Dr Erkut attar ile tüp bebek deneyimi olan varmı

Herkesin tecrübesi farklıdır mutlaka ama ben kendi tecrübemi paylaşmak isterim. Erkut Beyi'i eşim de ben de çok sevdik. Son derece kibar, insancıl, ilgili ve empati kurabilen bir hekim. Ama ondan da önce, insan. Yaptığı işi çok sevdiği her halinden belli. Gözlemlediğim kadarıyla ekibi onunla çok mutlu. Kendisiyle çok rahat iletişim kurabiliyorum ve beni çok iyi anlıyor. Oldukça zeki, duygusal zekası yüksek ve işinde duayen bir hekim. Bence idealist bir bilim insanı. Sırf daha fazla kazanmak için çok daha pahalı ilaçların ya da işe yararlığı kesin olmayan afili ek tedavi yöntemlerinin peşinde değil. İşe yaramıyorsa ya da işe yararlığı tartışılır boyutta is mutlaka bilgilendiriyor.
Daha önce farklı bir doktor tecrübem daha olmuştu, uzun bir süre devam etmiştik. O da iyiydi tabii ki. Ama Erkut bey ilaç seçimi olsun, dozu olsun, konuya daha farklı yaklaştı. Tedavi sürecim daha da rahatladı ve kendisiyle ikinci denememde pozitifi gördüm. İnşallah bundan sonra da her şey yolunda gider :) Her halukarda sürece onunla devam edebileceğim için mutluyum ve kendimi güvende hissediyorum. Şunu rahatlıkla söyleyeyim, hayatım boyunca, inşallah çocuklarımla da birlikte ziyaret etmek isteyebileceğim, çok kıymetli bir insan. Gönül rahatlığıyla öneririm.
Gözünüz aydın olsun çok sevindim pozitif sonuç almış olmanıza. Şuan bende son asamadayim pazartesi transfer olucam ısallah bnde olumlu sonuç alırım. İlk denemem bu benim Erkut beye tavsiye üzerine gittim. Gerçekten de mükemmel bir doktor.

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bugün gittim görüştüm kendisiyle eşi ve ekibiyle tanıştırdı muhayene etti bilemiyorum çok ilgili sevecen davrandı ama okadar ağzım yandıki yoruldum ki kimseye güvenemez oldum şimdi birde america med tüp bebek merkezinde ali rüştü ergur varmış onunla görüşücem ikisinden biriyle başlayacağım rabbim hepimize yardım etsin
tedavi oldunuz mu?

Merhaba bende Erkut beye gittim şuan tedavinin son aşamasındayız. Pazartesi günü transfer yapılacak. Çok heyecanlıyım. Erkut bey ve ekibi çok sevecen ve değerli insanlar. Tavsiye ederim. Erkut beye güveniyorum
merhaba, Ben de erkut hoca ile başlamayı düşünüyorum. sizin son durum nedir? memnun musunuz? :)

merhaba arkadaşlar,
Ben de erkut hoca ile görüştüm. bu ay başlamayı planlıyorum. çok ilgili ve motive edici bir doktor olduğunu söyleyebilirim. tedaviye başlamadığım için yorum yapamıyorum ama eğitim geçmişi çok iyi önemli olan da bu diye düşünerek yola çıktım. kendisi ile başlayan süreçten olumlu,olumsuz yorumlarınızı öğrenmek isterim.

Merhaba bende Erkut beye gittim şuan tedavinin son aşamasındayız. Pazartesi günü transfer yapılacak. Çok heyecanlıyım. Erkut bey ve ekibi çok sevecen ve değerli insanlar. Tavsiye ederim. Erkut beye güveniyorum
merhaba , son durum nedir ?ben de başlamayı planlıyorum.

Back
X