Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada doktorum.gun verdi ve hic ayrinti konusmadi ayni durumdayiz senle...seninji kbb ci mi nekadar oara verdin .ozel miMerak etme benimde ayni sekilde yarin ameliyatim var ama bir kere bile konusamadik sadece evraklari tamamladim ben seni gun icin ararim dedi ve yarin o gun..ameliyata girmeden bi 10 dk ben anlaticam resim gostericem doktorda olurunu olmazini soyleyecek hemen giricez sonra
naptin oldunmu ameliyatBenimki devlet hastanesinde plastik cerah ben hastanede butun evraklari tamamladim 2 ay sonrasina gun atti 2.200 tutcalti en fazla (ankara) ama hic beklemeyim hemen isterim dersen ozel bi hastanede 3.500 e yapiyorum dedi bende bugun olcam iste bu konuda bahsedilen doktor yine benim doktorumda
Tabi yine resim gostercem istedigimi anlatcam ameliyata girmeden hemen once heycandan cok telasli ve tedirginim umarim aaayyy ben hic boyle istemiyorum dedigim bi sekle girmez hayirlisi artik iyi dusunuyum iyi olsun sakin oluyum diyorumda beceremiyorum fazla evhamli ve gergin bi tipim
Merhaba canim öncelikle gecnis olsun burnun cok güzel olmus devlet hastanesindenmi yoksa özeldenmi amaliyat oldun??3.500 e 1 hafta sonra
Cok tesekkür ederim doktor beye nasil ulasabilirim telefonu varmi sizdeOzelde oldum ve 3.500 odedim 3 ay oldu olali doktorum esabil bey devlet hastanesinde calisiyor ama devlette 2 ay gun attigi icin ozelde oldum
Ben yurtdisinda oldugum icin gidip görüsmek zor olacak,ben telefonla görüsüp öyle amaliyat termini almayi düsünüyordum182 yi arayip randevu alip gidip gorusebilirsiniz telefonu yokta
182 den sincan nafiz kirez devlet hastanesi fatih polikinligi bolumunde
Plastik cerrahide esabil eker diye randevu alavilirsiniz benim evime tam 2 saat uzaklikta ankara nin obur ucu yinede gitmistim zaten toplamda 2 kere gittim bi gidip gorusun konusun akliniza yatarsa tahlilleri tamamlatsiniz tahliller tamamlanincada gun veriyor
Canim sen nerdensin.Ben yurtdisinda oldugum icin gidip görüsmek zor olacak,ben telefonla görüsüp öyle amaliyat termini almayi düsünüyordum
Ben almanya sen nerdensin?Canim sen nerdensin.
Ben de yurtdisindayim ve esabil doktora yaptirmayi dusunuyorum.
Ben telefonda gorustum kendisiyle.
HollandaBen almanya sen nerdensin?
Merhaba ben de dün akşam 6gibi ameliyat oldum gece çıkış yaptım. Ancak dikişlerim için bir şey yapmalı mıyım krem falan sürmeli miyim onu hocayla konuşamadık lütfen yardım edin enfeksiyon kapıcaklar diye ço kkorkuyorumMerak etme benimde ayni sekilde yarin ameliyatim var ama bir kere bile konusamadik sadece evraklari tamamladim ben seni gun icin ararim dedi ve yarin o gun..ameliyata girmeden bi 10 dk ben anlaticam resim gostericem doktorda olurunu olmazini soyleyecek hemen giricez sonra
Mrb son durumunuz nedir?Sanırım ameliyatınızı oldunuzCanim son bi soru cok bunalttim sorularimlada fiyat konusunu ve diger herseyi telefondami konustun sende ameliyat olcagin zaman o hastaneye mi gittin direkt..bide ucret tam hastaneden cikarken mi odeniyor