Herkesin tecrübesi farklıdır mutlaka ama ben kendi tecrübemi paylaşmak isterim. Erkut Beyi'i eşim de ben de çok sevdik. Son derece kibar, insancıl, ilgili ve empati kurabilen bir hekim. Ama ondan da önce, insan. Yaptığı işi çok sevdiği her halinden belli. Gözlemlediğim kadarıyla ekibi onunla çok mutlu. Kendisiyle çok rahat iletişim kurabiliyorum ve beni çok iyi anlıyor. Oldukça zeki, duygusal zekası yüksek ve işinde duayen bir hekim. Bence idealist bir bilim insanı. Sırf daha fazla kazanmak için çok daha pahalı ilaçların ya da işe yararlığı kesin olmayan afili ek tedavi yöntemlerinin peşinde değil. İşe yaramıyorsa ya da işe yararlığı tartışılır boyutta is mutlaka bilgilendiriyor.
Daha önce farklı bir doktor tecrübem daha olmuştu, uzun bir süre devam etmiştik. O da iyiydi tabii ki. Ama Erkut bey ilaç seçimi olsun, dozu olsun, konuya daha farklı yaklaştı. Tedavi sürecim daha da rahatladı ve kendisiyle ikinci denememde pozitifi gördüm. İnşallah bundan sonra da her şey yolunda gider :) Her halukarda sürece onunla devam edebileceğim için mutluyum ve kendimi güvende hissediyorum. Şunu rahatlıkla söyleyeyim, hayatım boyunca, inşallah çocuklarımla da birlikte ziyaret etmek isteyebileceğim, çok kıymetli bir insan. Gönül rahatlığıyla öneririm.