir ay oldu bugün ve çok memnunum şuanMerhaba. Ne kadara oldunuz ameliyatı? Ve memnun musunuz? İlk ameliyatınızdan ne kadar sonra oldunuz revizyon ameliyatınızı? Ben de erkan beye olmayı düşünüyorum ama her revizyon mağduru gibi hangi doktora güveneceğime karar veremiyorum.
Merhabalar benim cilt tipim çok kalın bu nedenle şişler yada ödem 2 yılda geçiyormuş ama şuanki ödrmli hali bile MaşallAllah tam istediğim burnu yaptı ve en önemlisi çok güzel nefes alıyorumPeki memnunmusunuz ve kalin derinizmi var yoksa incemi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?