Dr.Erol Tavmergen ile ilgili iyi yada kötü deneyimi olan arkadaşlar bana yardım edermisiniz lüfeeenn

rapunzelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
96
25
38
Hamile kalamadığım için kendisine gitmeyi düşünüyorum adını çok duydum ama birebir deneyim yaşayan birileri içimi rahatlatırdı açıkçası..

Biz ege üniversitesinde tüp bebek yapmıştık. Tamvergen soyismini ordan biliyorum. Çok profesyonel çalışıyorlar. Fakat sıra çok geç geliyor. 6 aydan fazla sürdü bizim tedavi. Ama sen sanırım özeline gideceksin.

Biz ege üniversitesinde tüp bebek yapmıştık. Tamvergen soyismini ordan biliyorum. Çok profesyonel çalışıyorlar. Fakat sıra çok geç geliyor. 6 aydan fazla sürdü bizim tedavi. Ama sen sanırım özeline gideceksin.
Evet canım zaten egede yapmıyormuş sanırım su hastanesinde yapıyormuş.yani öyle duydum peki canım gebelik oldumu sende yani başarılımı tavsiye edermisin.

evet oldu gebelik. ama ben bebeğimi sonradan kaybettim. Ege ünv ile alakalı bir durum değil yani. Bahsettiğin hastaneyi duymuştum ama Tamvergen'in orda olduğunu senden öğrendim. Ege ünv. gidersen ucuza yaptırırsın ama 7-8 ay beklersin rezil olursun. Ama bahsettiğin hastane 1 ay içinde yapıyormuş. Tamvergen de Türkiye'de bu işin en iyisi diye biliyorum. Transferlere falan girmiyordu ama sadece 1 kere muayeneye gelmişti.

evet oldu gebelik. ama ben bebeğimi sonradan kaybettim. Ege ünv ile alakalı bir durum değil yani. Bahsettiğin hastaneyi duymuştum ama Tamvergen'in orda olduğunu senden öğrendim. Ege ünv. gidersen ucuza yaptırırsın ama 7-8 ay beklersin rezil olursun. Ama bahsettiğin hastane 1 ay içinde yapıyormuş. Tamvergen de Türkiye'de bu işin en iyisi diye biliyorum. Transferlere falan girmiyordu ama sadece 1 kere muayeneye gelmişti.
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm benim gibi olmuşsun sende bedne iki yıl önce kürtaj oldum bebeğin kalp atışları durmuş diye bir daha da hamile kalamadım :( Allah hayırlısı ile en kısa zamanda sağlıklı gebelikler ve bebekler versin bize canım inşallah..

Başka kimsenin vereceği bir tavsiye yok galiba maşallah iletişim süpermiş burada..
Ben yeni gordum mesajinizi. Cok da sık ugramiyorum buralara acikcasi. Alsancaktaki klinige gidiyordum ben. Erol hoca 4 yil once ilk asilamami yapti. Sukurler olsun ilk kizim oldu. 3 yil Sonra 2. Asilama tuttu kimyasal gebelik yani hemen kaybettik. Sonraki ay dogal gebelik. Erol hoca paragoz derlerse de sakin inanma. Paragoz olsa baslamisken tedaviye devam edelim derdi. Sansin artar derdi. Bi cok dr boyle diyo cunku. O ise ara verelim 1 ay ilaclarin etkisi devam edebilir dedi. Ve dogal hamile kaldim. Kendimle ilgili sorunlardan riskli bi gebelik ve dogum yasadim. Erol hoca her an bize destek oldu. 2 ay egede yattim dogumdan once. Yaptigi iyilikleri asla unutamam. Kesinlikle tavsiye ederim hem alaninda en iyisi hem de insani yonu ile mukemmel

Back
X