Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sonuç ne oldu ben de Erkut hoca ile tedavi düşünüyorumErkut hoca ile başlamayı düşünüyorum
Hayırlı haberleri bekliyorumbaşladık ilaç aşamadindayız bu hafta yumurta toplanacak
maalesef hayırlı hber olmadı. Embriyo 5 tane oluştu 5. güne bekliyelim denildi ama embriyoların gelişimi durdu. sağlık olsun diyelim. ama erkut hoca her aşamada ilgilendi o konuda sıkıntı yok. hayırlısı olsun.Hayırlı haberleri bekliyorum
öneririm. cok ilgili ekibi iyi. benim yaş faktoru olumsuz sonuc aldirdıben de erkut attara gitmeyi düşünüyorum. önerir misiniz arkadaşlar?
cok ilgili ekibi iyi
ben ekipdemişsiniz ya bakın ben size o ekibi tanıtayım ;
K kurdanciaysel , Z zelihakalinn , D dilara57 ve A aslilehci45
gerçekten mi. şaşırdım.. ama ben gerçekten 2 aralıkta opu yaptırdım. memnundum ama dediğim gibi 5. güne embriyo kalmadı. daha önce adana acıbademde 2 olumsuz sonuç almış biri olarak değerlendiriyorum. üstelik genetikten sağlam çıkmış embriyoya rağmen adana ekibi çok kötüydü. Benim değerlendirmelerim yaşadıklarıma göredemişsiniz ya bakın ben size o ekibi tanıtayım ;
gerçekten mi. şaşırdım.. ama ben gerçekten 2 aralıkta opu yaptırdım. memnundum ama dediğim gibi 5. güne embriyo kalmadı. daha önce adana acıbademde 2 olumsuz sonuç almış biri olarak değerlendiriyorum. üstelik genetikten sağlam çıkmış embriyoya rağmen adana ekibi çok kötüydü. Benim değerlendirmelerim yaşadıklarıma göre
bende erkut hocayla başlayacaktım ama anlamadım ekip ile ilgili söylediğinizi yardımcı olurmusunuzdemişsiniz ya bakın ben size o ekibi tanıtayım ;
yukarıda saydığım kişilerin hepsi aynı kişi olup yazdıkları tamamen hayal ürünüdür. İlgili doktoru övmeye yönelik bu üyelerin mesajları bir ekip tarafından yapılmaktadır.bende erkut hocayla başlayacaktım ama anlamadım ekip ile ilgili söylediğinizi yardımcı olurmusunuz
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bugün gittim görüştüm kendisiyle eşi ve ekibiyle tanıştırdı muhayene etti bilemiyorum çok ilgili sevecen davrandı ama okadar ağzım yandıki yoruldum ki kimseye güvenemez oldum şimdi birde america med tüp bebek merkezinde ali rüştü ergur varmış onunla görüşücem ikisinden biriyle başlayacağım rabbim hepimize yardım etsinyukarıda saydığım kişilerin hepsi aynı kişi olup yazdıkları tamamen hayal ürünüdür. İlgili doktoru övmeye yönelik bu üyelerin mesajları bir ekip tarafından yapılmaktadır.
mahkeme sürecinde bu yorumları yapanları te tek görcegiz. Yalancı sahtekarlarmerhabalar, Erkut hocaya sonsuz güvenirim. 2016 yılında tüp bebek sürecinden geçtim ve kızım oldu. hala kendisini ziyaret ederim. kesinlikle tavsiye ediyorum kendisini. sonra bana teşekkür mesajı atarsınız :)