Dr Esabil Eker 10.günlük burnum (fotolu)

Erktan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
101
12
28
43
Arkadaşlar merhaba.10 günlük burnum.alcim bandaj cikti sonunda.sizce nasıl görünüyor. Önceki burnumuda ekledim.
20161005_004835.webp
20161005_004819.webp
20.webp

Alcin cikmadan konusmustuk cok hos olmus gule gule kullan darisi basimiza..bende bugun evraklari verdim gun alicaktim hic konusamadij tam cikiyomus numarami aldi aricam dedi artik herseyi telefonda halledicez nasil olcaksa..
Yaa bide cok merakli biri olarak biz buz alip kebdimiz mi uyguluyoruz yoksa o olcagimiz hastanede varmi buz kaliplari

Sağol. Bende de öyle olmuştu benim cep numaramı aldı kendisi beni aramistı dr aramasını bekle ameliyata girmeden önce uzun uzun konuşuyor zaten.buz uygulamasını hastane veriyor ama ben ev için kendime küçük jel gibi soğuk uygulama aldım eczaneden.

Canım çok iyi olmuş güle güle kullan gençleştirmiş seni... tam yan profilden atar mısın lütfen

Sağol. Bende de öyle olmuştu benim cep numaramı aldı kendisi beni aramistı dr aramasını bekle ameliyata girmeden önce uzun uzun konuşuyor zaten.buz uygulamasını hastane veriyor ama ben ev için kendime küçük jel gibi soğuk uygulama aldım eczaneden.
Haa tamam o zaman allahin izniyke 1 haftaya bende resim atarim bu arada yan profilden daha cok begendim

Tamam atıyorum .ama suan çok acayip sis burnum öyle ki içinde sanki su enjekte edilmiş gibi ve ucu cok kalkık duruyor ama dr bana sabırlı ol güzel olacak dedi .ne olursa olsun öncekine göre çok güzel olduğu kesin.
20161005_130829.webp

Canim son bi soru cok bunalttim sorularimlada fiyat konusunu ve diger herseyi telefondami konustun sende ameliyat olcagin zaman o hastaneye mi gittin direkt..bide ucret tam hastaneden cikarken mi odeniyor

Fiyatı zaten önceden hastanede konuşmuştuk daha sonra cumartesi 10.30 hastanede ol dedi .12.30 ameliyata girdim.ücreti hastaneye giriş yapinca alıyorlar.

Himm tamam yaa benim ki tam talihsizlik oldu burnuma bile bakmadi iceri girdim oda tam cikiyomus defterine tarih atcakti bende dedimki ozelde olmak istiyorum o zaman numarani aliyim arar haber veririm dedi bi daha buraya gelcen mi dedim yok gelmezsin buraya dedi e neye gore telefonda fiyat verecek ki
Hayir niye takildim bugun bi konu acilmis haldun bey mi esabil bey mi diye orda esabil hocaya ameliyat olcam ozelde 5000 dedi bana yazmis yazan kisi bende korktum simdi tam tahliller bitti hersey hazir 1 haftaya ameliyat olmaya hazirken telefonda 5000 derse yatar bu is oyle heycanla bekliyorum

Valla canım bilmiyorum ama bana hiç öyle 5000 falan istemedi.3500 lira 10 gün içinde 1500 lira fiyat mi artarmis .sanmıyorum 5000 isteyecegini.

Esabil bey buyük ihtimal telefonda şu ücret diyecek 3500 bence .sen de tamam dersen o ya devlet hastanesine gel der yada ameliyat olacağın hastaneye gel eğer elinde istedigin foto varsa onuda getir der.çünkü bana öyle oldu istediğim fotoyu ameliyata girmeden önce baktı benim burnumuda tekrar inceledi ne yapacağını anlattı ve ameliyata girdim.

Ayyy oyle heycanlandimki konustuk haftaya oluyorummm tum sorularima bikmadan cevap verdigin icin tesekkur ederim sana

Alci ciktiktan sonra nefes almaniz nasildi rahat alabiliyo muydunuz bide burun icini temizlemeye basladiniz mi

Benim 18 gün oldu hala ağzım açık uyuyorum.ben nefes alamıyorum .tampon çıktıktan sonra okyanus suyu aldirmisti dr onunla kulak copuyle temizliyordum. Hatta fazla temizlemisim tahriş olmuştu içi

Nefes almaniz konusunda doktor herhangi bisey soyledi mi su kadar zamanda rahatlarsin gibi. Burnu temizlerken zorlandiniz mi peki

Yok söylemedi .ama sürekli tıkanıyor aslında geçici bir durum sanırım.artık geçmezse dr söylerim . Temizlerken yok zorlanmadim .ben fazla kulak copuyle uğraştım ondan tahriş oldu .şimdi suyla sumkurerek temizliyordum ana inan burnumun pisligi bitmiyor .

Ya ben alci ciktiktan sonra rahat nefes alirim diye dusunmustum cnku agizdan nefes alamiyorum yani gece uyuyamiyorum o yuzden cok zorluk cekiyorum. 1 aya kadar duzelir mi acaba bu durum.

Back
X